Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

Na, kiek paskaičiau tai mano mažylio pasiekimas bus didžiausias biggrin.gif Bent jau svorio prasme, taigi būdami šešių su trupučiu mėnesio sveriam apie 10 kg bigsmile.gif Valgo zuikinis beveik tik mano peinuką, gal dėl to daktarė jokių dietų ir nerašo ax.gif Sako, jei maitintum ne savo peinuku, tai vaikinukas gautu kūdintis jau. Na, o šiaip kaip ir daugelio čia aprašyti vaikučių pasiekimai - vartosi, šypsosi, labai nori draugauti su pažystamais, nelabai sutaria su svetimais tongue.gif - jei koks nepažystamas žmogus kalbina, tai žiūri savo mėlynom akytėm ir nė čiukšt smile.gif Na, dar labai mėgsta viską kas trašką- maišelius, popierių, žurnaliukus ir t.t. visos šitos gėrybės iš karto keliauja į burnytę rolleyes.gif Dantukų dar neturim. Laukiam ko gero jau greitai pasiodysiančių, nes pastaruoju metu toks piktuoliukas pasidarė. mirksiukas.gif Šiaip geras berniukas ir visų išgirtas lotuliukas.gif O man tai už jį pasaulyje nėra gražesnio biggrin.gif 4u.gif ir brangesnio žmogučio wub.gif
Atsakyti
Mano mažylei irgi jau šiek tiek daugiau nei 6 mėn. smile.gif Ech, didelė mergytė jau palyginus su tuo, kokia buvo vos gimusi wub.gif Mūsų pasiekimai tokie - vartomės nuo nugarytės ant plivuko ir atvirkščiai. Šitokiu būdu sugeba per visą kamabrį nusiridenti bigsmile.gif Vos vos sugeba pašliaužti į priekį. Sėdasi lengvai mano pagalba, beveik pasėdi savarankiškai. Stovi labai tvirtai, stojasi irgi mano pagalba. Labai daug šneka sava kalba. Rankytės ir kojyčių pirštukai dažniausiai būna burnytėje. Dantukai jau po truputį lenda smile.gif Pusryčiams valgo kruopų košes, pagardintas mišinuku (MP seniai nebeturiu), pietums - daržovienes su mėsa, kiti 3 maitinimai - mišinukas. Tarp maitinimų duodu vaisių tyrelę arba sulčių, o šiaip geria arbatą. Labai daug šysposi ir juokiasi smile.gif Iš tiesų labai rami ir gera mergytė wub.gif
Atsakyti
as lialiu neturiu, bet kasdien 10 valandu praleidziu su 6 menesiu mazyliu. tai va mano berniukas irgi nesigiria dideliais sugebejimais. apsiversti moka, jei kas duoda ranka stai atsiseda ir atsistoja. megstam guleti ant pilvo persikreipe ir pasireme viena ranka, su kita ima zaisliukus. turi numyletini, kuris eina be konkurencijos. turi du dantukus biggrin.gif valgom vaisiu tyreles, tyreles su varskyte, dar geria piena, arbatytes, bet labiausiai tai dievina kosytes. nu jau koses tai visada valgo ir niekada neatsisako... mirksiukas.gif
atpazista teti kai grizta is darbo ir dziaugiasi. sesei sypsosi. ir mane atpazista, sypsosi ir krykstauja kai pamato(nors as pas juos tik savaite, kaip aukliauju) thumbup.gif
pripazista buteliuka ir kai jau buna negerai tai tinka ir soske lotuliukas.gif
miegam mes daznai po mazai ax.gif kol as bunu tai dazniausiai 3 kartus po pusvalandi. siandien kadangi su temperatura tai miegojo tris kartus tik jau ilgai 4u.gif
Atsakyti
O mums šiandien suėjo lygiai 6 mėn. Ta proga buvom pasisverti, pasimatuoti ir pasiskiepyti. Tai va - mūsų ūgis 71,5 cm ir sveriam 9,2 kg.
Be jokių problemų sėdim ir sėdėti pradėjo kažkur 5 mėn. ir 2 sav., labai mėgstam stovėti įskibus kam nors į rankas, kartais pabando ir pasileisti, aišku, tada plestelim ant užpakaliuko biggrin.gif Už tat nesivartom, ant šonelio pasiverčia, bet nuo nugaros ant pilvo ir atvirkščiai, nerodo jokio noro. Ir iš viso, gulėti ant pilvo - tai pati didžiausia bausmė. Pradėjom valgyti daržovines košes. Vaisines tyreles tai jau seniai valgom. Labai mėgstam ledus ir sūrelius. Paisdarė didelis maminukas. Kol manęs negirdi ir nemato - viskas gerai, gali būti ir su kitais, bet kai mane išgirsta ar pamato - turiu iš karto paimti ant rankų, nes kitaip supyksta. Mėgėjas pašnekėti - akių iš ryto dar nepraplėšė, o jau šneka. Labai mėgsta draugauti su sesyte - iš karto pradeda juoktis.
Oh, galėčiau ar rašyti ir rašyti, nes juk kiekvienai pelėdai savas pelėdžiukas pats geriausias ir mieliausias, ir gabiausiais, ir visoks -iausias 4u.gif
Atsakyti
Mums netrukus taip pat "stuktelės" 6 mėn. mirksiukas.gif Kol kas dantukų dar neturim, bet jau labai pakeliui net matosi bigsmile.gif sėdėt jau kažkiek pasėdim, bet geriau kai laiko mam ar tėtis ax.gif Jau mokam apsiversti nuo nugarytė ant pilvuko (per dešinę pusę kol kas tongue.gif ) vis labaiau ir atgal pavyksta persiversti.

