Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema Nr.7

QUOTE(kristynka* @ 2013 01 21, 13:33)
baisu blush2.gif
o kazi laikui begant ta trumparegyste yra isgydoma ?

Mus maziai panasaus amziaus smile.gif  apzejau jusu liniuote ax.gif  blush2.gif

Na jei stikliukai sudetingi tai taip gaunasi suma nemaza. Bet jeigu paprasti akinukai, ir jeigu juos reikia keisti daznai tai tikrai neverta deti dangu. Dar labai priklauso nuo optikes, kokio jums sudo prikis...ar reikia jo ar nereikia. As pvz. kai pirkau mergaitei savo akinukus, jai buvo 6 men. vienoje optikoje siule ploninti stikliukus. Kitoje optikoje paklause o kokia prasme? Jeigu bendroje sumoje svoris akinuku gal tik keliai gramais palengveja, o teveliu kisene tikrai ne vienu gramu palengveja. Antirefleksines dangos, taip pat klausimas ar reikalingos tokio amziaus vaikams...Aisku jeigu eina i mokykla tai jau kita kalba.
Beja del brangiu stiklu...cia is patirties rasau. Tokie patys stiklai (turejau recepta) kainavo keliais simtais brangiau nei kitoje optikoje. O zinote kodel? Nes vienoje optikoje jie yra uzsakomi, o kitoje optikoje juos gamina cia Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2013 01 21, 12:39)

mes bandysim nueiti ten kur maniskius pirkome siemet. gal eis kazka susikalbeti, nes tikrai patare koki stikliukai geriau butu mano akytems.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 01 21, 12:33)
baisu blush2.gif
o kazi laikui begant ta trumparegyste yra isgydoma ?

Mus maziai panasaus amziaus smile.gif  apzejau jusu liniuote ax.gif  blush2.gif

Tokia nedidelė, bent jau mane patikino, kad išgydoma.Tai labai viliuosi, kad dukra po kurio laiko jau bus be akinukų, nes pas ją nedidelė toliaregystė.O sūnui, manau, kad teks visą gyvenimą nešioti akinukus unsure.gif
smile.gif
p.s.mūsų vaikučiams toliaregystė, o ne trumparegystė.Pas juos +, o jei būna -, tada trumparegystė
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2013 01 21, 12:41)
p.s.mūsų vaikučiams toliaregystė, o ne trumparegystė.Pas juos +, o jei būna -, tada trumparegystė

o jus mazes koki stikliuku stiprumas?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 01 21, 12:48)
o jus mazes koki stikliuku stiprumas?

merginos 1,75 abiejų akyčių
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2013 01 21, 13:19)
merginos 1,75 abiejų akyčių

nu vat mus didesni.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 01 21, 14:04)
nu vat mus didesni.

bet palyginus dar nedaug wink.gif Sūnaus +6,5 ir +6,75 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2013 01 21, 14:30)
bet palyginus dar nedaug wink.gif Sūnaus +6,5 ir +6,75  doh.gif

o jus pati nesiojate akinukus.?
as nesioju, bet pas mane didelis -5, ir didelis cilindras, per kuri ir kyla stikliuku kaina auksta doh.gif
tai nesuprantu kaip cia suneliui +, sakau gal tai is dieduku, mociuciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 01 21, 14:35)
o jus pati nesiojate akinukus.?
as nesioju, bet pas mane didelis -5, ir didelis cilindras, per kuri ir kyla stikliuku kaina auksta doh.gif
tai nesuprantu kaip cia suneliui +, sakau gal tai is dieduku, mociuciu  g.gif

nei aš, nei mano vyras akinių nenešiojame( na neskaitant to, kad aš prieš metus užsidėjau pačius silpniausius darbui prie kompiuterio, bet jau čia man senatvė biggrin.gif ).Artimųjų tarpe be galo daug trumparegių, tačiau nei vieno toleriagio nei vienoje giminėje.Gydytoja aiškino, kad čia eina paveldėjimas, bet mes neatrenkam iš kieno jis ateina, nes dasikasam iki prosenelių, kas toliau ir nežinom .o abiems vaikams toliaregystė ir dar žvairumas doh.gif verysad.gif Tai vat ir skauda širdį, kad abiems taip ir net neatrandi galų kur šaknys pakstos
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2013 01 21, 14:41)
nei aš, nei mano vyras akinių nenešiojame( na neskaitant to, kad aš prieš metus užsidėjau pačius silpniausius darbui prie kompiuterio, bet jau čia man senatvė  biggrin.gif ).Artimųjų tarpe be galo daug trumparegių, tačiau nei vieno toleriagio nei vienoje giminėje.Gydytoja aiškino, kad čia eina paveldėjimas, bet mes neatrenkam iš kieno jis ateina, nes dasikasam iki prosenelių, kas toliau ir nežinom .o abiems vaikams toliaregystė ir dar žvairumas doh.gif  verysad.gif Tai vat ir skauda širdį, kad abiems taip ir net neatrandi galų kur šaknys pakstos

nu vat ka ir sakau doh.gif
as tai bijau kad tik nepradetu zvairuoti. dar tik labai gerai ziurint arba taip kada pagaunant gali pastebeti kad akyte pabega, bet juk niekas to nesupranta iskyrus artimiausi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 01 21, 14:46)
nu vat ka ir sakau doh.gif
as tai bijau kad tik nepradetu zvairuoti. dar tik labai gerai ziurint arba taip kada pagaunant gali pastebeti kad akyte pabega, bet juk niekas to nesupranta iskyrus artimiausi. smile.gif

uždėsit akinukus ir akytės bus tiesios.Nes nedidelė toliaregystė.Jei nenešiotumėt akinukų, su laiku stipriai pradėtų žvairuoti.O pas jūsų berniuką viena akytė pažvairuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indula: 21 sausio 2013 - 14:54
QUOTE(kristynka* @ 2013 01 21, 12:41)
mes bandysim nueiti ten kur maniskius pirkome siemet. gal eis kazka susikalbeti, nes tikrai patare koki stikliukai geriau butu mano akytems.

pereikite keleta optiku ,iskart suprasite ,koks poziuris ir kiek rimtai paziures ir spres Jusu problemas
kokiame Jus mieste?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 21 sausio 2013 - 14:54