Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(Ugnelė88 @ 2012 07 08, 18:19)
Šiuo metu esame Sunny Beach'e, karšta, jūra šilta, tik vienas labai nemalonus dalykas-dumblai kažkokie jūroje.....Pirmą antrą dieną dar buvo nieko, bet dabar paskutines dienas tiršta kaip košė tų dumblių žalių..


O dieną prieš nebuvo kokių audrų ar šiaip smarkaus lietaus? Nes jų metu jūra tarsi verčiasi ir išmeta į krantą tuos žalis dumblus.
Atsakyti
Nu nezinau, ir mes Sauletam krante siuo metu, bet dumblius tik pries kelias dienas matem ir tai po pietu, vakar prie VICTORIA PALACE nebuvo jokiu dumbliu schmoll.gif . Siandien eisim i kita vieta, atkreipsiu demesi i tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 07 06, 12:43)
gal yra skrendanciu i Bulgarija liepos 12-likta diena?  smile.gif  kazkada cia mamkese radau nuostabia kompanija kelionei i Kanarus drinks_cheers.gif


Mes skrendame i bulgarija ketvirtadieni. ilsesimes nesebare smile.gif su dviem vaikais 2m. ir 5m. kokiame mieste jus apsistosit?
Atsakyti
Nu ne, jokių audrų lyg ir nebuvo, lietaus taip pat...Keista.. Nu pvz. vakar mes ėjome pajūriu nuo tilto i dešinę pusę link Europa Hotel berods, tai visas pajūris ištisai be jokių išimčių žolėtas, tai įdomu kurioj čia vietoj dumblų nėra smile.gif reikia eiti ten maudytis:)
Atsakyti
QUOTE(vvl @ 2012 07 09, 10:28)
Mes skrendame i bulgarija ketvirtadieni. ilsesimes nesebare  smile.gif  su dviem vaikais 2m. ir 5m. kokiame mieste jus apsistosit?

mes i Albena...atrodo:-D vyras nugvelbe gera pasiulyma,tai as net nespejau issiaiskint nei kur ta Bulgarija,nei kas ta Albena:-D man svarbiausia keliauti,pazinti,pamatyti,o ka -nebe taip svarbu-dievinu pati judejimo procesa:-)..skrendat is Vilniaus?smagu but susipazinti:-)
Atsakyti
QUOTE(Ugnelė88 @ 2012 07 09, 10:35)
Nu ne, jokių audrų lyg ir nebuvo, lietaus taip pat...Keista.. Nu pvz. vakar mes ėjome pajūriu nuo tilto i dešinę pusę link Europa Hotel berods, tai visas pajūris ištisai be jokių išimčių žolėtas, tai įdomu kurioj čia vietoj dumblų nėra smile.gif reikia eiti ten maudytis:)

Sakau, kad vakar buvom prie VICTORIA PALACE, tai zoliu nebuvo, o siandien buvome labiau link Nesebaro, prie kazino Platina, tai irgi jokiu zoliu nebuvo. Mes einame ryte, gal po pietu ir yra tu zoliu g.gif , reiks siandien i povakare nueit prie juros apsizvalgyti ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif .
Atsakyti
Šiandien jau net nėjom prie jūros-nuvažiavom tolyn į kitą pusę, buvom St. Vlas'e. Tai ten nėra žolių galima sakyti, bet ir tai nėra skaidru kaip čia buvo liepos 2d. Bet ten visai smagu, paplūdimys neperkrautas žmonėm, nėra tų bukų anglų, ramu. Ten toks kaip ir rusų miestelis, nes aplink visi rusiškai kalbėjo, viešbučiai ir vilos prabangesnės nei Sunny beach'e.. smile.gif
Atsakyti
Tikra tiesa, vakar po pietu buvom prie juros i Burgaso puse tai specialiai ejau paziureti ar yra tu zoliu. Visa pakrante zalia blink.gif , net smirdi. Manau, kad jos kazkaip po pietu uzplaukia, nes mes kai einam is ryto tai tikrai zoliu nebuna. Baikim tas diskusijas apie dumblius, pasidziaukim puikiu oru, skaniais abrikosais ir burnoje tirpstanciais ledais po 1 leva thumbup.gif
Atsakyti
gal kas kokiu nuotrauku pridetu is siu metu poilsio Bulgarijoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnelė88 @ 2012 07 08, 18:19)
Šiuo metu esame Sunny Beach'e, karšta, jūra šilta, tik vienas labai nemalonus dalykas-dumblai kažkokie jūroje.....Pirmą antrą dieną dar buvo nieko, bet dabar paskutines dienas tiršta kaip košė tų dumblių žalių.. Niekaip nesuprantu kodėl, kiek skaičiau atsiliepimų, niekas nebuvo rašęs kad jūra tokia bus..Tai tenka būt prie baseino, nes nemalonu toje košėjė murkdytis...O šiandien tai net smirda!

dumbliai priklausomai nuo vėjo ir povandeninių srovių renkasi TAM TIKROJE vietoje, kelias dienas vienoje, kelias kitoje. Nepriklauso ar rytas, ar vakaras.
Reikia nepatingėti pajudinti užpakalį ir paeiti į vieną ar kitą pusę.
Nesuprantu žmonių kurie murkdosi žalioj košėj doh.gif , kai už 200 m skaidrus vanduo.
Nebent dumblių aplikacijas darosi, beje, odai visai geras daiktas ir nemokamas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 10 liepos 2012 - 14:26
Kas i Albena skrendat, pasiimkit ranksluoscius prie juros 4u.gif as neikada neimu, tai buvau nustebinta, kad jei mokami. Gultai ir skeciai ne, ranksluosciai papludimiui- taip.
Atsakyti
Nepatingėjom-ėjom per pusę pajūrio... Nu nieko smile.gif Norėjau paklausti, kur yra botanikos sodas? Kažkur šioj temoj skaičiau, kad kažkas buvo, bet čia netoli Sunny beach'o ar toliau kažkur?
Atsakyti