Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu atleisti jo šeimai

Barakudų, plėšrių piranijų baimė ir kultas. Visos tik ir kėsinasi į namus, butus. umn.gif Toks jausmas, kad Moontei priimtinas autorės vyro tėvų požiūris į marčią - amžiną nuomininkę, kampininkę, kaip į žmogų be vietos, kurį būtų galima betkada saugiai išpirdolinti su lagaminėliu pro duris, prieš tai prisiteisus visas teises į vaiką, nes ji nepajėgi tiek daug duoti, kiek sūnus ar anyta nail.gif

Dėl jos vaikų. Žinok ir man keistas skirstymas, " jos vaikai", lyg jie būtų iš ankstesnės santuokos, paprastai taip įvardinami. Juk galima sakyti ne jos ar jo vaikai, o JŲ vaikai, ar tiesiog mano anūkai. Mūsų anūkai. Mūsų vaikai. Maniškiai anytai ar uošviams yra anūkai, "mūsų anūkai/vaikai". Kažkaip natūraliai.
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2012 06 28, 09:24)
Ant uosviu zemes gyvenate?

Ne. Gyvenu savo ir vyro namuose, kuris įgytas už bendrus pinigus. P

Bet suprantu autorės situaciją. Jau rašiau prieš tai esančiame komentare.
Atsakyti
QUOTE(medeia @ 2012 06 28, 08:47)
O bent jau aš neįsivaizduoju savęs sėdinčios  name, kai tuo tarpu mano vaikai vargsta kokiam nors bendrabutyje. Palengvinsiu jiems kiek galėsiu buitį. Ir man tai visai normalu.

drinks_cheers.gif
Ir man kažkiek primena priešingą situaciją, kai vaikai gyvena labai gerai, o jų tėvai vargsta kokioj "bakūžėlėj" ar butely, neišgalėdami susimokėti komunalinių.
Atsakyti
QUOTE(RITUTĖ @ 2012 06 27, 23:05)
MOTERYS, ATSITOKĖKIT. Autorės temoj jau nėra. Jūs viena kitai sijonus kilojat, į atlapus kimbat, o vardan ko? Pačios darot kažkokias išvadas, pačios teigiat kažką, puolat viena kitą- dėl ko?  Tikrosios tiesos mes nežinom. Žinom tik kažkokias nuobiras.  Ir iš to kelti pasaulinį karą?  Atleiskit, bet tai jau cirkas LIETUVA. ĮDOMIAUSIA, KAD JAME DALYVAUJA IR MOTERYS, JAU SENIAI NE PIEMENĖS...

Nesuprantu kas cia jums negerai? Cia yra forumas, o ne pasisedejimas prie kavutes. Kodel butinai turi buti autore, kad t3esti tema? Nuo kada jau cia tokios taisykles mamkose?
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 28, 09:28)
Bet suprantu autorės situaciją. Jau rašiau prieš tai esančiame komentare.

O as suprantu ne tik autores situacija, bet ir zmoniu, kjuriu kieme ji gyvena , situacija.
As irgi nenoreciau, kad mano kieme kazkokia atsikrauscius vadovautu .Marciu gali buti ne viena ir ne dvi.
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 06 27, 23:29)
As taip pat flight puseje .
Nenoreciau tiketi ,kad autore tik del trobesio butu su savo vyru  schmoll.gif

Niekas ir nesako ,kad ji del trobesiu gyvena su vyru . Paprasciausiai nereikia galvoti ,kad jei jau tevai uzrase dali turto sunui, tai dar reikia ir daugiau reikalauti is ju .Kas do per vertybes pas ja? Gyvenk ramiai ir lauk kada gausi visa nama ,bet tam reikia dar pastangu ideti ,reikia nukarsinti senus zmones ,o ji ,tokia madama ,nenori, greiciausiai ,ranku terliotis su vyro tevais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 28 birželio 2012 - 08:36
Burbanti man rodos uosviai autores tai jau irgi suprato, jog kvailai padare leide kartu kurtis vienam kieme.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 06 28, 09:36)
Burbanti man rodos uosviai autores tai jau irgi suprato, jog kvailai padare leide kartu kurtis vienam kieme.

