Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

QUOTE(linole @ 2012 09 04, 09:01)
Dabar nebereikia vesti pasų duomenų niekur. Perkant bilietus ir nereikėdavo, užtekdavo keleivio vardo pavardės. O registruojantis, dabar jau vesti jokų duomenų nebereikia. Taip, kad drąsiai galite pirkti.  4u.gif

Darant check-in ivedineti dokumentu duomenu nebereikia skrendant tik i sengeno salis cool.gif
Atsakyti
Gal galite kas padėti...
KLAIDA

[5066:NotPaidInFull] Nepavyksta apdoroti vieno arba kelių mokėjimų. Pasirinkite kitokį mokėjimą ir taikykite jį, kol mokėtinas likutis bus 0.
Tokią man klaidą meta kai moku už registruojamą bagažą...Moku kreditine, suvedžiau visus duomenis ko prašo, bet neleidžia niekaip apmokėti, o iki skrydžio tik kelios dienos beliko, nebegaliu iš paparastos sąskaitos pervedinėti.
Skambinom bendru Nr. atsiliepe agentura kazkokia dangaus vartai, nieko negali padėti, nes ne per juos bilietus pirkom, o savarankiškai Wizzair psl. Gal kažkam taip buvo?
Atsakyti
Sveiki smile.gif
gal kas dažniau skraido galėtų patarti, kada geriausia pirkti bilietus Kalėdiniam laikotarpiui? Nes žiūriu, kad tam pačiam skrydžiui kaina jau didesnė, nei buvo prieš kelias dienas doh.gif tai ir nežinau, ar dar luktelt kažkiek, ar dabar jau pirktis ax.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Norėjau paklausti gal kas žinote, jei turiu metalinę plokštelę klube ar man reikia specialios pažymos skrydžiui?
Atsakyti
Sveikos, pirma karta pirkau pati bilietus:)) pirkom per happy fly bilietus su wizzair i milana 11.20. Sakykite, apmokejimo laiske parasyta,kad skrydziui registruotis reikia neveliau kaip savaite pries skridi,tai kaip suprantu check in ? tai dbr nelb gaudausi kada galesiu daryti ta check in ?
Atsakyti
QUOTE(Chantel @ 2012 09 09, 17:04)
Sveikos, pirma karta pirkau pati bilietus:)) pirkom per happy fly bilietus su wizzair i milana 11.20. Sakykite, apmokejimo laiske parasyta,kad skrydziui registruotis reikia neveliau kaip savaite pries skridi,tai kaip suprantu check in ? tai dbr nelb gaudausi kada galesiu daryti ta check in ?

Taip, check-in, su wizzair anksciausiai pries 7 dienas galima registruotis.

Tikiuos viskas jum bus gerai, bet apie happy fly nekokie atsiliepimai, man atrodo sioje arba Ryanair temoje neseniai rase kad paskui prase primoket nemazais kai iki keliones kelios dienos ar savaites liko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 09 09, 17:22)

Tikiuos viskas jum bus gerai, bet apie happy fly nekokie atsiliepimai, man atrodo sioje arba Ryanair temoje neseniai rase kad paskui prase primoket nemazais kai iki keliones kelios dienos ar savaites liko unsure.gif

nu jo,nu tikiuosi viskas bus gerai. nu wizzair leidzia anksciausiai pries 7 dienas, tai, o gautame laiske raso NEVELIAU kaip pries savaite doh.gif tikrai nebesusigaudau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chantel: 09 rugsėjo 2012 - 16:32
QUOTE(Salt @ 2012 09 09, 10:59)
Sveiki smile.gif Norėjau paklausti gal kas žinote, jei turiu metalinę plokštelę klube ar man reikia specialios pažymos skrydžiui?

Jums turėjo išduoti operuojantis gydytojas kortelę dėl skrydžio.
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 09 09, 17:22)

Man buvo . Sumokėjau 06.26 , paskambino 07.27, grąžino pinigus 08.27 , du mėnesius pralaikė 2000 lt , kai skambino, sakė pabrango tūkstančiu , nemokėjau aišku. Parašiau vartot. teisėm, kadangi grąžino pinigus, tai skundas kaip ir nutrauktas, bet į policiją galiu eiti, taip parašė vartot.teisės, nes HF neteisėtai pabrangino, tik labai gaila laiko, suprantu, kad tai blogai....bet gyvenimo tempas .... na dar nenusprendžiau ar eisiu.

