QUOTE(ziogelis2 @ 2012 09 18, 11:58)
tikrai nuostabios pamokeles, dekui dar karteli!
man tik va liko neaisku del tu paklijavimu, jei siuciau is trikotazo, kada klijuot flizelina - pries iskerpant ar jau iskirpus detales? ar krasteliai, palikti siulems, irgi turi but paklijuoti kaip ir visa detale, ar ne?
ir nelabai supratau skaitydama toje vietoje, kur raso, kad reik su skaidriais momento klijais patepti tas vietas kur pradurti reikes sujungimams? ar teisingai supratau?
Перенося эту точку на мех, место предстоящего прокола надо проклеить прозрачным (!) «Моментом», чтоб потом нитки не разошлись. Так же проклеиваем и тот участок на деталях лапы, который потом оставим открытым для вставки дисков
Nesniai siuvau is plonycio viskozinio kailiuko, tai ji irgi klijavau flizelinu... tai dariau pries kerpannt.... pasiklijuoji visa gabaliuka kailiuko ir tada jau apsibraizai ir issikerpi.... taip ir kerpasi parasciau nepasitempia niekur....
o del skyluciu paklijavimo, esu skaiciusi, kad patepa arba tuo kad nerykstu arba tiesiog lipalu, tada tvirtesne ta skylute gaunasi, mazesne tikimybe suplysta ir t.t.
O as uzsirasiau i meskiu akademija, del sportinio intereso, sakau, gal vis gi ko naujo ismoksiu

tik labai jau letai ten man viskas vyksta

))) As gi per savaite meski padarydavau, o cia per menesi tik gausis...
Bet visai taip smagu, man labai patiko...
Visu ikelti pukuotukai fainuciai.... kazkaip vis nebeturiu laiko uzsukti, visus pagirti...
Ai pasirodysiu dar savo drambione

Turejo but dukrytei, bet nusprendziau, kad dar nelaikas jai, lauksiu 5 gimtadienio ir ta proga kazka padarysiu