Mes tai vaikstyneje vaikstom nuo 6 men.Kiek stebejau mazius visa peda remiasi eidamas.Tai manau kad nieko blogo nebus

QUOTE(pukute m @ 2008 01 28, 02:00)
Mes tai vaikstyneje vaikstom nuo 6 men.Kiek stebejau mazius visa peda remiasi eidamas.Tai manau kad nieko blogo nebus 

Tai gerai tuomet, nes labai daug vaiku esu maciusi, kad pirstu galais tipena pasispirdami. O kadangi maniske tai net ir siaip stojasi ne pilna peda, o ant pirstu galu, tai nedesiu i vaisktyne.

Ir mum jau 6 mėnesiukai sukako, Sveriam 8200g, ugis 68,5cm. Jau gana gerai sėdi, bet pati dar neatsisėda, jau kelis kartus buvo apsivertusi nuo pilvuko ant nugarites, jau pradeda šlaužti, ant lovos vienos jau nebepaliksi
, dantuku dar neturi, bet viską ir visus kandžiojka, net buvo jau riestainį atkandus, tau daugiau neduodu, kol pati nebunu šalia. Labai mėgsta griaužti kojų pirščiukus, cypauti ir spėgti, kelis kartus gavosi ba-ba, tė-tė, amam
Neilgam įsodinam į vaikštynę, tai dabar tokia patenkinta laksto po kambarius, tik ne viską gali dar pasėkti
, ką galėtu - mes jau sukėlėm į viršu
Labai mėgsta daržovėnės, vakar daviau paragauti su mėsyte. Patinka gerti įv. sultys, valgyti vaisių tyreles, bananą, obuoliuką, bet nepatinka kruopu košytės, bandysiu virti pati, gal jai nepatinka parduotuvynės, nes jos tokios saldžios.
Miega nakti jau gėriau ir mažiau keliasi valgit, 1-2 kartus, bet užtat ryte keliasi kokia 5-6 val. ir dainuoja, kol mamytės neprižadina
Jau sėdames ant puoduko ir labai patinka atlikti tos reikaliukus, nes po to groja graži muzikėlė

Labai mėgsta daržovėnės, vakar daviau paragauti su mėsyte. Patinka gerti įv. sultys, valgyti vaisių tyreles, bananą, obuoliuką, bet nepatinka kruopu košytės, bandysiu virti pati, gal jai nepatinka parduotuvynės, nes jos tokios saldžios.

Sveikos, mamos
Mums jau 6,5 men. Sveriam 7200 kg, 66 cm
Pati dar neatsiseda, bet pasodinta jau ilgokai pasedi,kol buna bumpt ant sono. Vartosi nuo nugarytes ant pilvuko jau nuo 5 men. o atgal iki siol niekaip neiseina, arba jinai tiesiog nenori
, kisa viska ka paciumpa i burnyte, ropoja tik i sona arba atgal, valgo kosytes, tyreles, MP, o idomiausia, kad nakti atsibunda kas 2 valadas, pavalgo MP ir vel miega
bet as jau prie tokio ritmo pripratau

sveikos,mamytes ir leiukai
mums uz 10 dienu irgi bus 6 menesiukai, sveriam kazkur apie 9 kg ir esam 69 cm ugio mazdaug (senai jau svere mus
) valgom nuo 3.5 menesiuku iv kosytes, tai labai jas megsta, tik nemegsta pirktiuniu vaisiu tyreliu, todle valgo tik banana, obuliuka ir yra ragaves meliono, labai patiko, ale, kad viduriukus paleido
neuzilgo ragausim mesyte
kalasi 6 dantukai, bet taip ir neisikala niekaip, nors jau sviecia visi, ir kai kanda i pirsta lieka zymes, ale niekaip nepraplysta pilnai
labai nori sedeti, ir stoveti, bet pats dar neatsiseda, nebent buna pusiau sedom pguldytas tai tada atsiseda, o jeigu guli tai nepavyksta
vartytis, tai tik ant soniukopavyksta ir kartais nuo pilvuko ant nugaros, o nuo nugaros ant pilvo t8k karta pavyko ir tai man atrodo netycia
labai megsta kojytes pirstukus i burnyte susikisti
daug "sneka" jau garsu ivairove tai nereali
nuo bu bu iki gr ir ghhhhhhhh ir meme ir gugu ir t.t

mums uz 10 dienu irgi bus 6 menesiukai, sveriam kazkur apie 9 kg ir esam 69 cm ugio mazdaug (senai jau svere mus

kalasi 6 dantukai, bet taip ir neisikala niekaip, nors jau sviecia visi, ir kai kanda i pirsta lieka zymes, ale niekaip nepraplysta pilnai

labai nori sedeti, ir stoveti, bet pats dar neatsiseda, nebent buna pusiau sedom pguldytas tai tada atsiseda, o jeigu guli tai nepavyksta

labai megsta kojytes pirstukus i burnyte susikisti

daug "sneka" jau garsu ivairove tai nereali

Labas mamos
esu naujoke,nesenei suzinojau,kad ce galima ne tik paplepeti,bet ir ne mazai informacijos pasisemti.Auginu antra suneli,skirtumas didelis,pirmam tik6men.6d isdygo 1dantukas,ropinejo,sedejo.Antram suneliui uz 8d.bus 7men,mes dar nesedim patys,sleuze tik atgal,ant sono guli,o su kita rankyte kazka diriguoja
,o dantuku pilna burnyte
,apacioje 4,virsuje2,sianakt turetu ir 7buti
,ir miegelio mazai

