Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema Nr.7

QUOTE(kristynka* @ 2013 07 04, 19:50)
buvote pas ja privaciai ar klinikose.

Buvome klinikose. Aišku ir kalbėjau su dukryte daug, kad važiuosim, bus nauja dakatrytė, patikrinsins akytes, kad reikia žinoti ar jos nors kiek pasveiko, tau sulašins vaistukus, reiks paveiksliukus sakyti ir t.t. Žadėjo viską daryti, na nors kažkas pavyko, ne kaip aną kartą, kad visiškas nusiteikimas pas ją buvo nedaryti nieko kas liepiama. Aišku ir čiulpinuką davėme po to kai vaistus sulašino smile.gif Aš dar manau, kad ir dakatrės nuotaika ir bendravimas su vaiku, šypsena daug ką duoda. Gal ir Jums šį kartą viskas bus geriau wink.gif
Registratūros Nr. 837326668 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2013 07 04, 20:01)

maniskis stebi per visas liniuotes, aparatus... seip tikrai geranoriskas ir ramus, bet va tu paveiksliuku jis nesako gyd. smile.gif
dekoju uz nr. ryt bandysim pasiskambyti, gal pavyks anksciau persikelt apsilankyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 04 liepos 2013 - 19:14
QUOTE(kristynka* @ 2013 07 04, 20:12)
maniskis stebi per visas liniuotes, aparatus... seip tikrai geranoriskas ir ramus, bet va tu paveiksliuku jis nesako gyd.  smile.gif
dekoju uz nr. ryt bandysim pasiskambyti, gal pavyks anksciau persikelt apsilankyma.

Pradės kažkada vis tiek sakyti, maniškė tai blaškos po kabinetą visur jai ir visko reikia, nesusikaupia ir susigėsta ant galo.
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2013 07 04, 20:15)
Pradės kažkada vis tiek sakyti, maniškė tai blaškos po kabinetą visur jai ir visko reikia, nesusikaupia ir susigėsta ant galo.

kad kazkada prades, tai sita zinau smile.gif
nu maniskis ir, stebi viska, visur dairosi, jam tie visi gyd "instrumentai" idomus biggrin.gif nori imti, paciupinet biggrin.gif
maniskis paskutini karta isejas is gyd, pasakojo ka mate per paveiksliukus, sakau tai reikejo su gyd kartu kalbeti. o sunelis: nenoriu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ačiū mamytės, už pasidalinimą savom patirtim, kai aš čia blaškiausi dėl akinukų stiprumo. Kaip kažkuri mamytė rašė, turbūt daugelis apsilankom pas kelias gydytojas. Aš buvau pas dvi, o paskui nuėjau dar ir pas trečią, nes tikrai pasimetus buvau.
Na ką, mano sūnelis jau trečia diena su akinukais. +7 d. Džiaugiuosi, kad juos nešioja, plėšė tik iš pat pradžių. Žiūrėsim, kaip toliau seksis.
Labai nerimauju, kad neblogėtų toliau jo akytės. Baiminuosi , kas mūsų laukia ateity g.gif , ar galės berniukas lankyti mokyklą, skaityti , rašyti blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2013 07 11, 12:47)
Sveikos,
Ačiū mamytės, už pasidalinimą savom patirtim, kai aš čia blaškiausi dėl akinukų stiprumo. Kaip kažkuri mamytė rašė, turbūt daugelis apsilankom pas kelias gydytojas. Aš buvau pas dvi, o paskui nuėjau dar ir pas trečią, nes tikrai pasimetus buvau.
Na ką, mano sūnelis jau trečia diena su akinukais. +7 d. Džiaugiuosi, kad juos nešioja, plėšė tik iš pat pradžių. Žiūrėsim, kaip toliau seksis.
Labai nerimauju, kad neblogėtų toliau jo akytės. Baiminuosi , kas mūsų laukia ateity g.gif , ar galės berniukas lankyti mokyklą, skaityti , rašyti blush2.gif .

