Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema Nr.7

QUOTE(Mistake @ 2013 03 26, 13:47)
O kiek papildomai kainuoja tokia danga?

jau žinokit nelabai ir pamenu, nes prieš beveik du metus darėmės g.gif kažkur virš 100lt g.gif dabar jau reikės vėl gamintis, nes pasikeitė dioptrijos g.gif bet mes turim vienus ir paprastus akinukus, o kitus su fotochromu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2013 03 24, 21:35)
  O man toks klausimelis iskilo,kuo valote vaikuciu akinukus.Temoje skaiciau,kad vandenuku ar spec,skysciu g.gif

Jau kai labai nešvarūs būna, tai plaunu šiltu vandeniu su muilu vaikišku, natūralesniu be "chemijos". Tada nuvalau popierine servetėle ir po to spec. servetėle akinukams, papučiu dar "garų" iš burnos smile.gif Kažkada optikoje sakė, stengtis akinukų nevalyti sausai ir neplauti su daug "chemijos" turinčiais muilais.
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2013 03 26, 13:52)
Jau kai labai nešvarūs būna, tai plaunu šiltu vandeniu su muilu vaikišku, natūralesniu be "chemijos". Tada nuvalau popierine servetėle ir po to spec. servetėle akinukams, papučiu dar "garų" iš burnos smile.gif Kažkada optikoje sakė, stengtis akinukų nevalyti sausai ir neplauti su daug "chemijos" turinčiais muilais.

drinks_cheers.gif seniau pirkdavau spec skystį akinukams valyti 4u.gif dabar mums nėra nieko pakeičiamesnio už vandenuką, pakišame po kranu juos, paskui su vienk. popieriniais rankšluosčiais nusivalo kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos reik patarimo
mano mazoji labai jautri sviesai- jai nuo saulytes labai asaroja akytes
nu bet ji nesioja akinius su +3.5 berod
tai vat klausimas ar reiketu daryti nuo saules su doptrijom?
jai 2.5m, svarstau ar geriau duot pasikankint ir laukt kol isaugs ar daryt nuo saules su dioptrijom. dvejoju nes mastau, jog jei nuo tokio amziaus pripras prie akiniu nuo saules tai jau tikrai tokio jautrumo nebeisaugs tada, o be tu akiniu gal?
gl kas susiduret?
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2013 03 26, 19:04)
Merginos reik patarimo
mano mazoji labai jautri sviesai- jai nuo saulytes labai asaroja akytes
nu bet ji nesioja akinius su +3.5 berod
tai vat klausimas ar reiketu daryti nuo saules su doptrijom?
jai 2.5m, svarstau ar geriau duot pasikankint ir laukt kol isaugs ar daryt nuo saules su dioptrijom. dvejoju nes mastau, jog jei nuo tokio amziaus pripras prie akiniu nuo saules tai jau tikrai tokio jautrumo nebeisaugs tada, o be tu akiniu gal?
gl kas susiduret?

Mano manymu, cia neisaugomas dalykas. Mano pacios labai jautrios sviesai akys visa laika buvo. Dykryte taip pat saulyte nelabai patinka, ir asarytes kartais isrieda. Kai leliukas buvo, tai net kai miegodama, kai atsukdavau vezimuka i saule, pabusdavo, pradedavo galvyte sukiot, turejau nuo tiesiogines saules slepti. Manau, kad jautrias akytes kaip tik reikia labiau saugot, nes jos pazeidziamesnes. Jei bandysim pratint, dar blogiau gali but. Bet zinoma, kiekviena mama sprendzia:) Mes siai vasarai taip pirksim saules akinukus, tik dar galvoju ar su fotochromu (su dioptrijom) ar tik nuo saules. Uz 3 sav eisim pas gyd, ziuresim koks musu pliusas, jei zenkliai sumazejes, tai tuomet paprastus akinukus nuo saules nesiojim.
Atsakyti
QUOTE(Zyzliuke @ 2013 03 27, 10:32)
Mano manymu, cia neisaugomas dalykas. Mano pacios labai jautrios sviesai akys visa laika buvo. Dykryte taip pat saulyte nelabai patinka, ir asarytes kartais isrieda. Kai leliukas buvo, tai net kai miegodama, kai atsukdavau vezimuka i saule, pabusdavo, pradedavo galvyte sukiot, turejau nuo tiesiogines saules slepti. Manau, kad jautrias akytes kaip tik reikia labiau saugot, nes jos pazeidziamesnes. Jei bandysim pratint, dar blogiau gali but. Bet zinoma, kiekviena mama sprendzia:) Mes siai vasarai taip pirksim saules akinukus, tik dar galvoju ar su fotochromu (su dioptrijom) ar tik nuo saules. Uz 3 sav eisim pas gyd, ziuresim koks musu pliusas, jei zenkliai sumazejes, tai tuomet paprastus akinukus nuo saules nesiojim.

as girdejau kad vaikai kazkiek isauga, del to klausiu
Atsakyti
QUOTE(fikusas10 @ 2013 03 15, 09:00)
Sveikos mamytes, as norejau pasiteirauti del akytes klijavimo. Kur perkate pleistriuksu specialius klijavimui?ar kazkaip kitaip klijuojate?ar turi akyte buti visai uzdengta ar gali buti kad siek tiek matosi per krasta?

Aš perku vaistinėje tiesiog MEPORE pleistriukus ir su jais klijuojam teisiai ant akytės. Reik ten šiek tiek pakirpti - padaryti nosytei vietos, bet vyras tobulai įvaldęs šitą reikalą. Gal ir nepigiai gaunasi, bet tikrai patogu. Ir pakankamai neskaudžiai nusiklijuoja, na bent jau taip atrodo. Mūsų panelė jau pati moka nusiplėšti, tik reikia pasakyti kada. O jei dar tik 2 metukai smile.gif Ir kai pasakai, kad reik akytę klijuoti, tai pakelia pati akinukus. smile.gif
Atsakyti
Labukas, gal galit pasakyti, pas kokius daktarus reikia apsilankyti,pries akyciu operacija? Mano brolio vaikuciui, nustate operacijos data, bet tevelis pamete lapeli, kuriame buvo si informaccija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olantukas @ 2013 04 08, 20:05)
Labukas, gal galit pasakyti, pas kokius daktarus reikia apsilankyti,pries akyciu operacija? Mano brolio vaikuciui, nustate operacijos data, bet tevelis pamete lapeli, kuriame buvo si  informaccija.  4u.gif

LOR (ausų, gerklės) ir šeimos gydytoja turi padaryti kraujo ir šlapimo tyrimus. Na bent jau mums buvo taip užrašyta.
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2013 04 08, 20:07)
LOR (ausų, gerklės) ir šeimos gydytoja turi padaryti kraujo ir šlapimo tyrimus. Na bent jau mums buvo taip užrašyta.

o pas psichologa ar reikia?
Atsakyti
QUOTE(olantukas @ 2013 04 08, 19:05)
Labukas, gal galit pasakyti, pas kokius daktarus reikia apsilankyti,pries akyciu operacija? Mano brolio vaikuciui, nustate operacijos data, bet tevelis pamete lapeli, kuriame buvo si  informaccija.  4u.gif

manau, kad kiekvienos ligoninės tvarka kitokia, tad paskambinus į konkrečią, kurioje bus daroma operacija, jums pasakys tiksliausiai 4u.gif
Atsakyti
Mums reikejo tik pas seimos del kraujo tyrimu.
Atsakyti