Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

mums uz dvieju savaiciu dar bus tik 6men 4u.gif valgom darzoviene ir ryziu kosyte clap.gif bet pradejom pieniuko nebegerti g.gif ir nezinau del ko,gal kita kosyte reikia duoti,nes labai jau megsta valgyt essen.gif vat lele mano jau labai vyru vaidina clap_1.gif naktim jau senai nebesikelia,jau kokius 4 menesius 2.gif
turim jau ir du dantukus biggrin.gif oi kaip valgo tai man saukstuka sukanda ir atimti sunku buna ploja.gif labai jam reikia visko,griebia daiktus,manau jau uz 2savaiteliu ir y vaikstyne istatysiu mastau.gif manau kaip uzaugs prezidentu taps didis.gif o seip tai nuostabus mano sunelis liezuvis.gif ploja.gif 4u.gif heart.gif

user posted image

Atsakyti
Mano sunelis turi du dantukus, skleidzia ivairius garsus,kai pyksta rekia ma- ma-ma, dar idomiai pucia burbulus kaip as vadinu. Valgo vaisiu tyreles, mano virtas darzovienes, kruopu kosytes, geria - arbatele,vandenuka. Daviau paragauti sulciu, bet jam nepatiko. Diena miega du kartus, is viso 3-4 val. Nakti keliasi 2-3 kartus pavalgyti MP.
Dieneles dazniausiai leidzia ant kilimelio, kur turi daug zaisliuku,bet neilgam jie idomus. Idomiau slepetes, distancinis ir siaip visokie namu apyvokos daiktai. Dar neropoja,bet labai nori...deje nesigauna ,kad ir kiek rodyciau kaip tai daroma. Vartosi tik ant pilvuko, ant nugarytes iseina labai retai verysad.gif . Moka apsisukti aplink savo asi. Kartais atsistoja keturiom kaip suniukas ir juda pirmyn atgal ,linguoja, bet neilgai - pavargsta. Sedi pats labai trumpai,jei krenta tai i prieki arba ant sono, bet as visada sugaunu. Labiau nori stoveti laikomas tik uz ranku, taip gali ilgai isbuti, o sypsena buna iki ausu ir kalba liejasi laisvai. biggrin.gif
Taigi toks mano mazius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deluxe: 13 gruodžio 2007 - 19:43
mums tai 6men smile.gif valgom irgi pirktines darzovines tyreles nes naminiu nevalgo schmoll.gif siap tai ji valgo viska kas pirkta ir nieko neatsisako biggrin.gif kiek duosi tiek suvalgys smile.gif bet bandysiu duot vel namines, gal prades valgyt g.gif
Atsakyti
Labutis visoms mamoms ir ju lialiukams! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mums uz poros savaiciu irgi bus 6 menesiukai. Valgom pirktas darzoviu kosytes, valgom grikiu kosyte, javu, ryziu. Keiciam tai tokia tai tokia valgom. Labai megstam valgyt sauksteliu. essen.gif Pienuku gert nemegstam, geriau kosyte. Megstam bananus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . labai labai. thumbup.gif Vaikstukuose kartais sedim. Ismokom netgi juose vaiksciot. namuose gelytes jau su sudraskytais lapais... verysad.gif mama nespeja.... 4u.gif
Sekmes visoms!
newyear.gif santa2.gif
Atsakyti
Labas,

Mano mažoji dar nesivarto, labai mėgsta, kai ją pastatom ant kojyčių - tad manau, kad greičiau stovėsim nei sėdėsim ar roposim. Sveriam tik 6 kg, nes esam alergisški laktozei, tad nuo sojos mišinių ne kažin kiek priaugam.
VIsas mamytes sveikinam su artėjančiomis KALĖDOMIS.
Atsakyti
QUOTE(geba @ 2006 04 29, 12:27)
Mums jau 6 men ir 1 sav.  Sveriam 7300 g. ir esame 66 cm. Turime 8 dantukus ( pirmi 2 isdygo 3 men ). Vartomes nuo nugaros ant pilvo ir atgal. Bandom slaiuziuoti , keliame uzpakaliuka ir prisitraukiam. Sedim . Ir labai jau miegstam stoveti. Ciulpiam kojos pirstus smile.gif Guguojam , kaska savaip ciauskiam."gainuojam". MOka padaryti mamai Myliu- myliu ir paprasius rankutes tiesia jas , bet tik link mamos.
Valgo MP ir jau  beveik visa menesiuka darzoviene ( bulve, morka, kopustas) kartais +cukinija ir jau  su  miesyte kalukatiena arba versiena. O vat kai duodi ka nors saldesnio obuoliuko, banano arba sausainiuko paragauti tai taip supurto  biggrin.gif
Tai taip mes ir augam 4u.gif

Ohoho 8 dantys!!! Neblogai thumbup.gif
Atsakyti
mums siandien lygiai6men thumbup.gif ,sveriam 8kg,jau nuo 4men risam bizike,nes plaukuciu turim daug,vartomes ir jau tvirtai sedim ir zaidziam su zaisliukais miegam savo kambaryje,keliames 7ryto ie vel miegam iki 9val thumbup.gif ,valgom viska ka mamyte duoda,dar nerpojojam,bet keliam biniuka,tuoj turesim dantuku,nes jau vienas matosi thumbup.gif ,labai megrstam sypsotis ir bendrauti,vaikstyne geriausias draugas,ir viska jau jama nuo stalo ir meta ant zemes va kokios mes jau dideles
Atsakyti
vakar ir mums suejo 6 menesiai thumbup.gif
sveria 8800g ugis 68cm, esam prie stambiuju lotuliukas.gif
valgo kosytes noriai, daug bendrauja, tik va tingine didele ax.gif dar nesivarto, o tik sedet labai nori bigsmile.gif
Atsakyti
Na mums uz savaiteles irgi bus 6 men.valgom ivairias kosytes,geriam pienuka.Arbatu atsisakom.Megstam bananus,obuoliukus.Ruosiasi lyst pirmieji dantukai.Jau mazai truksta ir sedesim patys.Pastacius stovi ilgai,daug,,kalba". biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa del svorio nezinau net dabar.Kai eisim skiepu tai suzinosim tiksliai doh.gif
Atsakyti
turim viena dantuka,bet jau ir kitas matosi 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,
mum 6 men, kosiu labai nenoriai visu valgo, labiau MP, mes ropojam ir lendam i spinteles, sestis labai nori, bet tik kolkas alkunem iseina pasiremt, zaizdia su liezuviu ir sako garsus ba ba, pa pa, 4u.gif o burna dar bedante musu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mums irgi lygiai 6 mėnesiukai 4u.gif Valgo mieliausiai tik MP. Norėčiau duoti arbatėlių, sulčių, bet kaip??? Soskės ir buteliuko - ne pro kur. Springsta, vemia... Ima tiki pa..ą. Tiesa, daržovienes, pirktines užpilamas košes kaip ir valgo iš šaukštelio, bet nepasakyčiau, kad daug. Su valgiu kaip ir šiek tiek problematiška...
Bet šiaip fainas vaikas, dažnai nuotaikoj būna, mėgsta, kai jį pastati, ypač prieš veidrodį - tai jau toks patenkintas būna! Aną dieną išgirdau "te -te" sakant, bet vyras nuramino, kad man vaidenasi biggrin.gif
Šiaip 7.700kg, 68cm. Gydytoja sakė - norma. Ir šiaip vaikas kad geriau jau liesesnis būtų, nei nutukęs - pasirodo laabai jau vaikams nesveika.
Tai tiek.
Atsakyti