QUOTE(Reginiukas @ 2008 01 27, 21:30)
mums jau beveik 7, bet 6 menesiu sverem lygiai 6 kg ir buvo 67 cm ugio, mes turbut cia pacios smulkiausios
, po truputi mokomes sedeti, bet dar virtam ant sono
, i vaikstyne dar nededu, nes manau kad per anksti

Nea mes smulkiausios

Mes 6mėn,svėrėm8.1kg,ugis 71cm.Gimėm 50cm,o svėrėm 3.650kg
Nieko nėra gereu,kai mama palaiko,tada ir sėdim ramus
Man baugu dėti į vaikštyne,na nebent kai pats atsisės
,kai pastatau,stojasi visa pėda.Na šaukem,tai kiek galim garseu ir greužem,viska kas apliink

QUOTE(pukute m @ 2008 01 28, 02:00)

o mes vaikstyneje jau nuo 5,5 men. remiasi mano vaikas pilnom kojom ir eina pirmyn atgal

QUOTE(Guggy @ 2006 05 02, 17:53)
Vartomes i abi puses, sedim ne ilgiau kaip pora minuciu (po to greitai nusistumiam ant nugarytes). Bandom sliauzti, bet dar nesuprantam kad ne tik uzpakali reikia nuo zemes pakelt, bet ir galva
Taigi kai uzpakali pakelia ir stumiasi, nosimi aria kilima

manoji taip pat

Beje, kai paduodu pirstus isikibti, tai ji ne tik kad atsiseda, bet tuoj pat ir stojasi bei apie 1-2min pastovi

Dantuku dar neturime,o valgom: 7val. (Eko)piena su dziuveseliais,11val. kruopas su mesyte+sviestuku, 15val. darzoves su varske arba jogurtu, 19val. pieniska kruopu kosyte su zaliu putpeles kiausiniu+vaisiu tyrele, 20.30val. 50ml vaisiu sulciu, 23val. (Eko)piena. Visko suvalgo apie 210ml ir ismiega iki pat ryto

sveikos mamytes!oho koki jusu vaikiukai jau stiprus
maniskei uz 6dienu bus 6men.bet tik nesenai pradejau duot kosytes,gert visai negere,tik misinuka,ir sunkiai apsivercia ant pilvuko,reik padet istraukt rankyte.Bet daktare sako kad viskas gerai.bet turi jau du dantukus apacioj,ir manau kad greit bus ir virsuj jau
!norejau paklaust kiek kartu galiu duot kosytes per diena,nes ji dar tik ragauja galima sakyt jas?
Papildyta:
beje cia mano antra mergyte jau,bet su pirmaja atrodo viskas kitaip buvo
,

Papildyta:

QUOTE(Gvineta @ 2008 02 04, 15:46)
sveikos mamytes!oho koki jusu vaikiukai jau stiprus
maniskei uz 6dienu bus 6men.bet tik nesenai pradejau duot kosytes,gert visai negere,tik misinuka,ir sunkiai apsivercia ant pilvuko,reik padet istraukt rankyte.Bet daktare sako kad viskas gerai.bet turi jau du dantukus apacioj,ir manau kad greit bus ir virsuj jau
!norejau paklaust kiek kartu galiu duot kosytes per diena,nes ji dar tik ragauja galima sakyt jas?
Papildyta:
,

Papildyta:

Sveikos,
Mano vyrukas irgi nesivarto, galiu laisvai palikti ant sofos. Lankeme mankstas 5xpo 15 min. per mazai mums skyre, nes jokio efekto nepastebejau tik pratimu ismokau ir pati ant kamuoliuo mankstinu. Bet labai rieciasi nori sedeti. Neblogai jau pasedi, nors pats neatsiseda. Turime didelia alergija sako del jos atsieka vystymasis.
Visi cia raso kokie spartuoliai ju vaikai, net baisu kai maniskis veluoja. Gal yra dar vaikuciu tinginiuku?
Mes ispradziu viena kart i diena valgeme koses. Dabar duodu 2-3kartus priklausomai kiek valgus buna ir kiek pienelio pritvinksta i krutis. Geria tik MP. Arbatos buteliuka stumia su liezuviu lauk.
Labai domisi zidiniu, akvariumu ir kambarinemis gelemis. Nori mamai padeti teksta rinkti su kompiuteriu