Sveika, Lietuva
Mes irgi vakar laimingai nusileidome Kaune, buvome ten dvi savaites, gyvenome miestelyje Portocolom, apartamentuose Ola aparthotel cecilla.
Nuomavomės mašiniuką 8 dienas pasiiėmėm oro uoste, nes parvežimas mums pakankamai brangus buvo, tai ten nuvykus mašina pabrango 80 eurų

internetu rezervuojantis buvo kita kaina, bet ten nuvykus jau dėstė viską savaip
apvažiavom visą salą nuo vieno kampo iki kito, tikrai labai gražu, paliko įspūdį, tie jų Cala, jūros mėlynumas, siauros gatviukės, seni namai, medinės langinės, garsiai kalbantys ispanai, senyvo amžiaus ispanai šokantys miesto aikštėje, beje jų mūsų miestelyje buvo dauguma, girtų nei turistų, nei vietinių mes nematėm
apie serpantinus man atskira tema

nes baimės buvo pilnos kelnės ir ten įlėkėm nežinodami kas mūsų laukia, kol kas man jų gana, ačiū

pamačiau, užteko, kol kas nebenoriu. Tuo gyvatės serpantinu net nevažiavome.
Dėl vandens parko el Arenalyje ten reikia važiuoti nuo ryto ir tam paskirti visą dieną,jie dirba iki 18 val.,nes eilės gana ilgos, prie čiuožyklos gali tekti palaukti ir 15 min. įspūdį paliko , verta apsilankyti, pabandyti, net supykau, kad mūsų nei vienas pajūrio miestas nieko panašaus neturi
Plaukėm su laiveliu iš kurio paskui čiuožyklom šokinėjom į jūrą, labai smagu buvo, tiesa aš taip ir ne pripratau prie tokio sūraus jūros vandens.
Vienos ekskursijos neįvykdėm, dėl to gaila, manau šaunu turėtų būti. Vadinasi vyno kelias, miestelyje Santa Maria, prasideda 18.30 trunka 3 val su traukinuku apveža du vynuogynus, vyno daryklas, priklauso ir vyno degustacija, kaina 25 Eurai, sutinka ten saulėlydį, beje pirmadienį nedirba.
Visiškai nieko įdomaus ta perlų gamykla, prekyba ir tiek, o tos gamyklos tai tik už stiklų matosi kaip moteriškės dažo perlus ir juos veria. Na bent jau nereikėjo mokėti už tai
Patarimas artimiausiu metu keliaujantiems neverta imti jokių šiltų rūbų, nei vienos dienos nepajudinau jų, o buvo ir dienų be saulės tada temperatūra buvo +28, teko pajusti ir lietaus, jis trumpas, nenuplovė net gatvės, leidžiantis atsikvėpti nuo šilumos, nei naktį, nei dieną man nebuvo šalta
O dėl skrydžio, išskrendant Kaune niekas niekur lagaminų nekaišiojo, jokių pretenzijų nebuvo. o grįžtant palikom 100 eurų

netilpo mūsų tašės į tuos jų rėmus, o pastumti, paspausti lagaminų neleido, netilpo kiek pastebėjau ne mums vieniems, vargo ir tie kurie buvo su tokiais plastikiniais lagaminais man atrodo, kad irgi mokėjo.
Raynair tikrai neleidžia jokių kitokių tašiukų rankinukų, jokių pirkinių krepšių jeigu eini su rankiniu bagažu, viskas turi tilpti į vieną lagaminą.