Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

Sveikutės šiame pokalbių kampelyje 4u.gif mano mažė pirmadienį svėrė 8,2kg ir yra 66,5cm:wub:
kiti pasiekimai sėkmingai naudojamės puoduku, retkarčiais pasinaudojame vaikštyne ir labai mėgstame pešti vyresnėlių plaukus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 04 liepos 2007 - 14:08
Labas rytas mamytes smile.gif stai ir mes pasibeldem pas jus ,mums siandien 6 menesiukai clap.gif Pagal jusu mazylius maniske sveria mazai 7800kg ir 69 cm
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Štai ir mes įlipom į 6 mėnesiuką.Vakar buvom pas gydytoją,gavom skiepuką,sugėrėm antrąją rotarix dozę.Sveriam 8,5 kg, ūgis-70cm(sesutė nebuvo tikra,nes labai spardėsi žmogutis smile.gif )
Dantukų dar neturim,užtat jau šliaužiojam po truputį.Visaip vartomės,sukamės ratu,sėdim ir stovim prilaikomi(tik mamytė nelabai duoda stovėt,sako dar anksti verysad.gif )Pietums valgom daržovienes visokias ir košes essen.gif Nors pagrindiniu patiekalu lieka MP
Šiaip esam sveiki,linksmi ir judrūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teresiukas: 22 kovo 2007 - 12:46
Na paskaicius labai skirtingi tie vaikuciai ir ju pasiekimiai doh.gif Na mano bahuriukas sveria 8.650kg. ugis 70cm. dantuku dar neturime g.gif pats dar neatsiseda bet jau ne daug truksta, jau po truputi su vaikstine pajuda. Valgo noriai ir darzoves ir kruopine kosyte ir vaisines nu vienu zodziu su valgimu bedu nera o geriam dar tik MP ir nieko daugiau rolleyes.gif
Na dar dydziuju pasiekimu nera, bet viskas dar pries akis.
Atsakyti
sveikos mamytes, mums jau ryt ir 6 menesiukai, atrodo taip ilgai laukiau, o jau cielas vyrs mano vaikiuks.
mokam vartytis, dantu neturim, sedeti vieni ir sunkiai dar, siubiniuka dar tik bandom kelti. valgom darzovine kose, tyreles, geriam sultis.

labai kieteja viduriukai, kazi kokios darzoves kietina vidurius ir is vis kaip turi atrodyti dabar musu kakulis g.gif lotuliukas.gif

tai valgom slyvu tyrele ir geriam slyvu sultytes doh.gif
Atsakyti
Sveikos

Mums šiandien 6 mėnesiukai thumbup.gif
Sūnelis jau pakankamai tvirtai sėdi, vartosi be problemų nuo vieno šoniuko ant kito ir labai daug čiauška thumbup.gif
Mamytės padėkit prašau, gal ką galit patarti mano vaikiukas naktį labai blogai miega - budinėja kas pusvalandį ir zirzia verysad.gif Aš jau nebegaliu nei jis nepailsi nei aš. Maitinu visa dar MP, nors jau nuo savaitgalio bulvių košės pradėjau duoti. Bandžiau duoti mišinuko prieš naktį, bet jis toks natūraistas, kad į guminį soskį net pažiūrėti negali klykia ir viskas doh.gif
Atsakyti
mano vyrukui jau 6mėn. jau kai norime ka pasiimti tai prisliauziam akimirksniu biggrin.gif ir siaip visur sliauzo, vartaliojasi, valgom darzoviu kosytes, geriame sultis ir pienuka, patys apsisukame ant soniuko kai miegame, stoveti ir sokineti labai patinka ypac dar jai groja kokia muzika biggrin.gif
dantuku irgi nematyti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 04 liepos 2007 - 14:08

! 
Ši tema skirta tik pasiekimams, apie maitinimą ir paplepėjimai yra kitose temose, tad būkit geros ir apie kitus dalykus kalbėkite tik tam skirtose temose, o rūpesčiais ir patirtimi dalinkitės bendraamžiuose.
Atsakyti
Mums 6.5 men. Puikiai sedime, bei ropojame. Jau bandome ir stotis i kanors isikibus bigsmile.gif Sveriame 7300g, 71cm ugio. Valgome MP, darzovytes, kruopyciu kosytes, bei kartais tenka ragauti ir misinelio. Naktimis vis dar keliames daznokai ax.gif
Atsakyti
mano mazyle per puse menesio jau ismoko sedeti gan neblogai, tik kartais nugriuna kai ko nepasiekia ir jau bando stoveti, o dantuku dar nesulaukeme 4u.gif
Atsakyti
Na va ir mums suėjo vakar 6mėn thumbup.gif wub.gif sveriam 10kg 200g ir 73cm, valgom kol kas tik MP ir kartais kokių vaisinių tyrelių, arba bananą, šiaip tai gydytoją sakė dar neduoti košių, nes priaugom nemažai 900g bigsmile.gif esam labai judrūs, vartomės kaip norim ir kur norim taip pat jau atsiklaupęs ant keliukų kinkuoja, bandysim šliaužioti, na brolis nuo 7mėn pradėjo ir mažasis vejasi tongue.gif
Atsakyti
mums vakar suejo puse metu.Migle sveria 7 kilus ir 70 cm.Mums irgi nebutina dar valgyt kosiu,bet jei norim........Sedi jau gan stipriai,manieze atsisedus isbuna vis daugiau laiko,vartosi kaip vijurkas,riecia rura,nori sliauzti,bet dar nesigauna. wub.gif
Atsakyti