QUOTE(Bjjanka @ 2013 07 11, 12:47)
Sveikos,
Ačiū mamytės, už pasidalinimą savom patirtim, kai aš čia blaškiausi dėl akinukų stiprumo. Kaip kažkuri mamytė rašė, turbūt daugelis apsilankom pas kelias gydytojas. Aš buvau pas dvi, o paskui nuėjau dar ir pas trečią, nes tikrai pasimetus buvau.
Na ką, mano sūnelis jau trečia diena su akinukais. +7 d. Džiaugiuosi, kad juos nešioja, plėšė tik iš pat pradžių. Žiūrėsim, kaip toliau seksis.
Labai nerimauju, kad neblogėtų toliau jo akytės. Baiminuosi , kas mūsų laukia ateity

, ar galės berniukas lankyti mokyklą, skaityti , rašyti

.
Sveika, aišku, kad berniukas galės lankyti mokyklą, skaityti ir rašyti
Toliaregystė, ypač nustatyta tokiam mažame amžiuje, turi savybę mažėti, kad visiškai išnyks, nėra garantijų, tačiau, jei laikysitės gydytojų nurodymų, pastoviai tikrinsitės, ji tikrai turėtų sumažėti.
Beje maniškei būnant trejų metukų, nustatė toliaregystę +7, šiais metais - jau septyneri, eis į pirmą klasę, toliaregystė sumažėjo gal tik pusė dioptrijos, bet dėl skaitymo ir rašymo nėra jokių problemų, be to mums reikia dengti vieną akį, jei nepriminsi, tai ir nesideng, reikia pastoviai kontroliuoti, visa laimė, kad yra kompiuteris, nes prie jo ji gali sėstis tik su uždengta akimi.