Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(abiga @ 2012 10 03, 19:01)
Kokia jo talpa ir kaina?

Jau buteliuką išmečiau, tai tiksliai nepasakysiu talpos, bet nemaža, man rodos 250 ml. O kainavo su nuolaida apie 15 Lt
Atsakyti
Batiste sausas sampunas, retai naudojau, bet, kai naudodavau, patiko, kartotinas.

user posted image

St. Moritz savaiminio idegio putos, patiko, i ju vieta tokios pat.
user posted image

Gabriela Salvette tusas. Tragisku jo nepavadinciau, bet labai nepatiko, tai ismetu nebaigus naudoti.

user posted image
Atsakyti
Buvo pamirstas ir atrastas, tai uzbaigineju likuti. Liko kokiam kartui.
user posted image

Body Shop pudros lapeliai. Nusipirkau ir stovejo. Kazkaip nenaudojau. Dabar kai baigesi, manau, kad gal ir geras daiktas smile.gif
user posted image

I siuksliu deze keliauja Apteka agafil kremas riebiai odai (nuotraukos neradau). Ismetu, nes man grauzia nuo jo oda.

Lumene natural code kremas. Maloniai drekina, bet man veidas su juo kaip negyvas atrodo. Net nezinau kaip pasakyti. Dregna, bet daugiau nieko. Noretusi, kad siek tiek gaivesne oda po jo atrodytu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Bambolina~: 04 spalio 2012 - 10:17
Avene terminis. Į vietą Iwostin

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 04, 08:36)
Gabriela Salvette tusas. Tragisku jo nepavadinciau, bet labai nepatiko, tai ismetu nebaigus naudoti.

Man irgi sis tusas nepatiko,isvis perejus prie brangiu situ visu Eurokosiniu negaliu naudoti,jausmas lyg blakstienos kazkokiu batu tepalu padengiamos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2012 10 04, 21:14)
Man irgi sis tusas nepatiko,isvis perejus prie brangiu situ visu Eurokosiniu negaliu naudoti,jausmas lyg blakstienos kazkokiu batu tepalu padengiamos  doh.gif

Na, nespjaunu i eurokosinius, bet dabar siek tiek prisibijau, kaip sakoma - skupas moka du kartus biggrin.gif Kartosiu cover girl tusa, nors kainos atzvilgiu panasus i sita G.S., bet koks malonumas dazytis ir rezultatas nuostabus!
Atsakyti
i pabaigele Sebamed face and body cleaner, i jo vieta stoja Avalon vit.c refreshing cleansing gel .
user posted image user posted image
Sebamedas keiciamas ne todel, kad man netiko- atvirksciai, naudojau ji gan ilgokai ir buvo kartojamas keletas kartu, tiesiog pabodo ir norisi isbandyt naujoviu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dune...: 05 spalio 2012 - 18:16
user posted image

Uzbaigem su vyru. Siaip vienas megstamiausiu prausikliu, tik si kart pakuote nevykus, vos spustelejus sauna per puse vonios doh.gif doh.gif I jo vieta Dr. Scheller prausiklis su granatais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 10 06, 13:03)
Uzbaigem su vyru. Siaip vienas megstamiausiu prausikliu, tik si kart pakuote nevykus, vos spustelejus sauna per puse vonios doh.gif  doh.gif I jo vieta Dr. Scheller prausiklis su granatais blush2.gif

Pastebėjau, kad pas juos dažnai problemos su pompa doh.gif
Atsakyti
Šiandien pabaigiau Tigi Bed Head recovery kondicionierių, šampūno dar liko keliems kartams
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti