Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

Sveikos,

raimukas man patogiau butu sis savaitgalis (nes dukra pas vt), bet bandyciau suderint ir kita savaitgali (jei pvz 5dienis butu).

Jei dukros nebus ir as laisvai galiu priimt xebros pernakvot smile.gif

Labai noreciau padalyvaut!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Tai jau cia pas mus staciai Grand mytas organizuojasi thumbup.gif

Kaunietes, davaj greit ir jus organizuokites prisijungt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 07 17, 15:14)
valio smile.gif as pvz neplanuoju miegot smile.gif siausim iki 5am, tada eisim pusryciaut smile.gif

thumbup.gif

QUOTE(eladija @ 2012 07 17, 15:44)
Sveikos,

raimukas man patogiau butu sis savaitgalis (nes dukra pas vt), bet bandyciau suderint ir kita savaitgali (jei pvz 5dienis butu).

Jei dukros nebus ir as laisvai galiu priimt xebros pernakvot smile.gif
Labai noreciau padalyvaut!!!!  thumbup.gif

eladija, butinai butainai susiorganizuok liepos 27! sokiai.gif jau Mort praradom sad.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 07 17, 16:23)
Kaunietes, davaj greit ir jus organizuokites prisijungt  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Medeja, tau tikrai praverstu prasiblaskyti friends.gif

gi siandien man iskrovos diena blink.gif pirma kart gyvenime. dienos produktas - juoda duona. visai neblogai sekas laikytis ax.gif
Atsakyti
blink.gif oho kas per organizavimas, nu blyn, 27d man lygtai laisva keik pamenu g.gif ir as noriu bigsmile.gif ant ciuzinio pas Daluze arba visai be miego, bet su pusryciais (kaip WW pasiule) bigsmile.gif

Vsio, reikia seimyna pradet psichologiskai ruost tam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 17, 16:21)
Medeja, tau tikrai praverstu prasiblaskyti

mirksiukas.gif Aš jei auto turėsiu, tai greičiausiai galėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 07 17, 22:45)
mirksiukas.gif Aš jei auto turėsiu, tai greičiausiai galėsiu ax.gif

o su autobusu? ax.gif
nes mudvi su Pukitu tai autobusu atvaziuojam
Atsakyti
as jau susitariau del panko prieziuros smile.gif laukiam jusu, grazuoles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 07 18, 00:32)
as jau susitariau del panko prieziuros smile.gif laukiam jusu, grazuoles smile.gif

assa.gif
Atsakyti
Reiks staliuka jau kazkur uzsakinet drinks_cheers.gif
Atsakyti
Reiketu vakaro programa pasidaryti. Smagu butu pvz pas geraja, graziaja daluze pasidaryti vakariene su per daug alkoholio (naujus namus tuo paciu aplaistytume), o tada lekti sokti smile.gif juk namie ir pabendraut smagiau butu...
Atsakyti
Gal kuri is uk esanciu galit papasakot, ar lengvai galima issivezt kudiki i lt visam laikui, jei tevas anglas ir tam priesinasi? Drauge klausia ir labai praso atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2012 07 18, 11:55)
Gal kuri is uk esanciu galit papasakot, ar lengvai galima issivezt kudiki i lt visam laikui, jei tevas anglas ir tam priesinasi? Drauge klausia ir labai praso atsakymo smile.gif

Jau buvo LT istorija, kur motina bande issivezti dukra i Lietuva be tevo vokiecio sutikimo. Paguglink apie Rinau istorija ir pamatysi, kad nieko is to gero neiseis. Turi susitart, ar per teisma, ar be teismo, bet jeigu kudikis uk pilietis, tai as nerizikuociau schmoll.gif
Atsakyti