Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

Į suknelių temą - tai ir aš turiu vieną tokią labai gražią, kurią šiemet pirkau ir dar nė karto nebuvau ja pasipuošus, nes ji - vasarinė, o gi ta mūsų vasara, kaip neateina taip neateina hihihi.gif

Mort, žinoma, kad ateik - nors trumpam. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 07 19, 12:02)
hihihi.gif mama riboja laika prie kompo...

Toks jau tas sunkus mamų darbas hihihi.gif
Atsakyti
Ir vėl pradingau ax.gif neturiu kada prisėsti, mažius aktyvus baisiausiai.. doh.gif O ir vasara, tai namie nesėdim... drinks_cheers.gif

O dar MB pareiškė, kad neleidžiu vaiko matyti...Debilas...Mat jis dirbantis, o aš ne, tai mes turim prie jo taikytis...Nu be žodžių gun_bandana.gif Ir niekaip nesulaukiu pinigų iš jo už mėnesį, sakė praves kai jis to norės... mad.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 07 11, 14:43)
SL,kodėl klinikose jumi laikė?

Nukrito mano pupsikas ir skilo kaukuolės skliautas verysad.gif
Bet dabar jau sveikstam... 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif skaitau apie grand meeta,net pavydas biski jama blush2.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 18, 16:27)
buvau siandien pas sese darbe, ten dideles nuolaidos, pasislaisciau, darbuotojus palinksminau (sesuo dvyne), senu pazystamu sutikau ir net savo pirmaja meile... ech.... dabar ilgai jis man galvoje sedes.
drinks_cheers.gif
jus, vilnietes, gal geriau zinot kur nueit visoms, smagu butu kur ne tik pasisedet, bet ir pasisokt galima butu  ax.gif
o meetas pas julioske kada bus?

as mastau apie rugpjucio viduri smile.gif koks cia savaitgalis ispuola? rugpjucio 18pvz?
Atsakyti
cool.gif cool.gif cool.gif

Tik neparašyk kelias dienas tuoj apšmeižia. verysad.gif biggrin.gif

Mamos dar nėr. tongue.gif Svečius iš sostinės jau išleidom,gimtadienį baigėm švęst. karsta.gif

Julioške,tavo mergytei su praėjusiu. happybday.gif

SL,jez,kaip baisiai.Kaip nukrito?

Imelda,junkis ir tu į susitikimą.

Daugiau nepamenu,prašau išrišimo. biggrin.gif
Atsakyti
Laba,mamukai 4u.gif

Seku seku as naujienas ir ziauuuriai del myto pavydziu ax.gif

Na taip,as sveti turiu,bet orai tai i nevilti varo doh.gif Blem visus musu planus sujaukia verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 07 19, 10:16)
Nukrito mano pupsikas ir skilo kaukuolės skliautas verysad.gif
Bet dabar jau sveikstam... 4u.gif

ojei,vargsas verysad.gif Gerai,kad sveikstat 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(<imelda> @ 2012 07 19, 10:21)
Laba  4u.gif skaitau apie grand meeta,net pavydas biski jama  blush2.gif

Na,juk nelabai toli,galetum prisijungt 4u.gif
Kaip tau su VT,teismais?
Papildyta:

Upjoros ir Julioskes grazuoles su gimtadieniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif
Papildyta:

Raimuk,pavydziu Akropolio hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(annomis @ 2012 07 19, 09:21)
Į suknelių temą - tai ir aš turiu vieną tokią labai gražią, kurią šiemet pirkau ir dar nė karto nebuvau ja pasipuošus, nes ji - vasarinė, o gi ta mūsų vasara, kaip neateina taip neateina  hihihi.gif

Va va mes irgi su mazium vasariniu garderobu apsirupine,tik,kad ner kada pasipuost doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linausius: 19 liepos 2012 - 16:49
Sveikos. Ar gali taip būti, kad kaifuočiau nuo darbo g.gif man taip gerai, kad darbo iki soties, net galvot apie nieką nėra kada.
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 07 18, 22:28)
turiu tobula suknele musu tusui

