Įkraunama...
Įkraunama...

Dailylentės

Seno medinio namo sieną norime apkalti plastikinėm dailylentėm,gal kas gali patarti ar kokybiškos tos lietuviškos?Ir kaip apšiltinti sieną?Kad būtų teisingai ir ekonomiškai...

Dėkosiu už patarimą ar pasidalijimą patirtimi g.gif
Atsakyti
Kai mes kalėm pastoges tai mums rekomendavo Kanadietiškas dailylentes tai labai džiaugiamės jos tvirtesnės už lietuviškas. Jos tinka ir namo apkalimui ,nes jas rekomendavome ir kaimynui kai apkalinėjo namą tai labai džiaugiasi .O namui šiltinti tai labiausiai tinka PAROC vata , nes jų nemėgsta graužikai .
Atsakyti
Kažin kokia jų kaina ir ar yra spalvų pasirinkimas ,kur pirkote?
Atsakyti
Spalvų pasirinkymas yra(nors man asmeniškai gražiausia dramblio kaulo) , o pirkom Vilniuje man atrodo Fabijoniškių gatvėje reikėtų tiksliau pasižiūrėti į sąskaitą, o kainos neprisimenu nes tai buvo prieš du metus.Einu pavartyt sąskaitų tai parašysiu tiksliau.
Atsakyti
QUOTE(Linnaa @ 2006 04 25, 09:55)
Spalvų pasirinkymas yra(nors man asmeniškai gražiausia dramblio kaulo) , o pirkom Vilniuje man atrodo Fabijoniškių gatvėje reikėtų tiksliau pasižiūrėti į sąskaitą, o kainos neprisimenu nes tai buvo prieš du metus.Einu pavartyt sąskaitų tai parašysiu tiksliau.

Kantriai laukiu tolesnės informacijos g.gif ,bandysiu ieškoti nes mes Kaune...
O spalvą tai irgi pastelinę,mūsų kitos sienos trupučiuką į ružavą ar kreminę spalvą...tai tektų taikytis ax.gif
Atsakyti
O man plastikines kazkaip nea schmoll.gif
kaimynysteje state namuka, apdaila is Lode plytu, viskas gerai, kol virsuj plastikinem dailylentem nepakale, siaubas.
O kodel nesirenkat mediniu? Mes planuojame is klinterio plytu + medines dailylentes ir naturaliau ir graziau thumbup.gif
Atsakyti
Man plastikinės irgi nepatinka, jos pigina namo išvaizdą. Man aplamai jokios lentos ant namo nepatinka, o jei tai dar ir plastikinės, tai išvis pravalas doh.gif
Atsakyti
mano draugės namas apkaltas plastikinėm lentutėm, tai labai pasirodo nepraktiška: iš arti labai matosi purvas t.y. dulkių ir lietaus padariniai, ir nuo bet kokio mažiausio smūgio (nekalto akmenuko) gali atsirasti duobutė kiaura.
Iš toli atrodo tikrai neblogai, bet aš savo namo nekalčiau plastiku. 4u.gif
Atsakyti
Jei nuo akmenuko ar kitokio smūgio dailylentėse atsiranda skylė, vadinasi jos pasirinktos nekokybiškos wink.gif Šiaip jos tikrai gan atsparios. Dėl gražumo ar negražumo - kiekvieno asmeninis reikalas ir skonis. Žinoma, tai ir pinigėlių klausimas. Plastikinės pigiau, nei medinės. Be to, daug lemia tai, ar namas karkasinis, ar iš blokelių (ar plytų). Karkasinius namus apkalinėjam plastikinėm, blokelių - tinkuojam ir, jei norim, gražinam medinėm dailylentėm.
Plastikines dailylentes galima rinktis ir salotines, ir rožines, ir kt. Tik ne visada parduotuvėje jas jūs iš karto rasite. Gali tekti palaukti porą savaičių nuo užsakymo, kol jas parveš. O su tom lietuviškom... Kažkaip nesusigundėm ir mes... Ir atsiliepimai nekokie, ir kokybė vien pačiupinėjus nesužavėjo... hihihi.gif
Per pastaruosius du metelius statom antrą namą. Abu karkasiniai. Abu - dailylenčiuoti smile.gif Ir gražu, ir praktiška (mūsų nuomonė). O dėl purvo ant dailylenčių - jei labai akis bado, galima pereit su Kercheriu kokiu ir nuplaut.. cool.gif
Atsakyti

Ačiū mielieji,kad paprotinot 4u.gif ,nes kai gerai apžiūrėjom tas įvairias lentutes...man jos pasitikėjimo nekelia,o atsižvelgiant į tai,kad pas mane būrys vaikų...tai kažin kaip su tuo patvarumu...
Tai ,na nugremžėm tuos senus dažus ,pabandėm dažyti senas medines ir visai neblogai bigsmile.gif ,bus namukas orginalus,senoviškas tik gražiai nudažytas

Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Oj, kaip keistai jūs mąstot apie jų patvarumą smile.gif Pas mus... ee.. kiek čia.... tuoj suskaičiuosiu... apie 6 vaikus nuolat duodas, visos lentelės sveikos smile.gif Na bet tikrai, kiekvieno asmeninis apsisprendimas smile.gif Sekmes darbuos, Ramute smile.gif
Atsakyti
Kur Vilniuje rasti tų kanadietiškų dailylenčių? Mums irgi meistrai jas rekomendavo, bet visur, kur tik klausėm, vis lenkiškos doh.gif . Sako tų lenkiškų labai prasta kokybė, tada jau geriau lietuviškos. Kaimynai apsikalė lietuviškomis baltomis, tai labai patenkinti, bet jie minėjo, kad pvz. žalios lietuviškos jau trapesnės už baltas verysad.gif . Nenoriu aš baltų, noriu spalvotų. Kas dar radot kanadietiškų? help.gif Man jau po 2 savaičių reikia.
Atsakyti