QUOTE(wixxxx @ 2012 11 29, 13:27)
Laba diena. Kai mano maziukui buvo pora savaiciu MB pastebejo, jog istekejas akies lesiukas, akyte atrodo, kaip kaciuko, lekem pas daktarus, nusiunte i kauna, prognozes buvo kraupios, toksaplazmozes akytese, issiunte sviestis galvyte ir darytis kraujo tyrimus, aciu dievui prognozes nepasitvirtino, klinikose nuramino, jog regejimui tai nekenks, kad viskas gerai, reikia tik profilaktiskai tikrintis, apsidziaugem be galo, deja, po paskutinio patikrinimo rado pakitimus akiu dugne, vel vaziavom i Kauna, privatu kabineta, pas Zukauska, isvada vienareiksme, vaikas nefokusuoja vaizdo ta iatekejusia akyte, o ziurint i virsu visai nemato ir nematys niekad, reik tik dabar lavint ta akyte, kad apskritai ja matytu, nes dabar mato ja labai silpnai, tai laukiam akinuku ir bandysim padeti savo vaikeliui
Papildyta:
Soko buvo daug, dar tik vakar viska suzinojom, prie atopinio dermatito peisidejo ir tokia bedele, neissivysciusi akyte, nezinau kaip reikes vaikuti pripratinti prie akinuku, kai matavom kabinete, tai tik plesia nuo galvytes ir verkia, kol kas israse pacius silpniausius ir dangeli, kad geraja akyte uzdengume ir lavintume sergancia. Mano berniukui metai ir keturi menesiai.
Stiprybes

Jos turbut labiausiai tokiu atveju reikia..
O del akinuku tai maniskiui uzdejo tokio pat amziaus, pirma savaite irgi plese, galvojom beviltiska. Bet viena vakara palikom tevam pasaugot ir grize radom ramiausiai vaikstanti su akiniais

Pasirodo tereikejo nukreipt demesi I ka nors idomaus- mano mama uzdejus iskart nesdavo prie lango ir rodydavo paukstelius,medelius ir pan..tada uzsimirsta ir palieka ramybej tuos akinius. Dabar tai isvis priprates, siandien ryte va iskart neuzdejau tai tik prisedes filmuko ziuret papriekaistavo "mama,o kodel as be akiniu? Gi blogai matau.."
Papildyta:
QUOTE(brasta @ 2012 11 29, 15:28)
Einat mūsų pramintais takais.

Mes 2 metus buvom boružiukai, 1 metus kačiukai. Kačiukuose maniškis paliko savo didįjį draugą Džiugą, tai vis ilgisi jo

aga,buvo toks Dziugas,bet neseniai isejo,kaip supratau,atsirado jam vieta seses berods grupej..