QUOTE(ziogelis2 @ 2012 08 08, 15:02)
ir dar, gal kas pagelbetu, nesusidoroju su galva
kokia eiga turi but : prikemsam, prisiuvam ausis, nuveliam nosi, uzdarom tada galvytes apacia, ar visgi, prikemsam, uzdarom, ada jau ausys ir nosis?
na, nelabai as dar kompetetinga patart, bet pasakysiu, kaip as darau - prikemsu, tada arba pirma siuvineju nosi, arba formuoju akiduobes ir istatau akis, tada nosis, o paskiausiai ausys

del ausu vietos - tai man irgi gana "maloniai" kankinantis procesas buna

viena karta turbut pusvalandi deliojau, o ir tai prisiuvus buvau nepatenkinta, tad problema sprendziau pakoregavus ausis i nulepusias

kai kuriu meskiu ausys iskart randa savo vieta, na bet yra tokiu nenuoromu

o skyle uzsiuvu pacioj pabaigoj - istatau sujungima ir uzsiuvu
beje, tuo paciu norejau paklaust, ar daug kas naudojat tuos dvigubus sujungimus? savo triusiui is pradziu buvau toki istacius, bet pakeiciau, nes nepatiko ta visa laika nusvirusi galva - ale pagalvojau, gal kazko as nezinau apie tuos sujungimus?
siandien pirma karta bandau daryt akis su blakstienomis ir vokais, kokius klijus naudojat?

as su moment bandau klijuot, bet vat teko padet i sali iki vakaro - mazius atsibudo paciam "ikarstyje"

na bet blakstienos ir vokai suteikia zavesio, dar nebaigtos, bet tikiuosi galu gale pavyks mazute grazuole padaryt

nes kol kas visi berniukais tampa mano rankose