Sveika, aišku, kad berniukas galės lankyti mokyklą, skaityti ir rašyti mirksiukas.gif
Toliaregystė, ypač nustatyta tokiam mažame amžiuje, turi savybę mažėti, kad visiškai išnyks, nėra garantijų, tačiau, jei laikysitės gydytojų nurodymų, pastoviai tikrinsitės, ji tikrai turėtų sumažėti.
Beje maniškei būnant trejų metukų, nustatė toliaregystę +7, šiais metais - jau septyneri, eis į pirmą klasę, toliaregystė sumažėjo gal tik pusė dioptrijos, bet dėl skaitymo ir rašymo nėra jokių problemų, be to mums reikia dengti vieną akį, jei nepriminsi, tai ir nesideng, reikia pastoviai kontroliuoti, visa laimė, kad yra kompiuteris, nes prie jo ji gali sėstis tik su uždengta akimi. 4u.gif
Atsakyti
kiek jums laiko taise ilgiausiai Fielman garantinis akinukus ?
nunesem I garantini liepos 3d, buvo kojyte issimovus, ir liepiau iskraipymus paziureti, kad visa peziuretu. sake jei dali reiks siustis iki 1sav laiko, bet greit tuoj 2sav bus.
skambinsius as jiems I pati garantini. nes sestad skambinau I Fielman, sako mes nieko nezinom. g.gif
Atsakyti
Aha, taisė ilgokai, jei neklystu, iki mėnesio, kažkokią dalį jiems reikėjo siųstis... Bet turėjom senuosius, šiek tiek kitokiom dioptrijom, tai per tą laiką nešiojo tuos.
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2013 07 14, 16:19)
Aha, taisė ilgokai, jei neklystu, iki mėnesio, kažkokią dalį jiems reikėjo siųstis... Bet turėjom senuosius, šiek tiek kitokiom dioptrijom, tai per tą laiką nešiojo tuos.

o mus sie pirmieji, kitokiu neturim doh.gif bent iki 29d sutaisytu, nes mums pas akiu gyd. reikes akinuku.. gerai kad dar nelaukiau ir nunesiau.

o konsultante sako, jei sandelyje dalis tai iki 3d, o jei siustis reikia dali iki 1sav. o cia jau antra bus doh.gif
pasiskambysiu rytoj manau.
svarbiausia kad man juos sutaisytu iki gyd susitikimo
Atsakyti
Mes naujo remelio laukiam jau arti menesio, bet perspejo, kad tiek uztruks..paprastai atsiusdavo ilgiausiai per 2 sav., bet manau vasara atostogu metu tai turbut normalu, kad uztrunka. g.gif
Atsakyti
nu tada ramiau man jau.
tik kaip su gyd. jei nesulauksime iki 29d., kazi nieko nesakys, patikrins be akinuku akytes ?g.gif
pasiimsiu tada akinuku recepta, kad zinotu koki mus akinukai buvo, nu ka nieko nepadarysiu, sutvarkyti ir reikia.
Atsakyti
Liudna labai. Buvom pas gyd. Sveikauskiene. Praeita savaite apziurejo siaurais vyzdziais, fotografavo ir visokiais prietaisais ziurejo. Aisku, vaikutis verke, nesileido, nes dar 2 m nera. bet ji kalbino, bande susidraugauti. Zodziu, man visai patiko, kaip apziurejo. Kadangi nesiojam akinukus, sake, kad dabartiniai akinukai viska gerai koreguoja, akytes nezvairuoja tikrai. Nors mes ir nuejom pasitikslinti, ar tikrai nera zvairumo, nes retai, bet kartais pastebedavom, kai budavo be akiniu, lyg ir pazvairuodavo biskuti viena akyte, bet nezenkliai. nors pavasari tikrinomes poliklinikoj, sake zvairumo nera, dabar irgi patikino, kad nera. Kaip paaiskino, kad taip tik atrodo del placios nosytes, kad nosytes kloste dengia akies baltyma ir vizualiai atrodo, kad akyte pakrypus labiau i nosi. Na, mus itikino. nusiraminom, kad viskas ok ir galbut net akinukus pasilpnins. O sia savaite nuvykom su placiais vyzdziais, liepe namuose isilasint, kad ten vaiko neskriaust. ir ka.... labai nustebau, sako yra 1 akies zvairumas, akinukus israse stipresnius, bet kas ir kodel nieko nepaaiskino, bandziau klaust, o ji ateik po 2 men, ir sesele vis ragino " prasau eiti i priimamaji ir palaukti". Taip ir likau nesupratus, tai yra ar nera tas zvairumas, nors tikino, kad tikrai nera, nes ir fotografavo ir aparatas rode, kad akytes tiesios. Nesuprantu, tai kaip is tiesu...Kodel taip nuomone pasikeite.
Atsakyti