Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

QUOTE(*Erotica* @ 2012 07 08, 11:55)
kai tokie karsciai tai saltibarsciai kaip tik thumbup.gif

jau pabodo tie salti barsciai biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Skierkute @ 2012 07 08, 11:56)
Logiska... biggrin.gif Dekui uz pamokyma

nera uz ka tongue.gif
Atsakyti
Erotic, sveikinu dukryte tavo su treciuoju gimtadieniu!!! thumbup.gif

QUOTE(Justule001 @ 2012 07 08, 11:01)
Aciu Raimuk uz tavo zodzius ir tikrai zinau kad tu gerai sakai ir mama mano taip sako. Butu tikrai smagu susimatyt. O tu tik viena mergaite turi?! Kazkaip galvojau kad daugiau vaiku turi.

taip, as tik viena keturmete turiu, man ir jos per akis biggrin.gif
o kodel pasirode kad daugiau vaiku turiu? ax.gif

QUOTE(Klasta @ 2012 07 08, 11:49)
o pas mus kazkoks tropiku pasaulis: tvanku, lyja..saule spigina  doh.gif
-----
o mazoji pas teva?

gal palmiu pridygs bigsmile.gif
-----
dukriukas pas VT pabus dvi sav. veliau pas mane, ir tada jau atgal i UK

Papildyta:
QUOTE(*Erotica* @ 2012 07 08, 12:09)
Sveikos..
vt netiketai juk grizo...pasieme penktadini dukra ,sutarem kad jis nebaliavos pabus su dukra ir sestadieni parves...deja...po darbo teko lekti vaika pasiimti su deduku,o jis po sunkios operacijos ciut juda kruta,radau vaika be prieziuros vt girtas... verysad.gif  doh.gif zodziu sudinai gavosi viskas..
Siandien valgysim torta gimtadienio proga,gersim sampampana ir tiek ziniu..

siaubas doh.gif
ir gaus dabar vaika matyt tik tau salia bunant.

QUOTE(Upjora @ 2012 07 08, 12:27)
Labas rytas!
gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif
Lyja vėl.Kaip gyvent???Dvi dienas šioj savaitėj nelijo.
-----
Raimuk,kaip sesės dvynukės laikosi?

as jau kazkaip pripratau mastau.gif va reik butinai rain coat nusipirkti ir bus lafa biggrin.gif doh.gif
-----
aciu kad teiraujies. dvynukes tai labai fainos wub.gif linksmuoles wub.gif wub.gif
tik va vienai del tos akytes vis dar neaisku, dar nezinia kaip gerai ja mato ir ar ta apsitraukusi demele isnyks, na kad bent vizualiai nesimatytu unsure.gif o pas kita ausytes atlepusios doh.gif mama nupirko spec kepuryte, nusiunte, bet kad sesuo per velai susigriebe, o gal nesimate taip, nes kepuryte 5 men amziaus kudykiui reikes nesiot 2 men doh.gif o ten gi karsciai jau, o ir butent ta mergaite prakaituoja daug.
QUOTE(martanux @ 2012 07 08, 12:30)
aha, dziaugiuos savo draugais,norsir nedaug ju teturiu. kazkada uzsiminiau besnekant, jog siemet mazajai juros neparodysiu, tai va ir sugalvojo jie kad vis gi galiu nuvezt  ax.gif

saunuoliai draugai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2012 07 08, 11:09)
radau vaika be prieziuros vt girtas
--------..
Siandien valgysim torta gimtadienio proga,gersim sampampana ir tiek ziniu..

doh.gif
----------
4u.gif sveikinimai!!!!

[
Atsakyti
Klasta[/U][/B] man atrodo kad jam tik jisai ir terupi....
Upjora,
taip ir mano mama sako kad beviltiska, o jisai niekur neina, nes nedirba.
Raimiuk[U]
kazkada skaiciau kad ejot i kazkoki koncerta tai turbut ir pagalvojau kad daugiau vaiku turi. As irgi turiu mergaite 3,5 metuku. Parasyk savo tel nr, butu malonu pabendrsut su tavim. Tu ir kaip cia daugelis patirties turi su skyribom, o as va naujoke siais reikalais blush2.gif [B]
Atsakyti
Justule,tai dar pasakyk,kad tu jį išlaikai. blink.gif Kodėl nedirba?Neįgalus?

Raimuk,šiais laikais tos atlėpusios ausys ne problema,juk puikiai koreguoja tuos atlėpimus,o vat dėl akytės neramu.
O rain coat tiksliau,porą striukių turiu,ale visvien nerrrrvina lietus.

Puuupi,su tais nutrinamais didžiausia mano laimėta suma 70.