Atsakyti
Nu as dbr tikrai bijau, ir jauciuosi tikra kvaisa,kad taip griebiau tuos bilietus per tarpininkus doh.gif
musu bilietai nera brangus 180 lt, mes gavome po mokejimai.lt laisko, su confirm code,tai nzn ko cia tiketis dbr, mes mokejome iskarto ,po rezervavimo, nu ka reiks laukti doh.gif nes as i savo el,pasta negavau laisko su confirm code, bet uzejus i ju puslapi viska radau ta pati,parasiau jiem laiska, kolkas el.pastu ir fb. na ka tikiuosi viskas bus gerai unsure.gif nes atsiliepimai tikrai nekokie ... ar nebus taip ,kad nuplauks musu milanas...
Na mes gavome skrydzio dokuementus, bendravau per fb su happy fly ,tai jie man patikino,kad gavus skrydzio dokumentus jau niekas keistis nebegali, dabar beliks tiks atsispausdinti ir vaziuoti i oro uosta pries pati skrydi.
Pfiu,Pfiu tikiuosi jau cia patvirtinimas,kad viskas bus gerai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chantel: 09 rugsėjo 2012 - 18:32
QUOTE(Chantel @ 2012 09 09, 18:58)
Nu as dbr tikrai bijau, ir jauciuosi tikra kvaisa,kad taip griebiau tuos bilietus per tarpininkus  doh.gif
musu bilietai nera brangus 180 lt, mes gavome po mokejimai.lt laisko, su confirm code,tai nzn ko cia tiketis dbr, mes mokejome iskarto ,po rezervavimo, nu ka reiks laukti  doh.gif nes as i savo el,pasta negavau laisko su confirm code, bet uzejus i ju puslapi viska radau ta pati,parasiau jiem laiska, kolkas el.pastu ir fb. na ka tikiuosi viskas bus gerai  unsure.gif nes atsiliepimai tikrai nekokie ... ar nebus taip ,kad nuplauks musu milanas...

Tai ir nelabai supratau, ar prisijungiate prie savo skrydžio duomenų? Ar matote, koks užsakymas: patvirtinta ar užlaikyta? Jei patvirtinta, viskas gerai turėtų būti. HF po skandalo gal jau nebeprades didesnių sumų prašyti. rolleyes.gif

O kitą kartą pati pirkite. Jei iki skrydžio su Wizzair yra likę daugiau kaip 14 dienų, galima apmokėti paprastu bankiniu pavedimu, net kortelės nebūtina turėti. O jei iš agentūros perkate tik todėl, kad neturite kortelės, gal kažkas iš pažįstamų turi. Čia tuo atveju, jei skrydis už mažiau kaip 14 d. Nereikės bereikalingai nervintis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 09 09, 19:39)
Tai ir nelabai supratau, ar prisijungiate prie savo skrydžio duomenų? Ar matote, koks užsakymas: patvirtinta ar užlaikyta? Jei patvirtinta, viskas gerai turėtų būti. HF po skandalo gal jau nebeprades didesnių sumų prašyti.  rolleyes.gif

O kitą kartą pati pirkite. Jei iki skrydžio su Wizzair yra likę daugiau kaip 14 dienų, galima apmokėti paprastu bankiniu pavedimu, net kortelės nebūtina turėti. O jei iš agentūros perkate tik todėl, kad neturite kortelės, gal kažkas iš pažįstamų turi. Čia tuo atveju, jei skrydis už mažiau kaip 14 d. Nereikės bereikalingai nervintis.  4u.gif

Kita karta as tikrai nepirksiu per jokiu tarpininkus. Na jeigu nuejus i wizzair puslapi tai man ten nieko neranda . mes gavom i elektronini pasta prasyta taip : Skrydzio dokumentai ,Your confirmation code. parasytas tas kodas. Kai bendravau su jais , jie man parase,kad gavus skrydzio dokumentus jau niekas nebesikeis. Nu kazkoks kosmaras doh.gif nusipirkau sau bedu ant kvailos galvos doh.gif
va:
Taip gavus skrydžio dokumentus niekas nesikeičia, reikia vykti į oro uostą i ten pasidaryti skrydžio registraciją
Atsakyti