Dieną miegam jau visai nedaug. Sudėjus gal ir gautųsi iš jėgos 2 val. doh.gif Po 10-15 min. beveik po kiekvieno pavalgymo. O naktį tai gerai. Gulam 21 val. keliamės ~4-5 val. užkandam MP ir toliau iki 7-8 val. Tirai duoda pailsėti thumbup.gif

Su valgymu taip neskubam . Iki barankų ir kopūstų lapų manau 3-4 mėn. unsure.gif
Dabar pagrinde MP o viena kartą per dieną pietums jau ragaujam vaisių tyrelių. Jau reikės bandyti daržovienes valgyti.
Atsakyti
Mums jau irgi 6men. sveriame 8,300g., ugis 67cm.
Valgome varskyte, darzovine, ivairias koses, vaisines tyreles, geriame sultikes.
Sedime tvirtai nuo 5,5men., dabar pats ir atsiseda, jau ir pats atsistoja kartais. Vartosi tai jau senai. Kartais net sunku aprenkti blink.gif ir pyktis ir juokas ima. Labai gerai ropoja atbulas, i prieki kiek sunkiau, bet vis daugiau pavyksta nusliauzti, tai manyciau kad greit varysime ir i prieki rolleyes.gif
Dantuku mes dar neturime, bet jau kas rankyteje, tas ir burnyteje ax.gif o seiles teka upeliu biggrin.gif
Su vaikstukais mes nelakstome, nes gyd. uzdraude statyti ant koju, bet turime sokliuka tai po menesiuko leido jau sokineti, tai teks palaukti.
Miega tris kartus per diena, bet nakti keliasi kas 2-3val. atsigerti sulciu, tai maytei nelabai duoda pamiegoti ax.gif
Tauskiana savo kalba, kuo toliau, tuo daugiau smile.gif
Atsakyti
Mums taip pat jau sesi men.Mazoji atsistoja keturiom(taip lyg noretu ropoti) ir jau bando stotis,dar nebuvo sesiu men. kai palikau atremta i pagalve pusiau gulom,o ji paeme ir atsisedo:)
Kadangi maitinu pati,tai tik nesenai pradejom ragauti darzoviu tyreles.

Atsakyti
Mums už poros dienų irgi 6 mėn.
Jau nuo 5 mėn. ropojam, iš pradžių tik atgal, bet dabar jau ir į priekį ypač jei prieš akis yra įdomus daiktas, tai labai greitai jis atsiduria rankytėse, o po to eina tiesiai į burną.
Labai patinka vartytis, sėdėti ir kai paimti užrankyčių atsistoti.
Jau turim 2 dantukus.
Valgom 4 kartus kas keturias valandas mišinuką. Per pietus valgom daržovienę, o pavakariams duodu vaisių tyrelės. Geriam arbatyte.
Miegam nuo kokių 22-22.30 iki 8-8.30. Naktį labai retai kada atsigeriam arbatos. Diena nusnaudžiam kokius 3 kartus po 1-1,5 val.
Daug šypsomės ir juokiamės, ypač kai pamatom žaidžiančius šunis.
Labai patinka būti lauke, bet labai nepatinka sėdėti vežime, ns nori viską stebėti ir matyti.
Atsakyti
Mums jau beveik 6 men. smile.gif Sveriam 8 kg,ugis 70cm. Megstam vaisines tyreles,sultis. Darzovienes neskanu schmoll.gif Vartosi,palaikoma sedi,nori stoveti. Krykstauja,guguoja,atpazista mama. Labai patenkinta stebi suni biggrin.gif Turi 2 dantukus thumbup.gif
Atsakyti
Mums 6 mėn ir 10d.Esame smulkios:ūgis 65 ,svoris7600.Valgome kas 3 val MP, du kartus kruopų košę,labai mėgsta bananus.Sėdėti nenori,vartosi laisvai,labai patinka gulėti ant pilvo ir burbuliuoti.Miegame 3 kartus dieną,naktį keliasi kokius 4-5 kartus bet ne valgyti o šeip sau.
Atsakyti
mums irgi uz poros dienu 6men. 4u.gif si menesi labai daug visko nutiko. isdygo 2 dantukai, mazule pradejo vartytis nuo nugaros ant pilvuko (kartais pavyksta ir atgal atsiversti). guledama ant pilvuko apsisuka. truputi pasliauzia i prieki ir atgal. kai nori, kad paimciau, tiesia rankytes wub.gif
trumpai pasedi pati, prilaikoma stojasi.
pastebejome, kad nepazistamu zmoniu nebijo, neverkia paimta ant ranku, bet prie ju rimtesne, nekrykstauja, nesisypso. namuose zaidzia ir viena pati.
valgome misinuka, pietums- darzoviu tyrele, vakare- kruopu kosyte. po truputi mokomes gerti is puodelio ax.gif
diena nemegsta miegoti, bet jau nuo 2-3men. ismiega visa nakti.
Atsakyti
Mano mazee jau 6men ir savaite. Sveria 8100g ir 69cm ugio. Pati dar neatsiseda, bet pasodinta issedi. Moka vartytis, geriausiai iseina nuo nugaros ant pilvo persiverst. Pradejo labai daug sneketi, dazniausiai kartoja te-te-te (vyras del to labai dziaugiasi, o man norisi, kad sakytu ma-ma ax.gif ). Kai nori sestis istiesia rankytes. Dantu dar neturi, bet intensyviai iesko bigsmile.gif . Valgo MP, darzoviu koses, kruopu koses, jogurta, vaisines tyreles.
Atsakyti