Martanux,pas mane greiti pietūs-vakarykštė sriuba. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 08 liepos 2012 - 13:53
QUOTE(Upjora @ 2012 07 08, 14:53)
Martanux,pas mane greiti pietūs-vakarykštė sriuba.  tongue.gif

tai mes pusryciams greiti pusryciai - uzvakaryksciai balandeliai, o vat del pietu taip ir sedim nieko nesugalvojusios, turbut reiks greit koki kugeli prakept g.gif

raimuk, del ausyciu pritariu upjorai, tikrai neverta manau nerimaut, o ir akyte tikiu kad sveika ir mato puikiai, o estetinis vaizdas dings smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martanux: 08 liepos 2012 - 14:13
Labas, pribaigs mane sitie karsciai doh.gif kazkokia bausme ir ne kitaip per tokius karscius sedeti mieste. Pavydziu nerealiai siomis dienomis visiems kas turi savo kiema,soda ar kazka pan.

Erotic, dukryte su happybday.gif
Mano tortadienis irgi jau ne uzkalnu... treciadieni cieli 30 sukakos...
Papildyta:
QUOTE(martanux @ 2012 07 08, 08:19)
labas rytas

erotica mazaja su didele svente, skanaus torto  happybday.gif

mes vakar netiketai buvom prie juros islekusios vienai dienai smile.gif draugai atvaziavo ryte ir liepe krautis smutkes ir issiveze  bigsmile.gif  mazoji atlaike puikiai kamscius, kaip zinodama kad gales dziaugtis jura biggrin.gif vos is vandens galejau istraukt  thumbup.gif  tik vakare isbaide lietus ir prasidejusi audra smile.gif

martanux, kaip smagu del juros... man jura pastarasiais kelias dienas kai uzejo sitie karsciai, jau ne tik naktim sapnuojasi,bet ir dienom vaidenasi,kaip as prie jos noriu...
Papildyta:
QUOTE(martanux @ 2012 07 08, 08:46)
gal kas turi minciu ka lengvo, greito ir skanaus padaryt pietums? g.gif

Pas mane zuiis netikras kepa,bet realiai tai trecia diena praktiskai tik vaisvandeniais gyva esu. Man visada sitaip,kai karsta visiskai nieko nenoriu valgyti. As tai as,bet blogiausia,kad mergaite irgi labai mazai valgo pastarosiomis dienomis. Istisai vandenuka arba sultis geria ir tuoj pat siusioja biggrin.gif laksto po namus vien su triusikeliais,visa suprakaitavus, nuo galvos iki koju slapia doh.gif
Papildyta:
[quote=Upjora,2012 07 07, 17:14]

Kokio amžiaus mergytė?
Staska gavo dovanų auksinių ir sidabrinių papuošalų,nes nesugalvojau ko jai daugiau reikia,bet buvo klaida,nes nežinia kada juos nešios.Dar gavo kaip ten vadinasi,nu iš nuotraukos nupieštas paveikslas,man labai patiko.Aišku,be žaislų neapsiėjom,nors buvau prisakius nedvanot,nes nebus kaip parsigabent.Ai,net, nežinau,gavo ir pinigais,bet ištaškiau aš juos.Žodžiu,reikia kažko mažo,bet naudingo.Ai,dar šampo bonkę aprengtą tokia suknia gavo.Biški kičas. blush2.gif Palikau pas mamą.Mama mano puokštę su čiupačiupsais padovanojo,tai ir tą jai palikau,nu kaip man parsivežt tokius daiktus su lėktuvu.

Upjora,
mergytei kuria krikstys metukai ir devyni menesiai. O padovanoti norisi kazka kas turetu isliekamaja verte. As kai saviske krikstijau pries metus,tai is kriksto tevu gavo ranksluosti su issiuvinetu mazosios vardu, muiliuka,kruopu,cukraus (cia tipo pagal tradicijas kriksto mama turi pasirupinti,kad vaikas butu svarus, turetu ka valgyti visuomet ir,kag gyventi saldu butu... kazkas tokio), dar gera vilnoni pleda gavo, is seneliu auksini kryzeli, t.p. ir pinigeliu gavom ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Justule001 @ 2012 07 07, 21:50)
Oj,mergaites atejau pasiguosti... Rasau labai supykus kad toks s..das gavosi. Mat mano tas ponas vyras siandien pasake kad pats nezino ko nori. As parejus is darbo ji kalbinu sakau jam ko manes nieko nepaklausi, nepasidomi kaip man diena praejo... Tai tada vos ne per prievarta paklause ir tokia iskaundinta pasijauciau, taip sirdi suspaude ir pradejau verkti. Pasake jis man kad nezino ar jis mane dar myli, sako turbut kad nebe  verysad.gif sako kad jam depresija ir reikia jam laiko viska suprasti. Tai islekiau visa apsizliumbus laukan ir skambinau mamai. Tai jinai man patare nieko jo nebeklausineti ir palikti ramybeje. Sake susitaikyk su ta mintim kad nieko jums nebebus ir buk stipri del saves ir vaiku ir neparodyk jam kad tau sunku. Bet sirdis plysta is skausmo kad jis taip gyvuliskai elgiasi. Bet kaip sakoma per prievarta mielas nebusi. Tai as nusprendziau daugiau nebelysti jam i s...kna ir tegu daro ka nori. Dar prasiau jo pries keleta dienu kad kartu eitume savaitgali kur nors, tai pasake kad nezino, o kai siandien paklausiau sako vaziyosiu pas drauga. Taip negera pasidare verysad.gif . O be to mums kartu reikia gyventi, nes nera jam kur eit. Patarkyt mergaites kaip elgtis. Taip norejau kad mums pavyktu, bet nieko gero turbut nebus. Suprantu kad reikia mums visiskai skirtis, bet jis dar vis tampo man nervus sakydamas kad jam reikia laiko, o man belaukiant dar skaudziau... O gal po to laiko man pasakys kad viskas baigta o as busiu kaip kvaile islaukus jo....
Papildyta:
Raimukas as gyvenu Canary Wharf