Tai cia kaip diena aisku ,kad zmones spjaudosi vien tik pagalvoje, ka padare.
O tokiam sunui as parodyciau ranka i duris ir pasakyciau, '' skatiertju darožka, skazala mandavoška''.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 27, 23:43)
Gal ji atėjo į plikas sienas kaip stovi, bet dirbo, abu dirbo, kūrėsi kaip mokėjo, pamažu. Ir dabar atėjo tokia riba, ypač įtakota piktų kalbų autorės atžvilgiu, kad viskas ką ji darė ir daro vardan šeimos, vyro, šeimos lizdo, yra nulis, niekas. Ji yra barakuda, kas gali būti baisiau, ir dar kėsinasi į vyro turtą! O realiai ji nebemato jokių perspektyvų ten gyventi, nes ką bedarytų, perspektyvoje ji lieka pradinėje stadijoje ir dar su vaiku ant rankų. Ji yra viena, o vyras apsuptas artimųjų paramos ir globos, vargščiukas, jau ta barakuda jį "melžia". O realiai kas?

Ar tai taip neaišku?

Nu tai ar kas priestarauja, kad dirbo ,dare? Ko ji cia uzsimane parduoti ta dali? Ar cia jos? Tai gal ji ta paskola specialiai ir paeme ,nes jau pas ja is karto sukosi mintis numelzti uosvius ir dar atrodyti aukos vietoje?
Kokiu perspektyvu jai norisi gyvenant ant uosviu kiemo?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 06 28, 08:38)
Tai cia kaip diena aisku ,kad zmones spjaudosi  vien tik pagalvoje, ka padare.
O tokiam sunui as parodyciau ranka i duris ir pasakyciau, '' skatiertju darožka, skazala mandavoška''.

jei dar veidas bus tokios israiskos kaip tavo avatare gausi tu SM'e 15 temu maziausiai savo garbei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 06 28, 09:41)
jei dar veidas bus tokios israiskos kaip tavo avatare gausi tu SM'e 15 temu maziausiai savo garbei lotuliukas.gif

biggrin.gif Prarviomsia.
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 06 27, 15:43)
seima sudaro du suauge zmones, jie patys ir sprendzia, kurioj situacijoj kieno tas balsas paskutinis mirksiukas.gif o vyrai patys megsta save laikyt seimos galvomis, tai jei tokiais save laiko, tai leiskim jiems taip manyti-tegul ta seima islaikydami jie tai ir irodo tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kartais yra ant svieto bobu su kiausiais..is prigimties.
Tai nereiskia ,kad jos neturi krutines ir vaiksto apsiave vyriskomis kelnemis. Tai reiskia, kad jos megejos pavadovauti vyrams.
As duodu du savo pirstus apsiusiot - Marceliukes vyras ne galvot nebutu kada pagalvojes pats, savo rankomis sitaip tevams kiaule pakisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 28 birželio 2012 - 08:52
QUOTE(flight @ 2012 06 28, 08:29)
drinks_cheers.gif
Ir man kažkiek primena priešingą situaciją, kai vaikai gyvena labai gerai, o jų tėvai vargsta kokioj "bakūžėlėj" ar butely, neišgalėdami susimokėti komunalinių.

O kas išauklėja tokius vaikus? Ar ne patys tėvai? Kai gyvenime įskiepijamos ne tikros vetybės, o gobšumas turtui, įskiepijama, kad pinigai padarys žmogumi, tuomet ir gaunasi tokios absurdiškos situacijos.
Vietoj tų tėvų, jei matyčiau, kad gaunasi tokie pykčiai, parduočiau tuos namus, nusipirkčiau sau mažą butuką, o likusią dalį atiduočiau, kiek priklauso sūnui. O jis tegu perkasi savo nuožiūra ką nori ir nebekvaršina vieni kitiems galvos. Tai būtų teisingiausias sprendimas, nes ten yra ne tik tėvų, bet ir sūnaus investicijos, vadinasi turtas priklauso ir jam.
Atsakyti
Jei autorė būtų žinojusi, į kokį gyvatyną paklius, kažin ar būtų ką investavusi namų gerovei. Ir apskritai didžiausia klaida gyventi ne savo namuose.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 28, 09:13)
Jei autorė būtų žinojusi, į kokį gyvatyną paklius, kažin ar būtų ką investavusi namų gerovei. Ir apskritai didžiausia klaida gyventi ne savo namuose.

Irgi sutinku drinks_cheers.gif , ypac su situo teiginiu drinks_cheers.gif
Gaila ir autores ir tevu, sedi visi mesle, pjaunasi, o labiausiai kencia vaikas.
o tos pasakos, kad vyras bijo prarasti nama, tegul jas sau ir pasilieka jis.
Atsakyti