Neturiu nei naujos suknelės, nei iš viso suknelės. Ką man dabar daryt. Baikit jūs su tom suknelėm, nes sprogsiu iš pavydo. blush2.gif
QUOTE(Mort @ 2012 07 19, 09:20)

Nu dar viena su suknelė, nu griūk negyvas tikrai. Kas dar turi naują ir labai gražią suknelę?
QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 19, 10:01)
tai sestadieny galetum prie pusryciu prisijungt

Kadangi aš dažniausiaia būnu negyva, tai pusryčių man nereikia biggrin.gif
QUOTE(Mort @ 2012 07 19, 11:21)
trumpam į oficialią dalį užsukčiau

Ir ilgam pasiliktum mirksiukas.gif
QUOTE(Daluze14 @ 2012 07 19, 11:21)
negalima jokiu dietu laikytis

drinks_cheers.gif
Tiesiog maitinimosi įpročius reikia keisti
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 07 19, 21:12)
Neturiu nei naujos suknelės, nei iš viso suknelės. Ką man dabar daryt.

Neturi suknelės? g.gif Sunki situacija, bet... manau pataisoma gana greitai lotuliukas.gif

Vakar gimtadienį vieną pažymėjom, tai šiandien galvą skauda sad.gif Kaip gerai, kad penktadienis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 20 liepos 2012 - 08:41
QUOTE(linausius @ 2012 07 19, 18:48)
Raimuk,pavydziu Akropolio hihihi.gif

nekenciu apsipirkinejimo!!! schmoll.gif
ta pati madas kas uk doh.gif skarmalai ne rubai doh.gif as pakudau, tai dabar normaliu rubu nebeliko doh.gif

mano sirdis pastaruoju metu gauna didesne apkrova, kodel?
man siemet sekas, sutikau savo pirmaja meile ir paskutine... pastarasisi pasiteiravo tel numerio, susirasinejom vakar, yra planu susimatyt ax.gif

QUOTE(Mort @ 2012 07 20, 10:41)
Vakar gimtadienį vieną pažymėjom, tai šiandien galvą skauda  sad.gif Kaip gerai, kad penktadienis  thumbup.gif

o as su sese nuvarem pas drauge. ziurejom fima, gerem vyna.
nors nelabai ir norejau, bet va, prisivalgiau cipsu, riesutu, tai nakty sunku buvo man uzmigt, toks sunkumas skrandy. va ir ryte dar jauciu pasekmes doh.gif
Papildyta:
Medeja, as turiu nauja, labai grazia suknele blush2.gif bet ji vasariska, taip kad ne karto dar nebuvau uzsidejusi.

mastau eit pabegiot, vakar nepadariau to, nes lijo, uzvakar neplanuotai isskubejau is namu. tingiuuuu ''nemogu'' bet reikia.
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 20, 08:31)
nekenciu apsipirkinejimo!!!  schmoll.gif
ta pati madas kas uk  doh.gif skarmalai ne rubai  doh.gif as pakudau, tai dabar normaliu rubu nebeliko  doh.gif
........................................
mano sirdis pastaruoju metu gauna didesne apkrova, kodel?
man siemet sekas, sutikau savo pirmaja meile ir paskutine... pastarasisi pasiteiravo tel numerio, susirasinejom vakar, yra planu susimatyt  ax.gif

Nu as irgi retai ka nusiperku biggrin.gif Bet ir "window shoping" patenkina irnesakyk.gif hihihi.gif
........................................................
bigsmile.gif
Atsakyti
as vakar irgi traskuciu valgiau ir irgi sunkiai miegojau sad.gif

norisi kazka smagaus nuveikti smile.gif gal i svecius isiprasysiu pas ka nors wink.gif
Atsakyti