Justule001, visa tavo aprasyta istorija man iki kaulu smegenu pazistama ir pergyventa. Skaudu sakyti,bet jums deje nieko gero nesigaus. Kad ir kaip skaudu sakyti,geriausia iseitis yra skyrybos. Ir kuo greiciau,tuo geriau. Nebekankink saves schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <imelda>: 08 liepos 2012 - 14:43
Tiesa,kas del krepsinio,tai jei atvirai netikejau,kad paklius i olimpijada schmoll.gif blush2.gif ir labai labai smagu,kad apsirikau thumbup.gif As kai paaugle buvau ir dar kol studijavau irgi visada del krepsino jei reikedavo keldavausi naktimis. Dabar jau kuris laikas pagedau,nebesikeliu.
Atsakyti
QUOTE(Justule001 @ 2012 07 08, 11:38)
Klasta[/U][/B] man atrodo kad jam tik jisai ir terupi....
Upjora,[b]
taip ir mano mama sako kad beviltiska, o jisai niekur neina, nes nedirba.

oi,mieloji,tik vyk greiciau ji lauk.Aisku,lengva pasakyti,bet ne viena is musu esame tai padariusios(nutraukusios vilties neteikiancius santykius).Patikek, su laiku bus tik lengviau ir ateis diena,kad pati nesuprasi,ko delsei 4u.gif
Papildyta:

Erotica,su svente mazaja 4u.gif O VT tai truksta zodziu blink.gif

Martanuxlabai thumbup.gif draugus turi

Imeldaka planuoji jubiliejui? bigsmile.gif

Puupilabai nemaloni situacija del pinigu doh.gif
Beje,lygtai buvai minejus,kad atostogaut kazkur varysit g.gif

pas mus orelis siandien thumbup.gif silta bet neperkarsta
Atsakyti
QUOTE(Justule001 @ 2012 07 08, 15:38)
jisai niekur neina, nes nedirba.
------
Raimiuk, kazkada skaiciau kad ejot i kazkoki koncerta tai turbut ir pagalvojau kad daugiau vaiku turi. As irgi turiu mergaite 3,5 metuku. Parasyk savo tel nr, butu malonu pabendrsut su tavim. Tu ir kaip cia daugelis patirties turi su skyribom, o as va naujoke siais reikalais blush2.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
-----
parasiau i az 4u.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 07 08, 15:53)
Raimuk,šiais laikais tos atlėpusios ausys ne problema,juk puikiai koreguoja tuos atlėpimus,o vat dėl akytės neramu.
-----
O rain coat tiksliau,porą striukių turiu,ale visvien nerrrrvina lietus.

tikra tiesa, gi daro operacijas, va del akytes tai tikrai skaudziau....
-----
kur rasti grazu?
matavaus siandien viena, North Face parduotuveje, velnias, brangu ten doh.gif juoda striukyte su akcija 72 svarai doh.gif o noris kazko dailesnio rolleyes.gif
Atsakyti
negaliu patiket, kaip mes su dama gerbiamos esam biggrin.gif ka tik buvom pakviestos tetos su dede ir drauge ryt vel i jurmala vaziuot pasimaudyt thumbup.gif oj negaliu patiket ir labai tikiuos ryt gero oro smile.gif norisi nesedet namie ir tokiu kvietimu neatsisakyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(martanux @ 2012 07 08, 18:35)
negaliu patiket, kaip mes su dama gerbiamos esam biggrin.gif ka tik buvom pakviestos tetos su dede ir drauge ryt vel i jurmala vaziuot pasimaudyt thumbup.gif  oj negaliu patiket ir labai tikiuos ryt gero oro smile.gif norisi nesedet namie ir tokiu kvietimu  neatsisakyt  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti