Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

QUOTE(Ignutis @ 2007 07 19, 14:31)
Labai atsiprašome, kad mūsų žinutė pasirodė netinkama ir reikšminga tik mums . Pasistengsiu daugiau iš vis nebedalyvauti jūsų pokalbiuose, nes čia yra draudžiamų temų ir poklabių. Jeigu aš tai rašiau matyt man tai svarbu. O 6 mėn. kūdikiui pasiekimai maitinimo srityje irgi yra pasiekimas, matyt tu tai turėtum žinoti.

Nereikia įsižeisti, čia niekas niekam asmeniškai nepriekaištauja, tiesiog pastaba, kad reikia mintis reikšti būtent tam skirtuose psl, o ne apie viską kalbėtis vienoje temoje. cool.gif
Papildyta:
Mūsų pasiekimai tokie: turim du dantukus, todėl viską griaužiam, ranka beveik neišlenda iš burnytės biggrin.gif išmokom šliaužioti, stumia su rankytėm save atbulom ir šliaužo po kambarį, Gerai sukiojasi ratu,visaip vartaliojasi, įsikibusi panelė pasikelia, bet atsisėst dar nesugeba, reikia mamytei prilaikyti. Naktį gerai miegam, o dienom porą kart po 2 val.Valgom košytes ir uogytes. Užaugom 72cm. thumbup.gif
Atsakyti
mano mažiukui ryt bus šeši mėnesiai, pasiekimai manyčiau nemaži: vartosi pilnai nuo pilvo ant nugaros, nuo nugaros ant pilvo. netgi ant rankyčių pakelia krūtine, ir ant keliukų siūbuoja pirmyn atgal. dantukų dar neturime. va;gome vis MP, ir tarpelius papildom daržovių, bei kruopų košytėmis. vaisių tyrelių atsisako.
Atsakyti
mums taippat 6 menesiukai..labiausiai tai mokam cypauti ir kalebti sava kalba :D vartosi ant pilvuko ir atgal!guledama labai kelai savo galvute,noredma akzka pamatyti...sededama ant keliu nori stotis.. su vaikstukais vos ne vos apsistumia,bet nelabai iseina..dantuku dar neturim,bet jau labai jai ten niesti :ax: begalo megsta maudytis,valgom ivairias koses,mesyte,darzoviu vaisiu tyreles,labai megsta jogurta :super enam gultis 9,keliames valgyt 2 kartus,o pabundam 7val :super
Atsakyti
Mano maziukui uz keliu dienu bus 6menesiukai drinks_cheers.gif Turim 2dantukus wub.gif Vartomes labai,ant keturiu atsisjojes uzpakaliuka kelia,valgo misinuka ir visko po biski,sveria 8.500kg,71cm Nakties miegelio eina 23h,keliasi kartais 3pavalgyt,o kartais ir iki 7ismiega wub.gif Daug 'kalba',cypauja,ismoko netikrai verkti ir net koseti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi @ 2007 07 26, 12:38)
Mano maziukui uz keliu dienu bus 6menesiukai drinks_cheers.gif  Turim 2dantukus wub.gif  Vartomes labai,ant keturiu atsisjojes uzpakaliuka kelia,valgo misinuka ir visko po biski,sveria 8.500kg,71cm Nakties miegelio eina 23h,keliasi kartais 3pavalgyt,o kartais ir iki 7ismiega wub.gif  Daug 'kalba',cypauja,ismoko netikrai verkti ir net koseti lotuliukas.gif

su tuo kosejimu, tai geras doh.gif pradzioj net isigan dus buvau, pasirodo, tai leliukine apgaule biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristegri @ 2007 07 27, 12:23)
su tuo kosejimu, tai geras doh.gif  pradzioj net isigan dus buvau, pasirodo, tai leliukine apgaule biggrin.gif

