Labas, pribaigs mane sitie karsciai

kazkokia bausme ir ne kitaip per tokius karscius sedeti mieste. Pavydziu nerealiai siomis dienomis visiems kas turi savo kiema,soda ar kazka pan.
Erotic, dukryte su
Mano tortadienis irgi jau ne uzkalnu... treciadieni cieli 30 sukakos...
Papildyta:
QUOTE(martanux @ 2012 07 08, 08:19)
labas rytas
erotica mazaja su didele svente, skanaus torto
mes vakar netiketai buvom prie juros islekusios vienai dienai

draugai atvaziavo ryte ir liepe krautis smutkes ir issiveze

mazoji atlaike puikiai kamscius, kaip zinodama kad gales dziaugtis jura

vos is vandens galejau istraukt

tik vakare isbaide lietus ir prasidejusi audra
martanux, kaip smagu del juros... man jura pastarasiais kelias dienas kai uzejo sitie karsciai, jau ne tik naktim sapnuojasi,bet ir dienom vaidenasi,kaip as prie jos noriu...
Papildyta:
QUOTE(martanux @ 2012 07 08, 08:46)
gal kas turi minciu ka lengvo, greito ir skanaus padaryt pietums?
Pas mane zuiis netikras kepa,bet realiai tai trecia diena praktiskai tik vaisvandeniais gyva esu. Man visada sitaip,kai karsta visiskai nieko nenoriu valgyti. As tai as,bet blogiausia,kad mergaite irgi labai mazai valgo pastarosiomis dienomis. Istisai vandenuka arba sultis geria ir tuoj pat siusioja

laksto po namus vien su triusikeliais,visa suprakaitavus, nuo galvos iki koju slapia
Papildyta:
[quote=Upjora,2012 07 07, 17:14]
Kokio amžiaus mergytė?
Staska gavo dovanų auksinių ir sidabrinių papuošalų,nes nesugalvojau ko jai daugiau reikia,bet buvo klaida,nes nežinia kada juos nešios.Dar gavo kaip ten vadinasi,nu iš nuotraukos nupieštas paveikslas,man labai patiko.Aišku,be žaislų neapsiėjom,nors buvau prisakius nedvanot,nes nebus kaip parsigabent.Ai,net, nežinau,gavo ir pinigais,bet ištaškiau aš juos.Žodžiu,reikia kažko mažo,bet naudingo.Ai,dar šampo bonkę aprengtą tokia suknia gavo.Biški kičas.

Palikau pas mamą.Mama mano puokštę su čiupačiupsais padovanojo,tai ir tą jai palikau,nu kaip man parsivežt tokius daiktus su lėktuvu.
Upjora, mergytei kuria krikstys metukai ir devyni menesiai. O padovanoti norisi kazka kas turetu isliekamaja verte. As kai saviske krikstijau pries metus,tai is kriksto tevu gavo ranksluosti su issiuvinetu mazosios vardu, muiliuka,kruopu,cukraus (cia tipo pagal tradicijas kriksto mama turi pasirupinti,kad vaikas butu svarus, turetu ka valgyti visuomet ir,kag gyventi saldu butu... kazkas tokio), dar gera vilnoni pleda gavo, is seneliu auksini kryzeli, t.p. ir pinigeliu gavom ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Justule001 @ 2012 07 07, 21:50)
Oj,mergaites atejau pasiguosti... Rasau labai supykus kad toks s..das gavosi. Mat mano tas ponas vyras siandien pasake kad pats nezino ko nori. As parejus is darbo ji kalbinu sakau jam ko manes nieko nepaklausi, nepasidomi kaip man diena praejo... Tai tada vos ne per prievarta paklause ir tokia iskaundinta pasijauciau, taip sirdi suspaude ir pradejau verkti. Pasake jis man kad nezino ar jis mane dar myli, sako turbut kad nebe

sako kad jam depresija ir reikia jam laiko viska suprasti. Tai islekiau visa apsizliumbus laukan ir skambinau mamai. Tai jinai man patare nieko jo nebeklausineti ir palikti ramybeje. Sake susitaikyk su ta mintim kad nieko jums nebebus ir buk stipri del saves ir vaiku ir neparodyk jam kad tau sunku. Bet sirdis plysta is skausmo kad jis taip gyvuliskai elgiasi. Bet kaip sakoma per prievarta mielas nebusi. Tai as nusprendziau daugiau nebelysti jam i s...kna ir tegu daro ka nori. Dar prasiau jo pries keleta dienu kad kartu eitume savaitgali kur nors, tai pasake kad nezino, o kai siandien paklausiau sako vaziyosiu pas drauga. Taip negera pasidare

. O be to mums kartu reikia gyventi, nes nera jam kur eit. Patarkyt mergaites kaip elgtis. Taip norejau kad mums pavyktu, bet nieko gero turbut nebus. Suprantu kad reikia mums visiskai skirtis, bet jis dar vis tampo man nervus sakydamas kad jam reikia laiko, o man belaukiant dar skaudziau... O gal po to laiko man pasakys kad viskas baigta o as busiu kaip kvaile islaukus jo....
Papildyta:
Raimukas as gyvenu Canary Wharf
Justule001, visa tavo aprasyta istorija man iki kaulu smegenu pazistama ir pergyventa. Skaudu sakyti,bet jums deje nieko gero nesigaus. Kad ir kaip skaudu sakyti,geriausia iseitis yra skyrybos. Ir kuo greiciau,tuo geriau. Nebekankink saves