Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

laba,

o sakykit jei pasidarai online check-in ar dar galima paskui lagamina nusipirkti papildomai, ar jau nebe g.gif

ryanair kiek pamenu nebegalima budavo.
Atsakyti
Sveikutes, manes neramina vienas dalykas, dariausi check-in online, bet niekur neradau, kad reiketu ivest dokumento numeri, galiojimo laika, ir uzsicekinau nenorodzius situ dalyku, bet kiek zinau reikia tai nurodyti visada... tai nezinau ka man dabar daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccia' @ 2012 08 20, 20:08)
Sveikutes, manes neramina vienas dalykas, dariausi check-in online, bet niekur neradau, kad reiketu ivest dokumento numeri, galiojimo laika, ir uzsicekinau nenorodzius situ dalyku, bet kiek zinau reikia tai nurodyti visada... tai nezinau ka man dabar daryt doh.gif

Pabandykit prisijungti kur sone yra MyWizz, ir ten kazkur bus punktas apie ta jusu skrydi, paieskokit gal anksciau tuos duomenis suvedet, arba gal dar galima ivesti.
Atsakyti
QUOTE(Ciccia' @ 2012 08 20, 20:08)

Jums check-inantis turėjo atsirasti lentelė, kad skrendant į ES ir berods Šengeno šalis, asmens dokumentų duomenų vesti nebereikia. Dokumentus parodysite oro uoste. Labai neįprasta, bet taip dabar jau yra.
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2012 08 20, 00:12)
laba,

o sakykit jei pasidarai online check-in ar dar galima paskui lagamina nusipirkti papildomai, ar jau nebe g.gif

ryanair kiek pamenu nebegalima budavo.

nebeaktualu biggrin.gif

pirma nusipirkau antra bagaza ir tada padariau check-in rolleyes.gif

dabar reik rast, kur atsispausdinti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2012 08 20, 18:19)
Pabandykit prisijungti kur sone yra MyWizz, ir ten kazkur bus punktas apie ta jusu skrydi, paieskokit gal anksciau tuos duomenis suvedet, arba gal dar galima ivesti.

QUOTE(linole @ 2012 08 20, 19:28)
Jums check-inantis turėjo atsirasti lentelė, kad skrendant į ES ir berods Šengeno šalis, asmens dokumentų duomenų vesti nebereikia. Dokumentus parodysite oro uoste. Labai neįprasta, bet taip dabar jau yra.

Sanumelis! Nusiraminau. Dekui merginos! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Situacija tokia: pirkau bilieta is liverpulio i lietuva su wizzair, taciau moketa banko pavedimu is lietuvos saskaitos .. ar uzskaitys man ta pavedima? g.gif gal zinosit..o tai neramu labai man ar nedings tie pinigeliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ruciuke+1 @ 2012 08 21, 21:43)
sveikos 4u.gif

Situacija tokia: pirkau bilieta is liverpulio i lietuva su wizzair, taciau moketa banko pavedimu is lietuvos saskaitos .. ar uzskaitys man ta pavedima?  g.gif gal zinosit..o tai neramu labai man ar nedings tie pinigeliai  unsure.gif

Wizzair turi sąskaitą ir Lietuvoje, greičiausiai į ją ir sumokėjai.
Pasitikrink pagal sąskaitos nr. pavedime į kur mokėjai.(Sąskaitos 5-9 simboliai rodo banko kodą, pagal jį rasi banko pavadinimą)
Jei nesuklydai pildydama pavedimą, užskaitys tikrai.
Tik jei mokėjai iš LT sąskaitos į Wizzair lietuvišką - pabedimas bus pigus, apie 2 Lt, jei ne - bus tarptautinis pavedimas ir bankas nukabins apie 60-80 Lt
Bet kokiu atveju savo banko saskaitoje viskas matysis
Atsakyti
QUOTE(ruciuke+1 @ 2012 08 21, 21:43)
Situacija tokia: pirkau bilieta is liverpulio i lietuva su wizzair, taciau moketa banko pavedimu is lietuvos saskaitos .. ar uzskaitys man ta pavedima?  g.gif gal zinosit..o tai neramu labai man ar nedings tie pinigeliai  unsure.gif

O kodel neturetu uzskaityti? Gavot nurodymus el. pastu i kokia saskaita sumoketi? Nu tai susimokejot ir vsio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2012 08 16, 15:52)
Labas,

Šiandien pirkome bilietus wizzair į Barseloną spalio mėnesiuj per greitai.lt, bilietų kaina pirmyn atgal buvo parašyta 513lt su kažkokiais dar ten 35lt mokesčiais. Tačiau darant apmokėjimą dar pripaišė 120lt kažkokių mokesčių. Ar čia taip turėjo būti ar kažką ne taip padarėm?

man iskilo lygiai toks pat klausimas ax.gif kazkaip kai suvedi norima vieta ir norima data ismeta viena kaina, bet kai pasirenki pirkti taip pripliusuoja mokesciu kad ta kaina dviguba pasidaro.
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2012 08 22, 15:52)
man iskilo lygiai toks pat klausimas  ax.gif  kazkaip kai suvedi norima vieta ir norima data ismeta viena kaina, bet kai pasirenki pirkti taip pripliusuoja mokesciu kad ta kaina dviguba pasidaro.

O tai neparasyta kokie mokesciai? Transakcijos, bagazo mokestis ir pan. O siaip tai avialinijos gi moka daug visokiu mokesciu, oro uosto, saugumo ir t.t. tik atskirai neisskirsto, nors man tai irgi geriau kai iskart matau kaina su visais mokesciais, tada zinai kokia galutine kaina bus ax.gif O siaip perkant tiesiogiai per Wizzair puslapi, tai ten iskart matosi kaina su visais mokesciais, paskui jau tik papildomos paslaugos prisideda, kaip bagazas, pirmenybinis ilaipinimas ir pan. O kodel tiesiogiai neperkat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 08 22, 07:09)
Wizzair turi sąskaitą ir Lietuvoje, greičiausiai į ją ir sumokėjai.
Pasitikrink pagal sąskaitos nr. pavedime į kur mokėjai.(Sąskaitos 5-9 simboliai rodo banko kodą, pagal jį rasi banko pavadinimą)
Jei nesuklydai pildydama pavedimą, užskaitys tikrai.
Tik jei mokėjai iš LT sąskaitos į Wizzair lietuvišką - pabedimas bus pigus, apie 2 Lt, jei ne - bus tarptautinis pavedimas ir bankas nukabins apie 60-80 Lt
Bet kokiu atveju savo banko saskaitoje viskas matysis

QUOTE(_Pandora_ @ 2012 08 22, 09:22)
O kodel neturetu uzskaityti? Gavot nurodymus el. pastu i kokia saskaita sumoketi? Nu tai susimokejot ir vsio ax.gif

Labai ačiū už atsakymus 4u.gif mirksiukas.gif apmokėjau į sąskaitą Lietuvoje, viskas suvesta pagal el pašto nurodymus, bet skaitydama wizzair taisykles radau tokį punktą kuris sako,kad apmokėti reikia ta valiuta, kuri yra toje šalyje iš kurios išskrndi ir į tos šalies sąskaitą. o aš apmokėjau litais, į lietuvišką sąskaitą, nors skrendu iš Liverpulio. tai vat ir susimąsčiau ax.gif
Atsakyti