maniskis irgi apsimeta kad koseja smile.gif pakoseja pakoseja ir juoktis pradeda lotuliukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif nu mamos..prasideda dziaugsmai,nes mazuliai tokie greiti,shlaiuzai,apsiverchia..zodziu saugokit ir tik ant grindu laikykit,bo mano nenusaugotas jau pora sykiu nuo lovos buptelejo doh.gif
Atsakyti
Šiandien apsilankėm pas gydytoją, tai dabar pasidalinsiu ir aš savo leliuko pasiekimais smile.gif Sveriam mes 9400 g, o ūgis 71 cm.Šliaužiam nuo pusketvirto mėnesio, o dabar jau išmoko pats atsisėsti, atsistoti lovytėj, tai teko jau leist dugną žemyn bigsmile.gif Pats išsėdi be jokių prisilaikymų pakankamai ilgai,nors su jokiom pagalvėm pakamšius niekada nesodinau ir nelaikiau, o ir stovėti labai jau patinka smile.gif Ant lovos nebenulaikau, kėdutėj nebesėdi, tai kurį laiką šliaužiojo ant grindų po kambarius,kaip pasienietis, nes galvojau, kad dar ankstoka į vaikštukus doh.gif , bet namie katytė gyvena, grindis vos ne kas tris val reik tada plaut doh.gif ,tai įsigijom vaikštukus ir labai laimingi juose thumbup.gif
Atsakyti

mum jau 6 men su keliom savaitem o mes dar tik keliam galvyte ir kojytes o atsisesti niekaip neiseina,ar cia nieko blogo dar nera ar jau kas yra kad jis taip nori o jam neiseina vis? mankstas darom ir su rankytem jam padedu bet niekaip vis dar.ir kazko kaip pradejau duoti i diena truputuka darzoviu su truputi versienos kose pradejo atpylineti kaip normuoti per diena misinuka ir kosele patarkit,aciu
Atsakyti
Na va, pries kelias dieneles sulaukem ir mes "pusgimtadienio" biggrin.gif
Pastorejom 700g ir 2cm. Dabar esam 7300g ir 66.5cm. Skiepukas tik po 2savaiciu priklauso.
Si menesi ismokom tvirtai stoveti isikibe mamytes pirstu arba lovytes virbu. Sedeti savarankiskai dar nemokam, bet labai stengiames atsisesti. Lengvai vartomes ant pilvuko ir ant nugarytes. Labai daug kvatojam, snekam, tariam "ojei", "uauuuu", "buuu", bijo kutulio. Neseniai atradom nauja idomu "zaisla" - polietilenini maiseli arba popieriu, traska, nekrenta is ranku, idomu ciupineti biggrin.gif Ima ir braskucius, kai pamato, kartais net dreba is pasitenkinimo, tai sunkiai nutaiko rankyte paimti zaisliuka.
Valgom 5 kartus i diena, misinuko po 150-180ml, 2 kartus i diena maistelio (darzovienes, kosytes, vaisiu), pries pora dienu paragavom tyreles su mesyte, patiko. Vakar daviau atsigerti obuoliu sulciu, istriubino ir turbut net nepajaute, ka geria biggrin.gif kakojam 1-2 kartus i diena.
Miegam nuo 21-22val iki 6-7 ryto. Paskutiniu metu ilgai megsta naktineti, bet keliasi vis taip pat anksti, kartais jau makaluojasi nuo 5 doh.gif Visa laime, kad atsibudusi ramiai sukinejasi lovytej, kalbasi su zaisliukais, mamytes nesaukia.

Jei ka dar prisiminsiu, pridursiu veliau ax.gif
Atsakyti
Mum jau 6 men ir 9d, 6men sveremes 7600g 66cm
Mokam pacios atsisesti, ropoti po visus namus, pacios atsistojam lovytej, prie lovos, isikibus uz pirtu mamytei eina smile.gif Vartomes nuo pilvuko ant nugaros ir atgal.Zaidziam su viskuo, o labiausiai tai popieriukai ir maseliai patinka thumbup.gif Daug juokiame ir spygaujam, labai megstam su broliuku sokti sokiai.gif Valgom visokias kosytes, tyreles ir misinuka, geriam sultis ir arbatytes, dantu dar neauginam ir nesiruosiam smile.gif
Atsakyti
Mano maziukui 6men ir 2sav.Turim du dantukus,atsistojam lovytej doh.gif Ropojam kaip pasiute.Valgom visko po truputi,ir misinuka taip pat.Diena miega isvis paemus kokias 2h,kartais ilgiau.Sedi pats siek tiek. wub.gif Sveria mano pipiriukas 8.600kg ugis 69cm.Nakties miegelio eina 22-23h keliasi 7pavalgyt misinio ir vel miegelio eina keiom h.Leidzia mamytei pamiegoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semi: 13 rugpjūčio 2007 - 11:42