QUOTE(turtle @ 2012 08 27, 12:49)
nu ne as, ne as apie kailio krypti sakiau, bet galiu dabar pasisakyt

kailio krypti tikrai turetum gerai isiziurejus, visomis kryptimis pagloscius, rasti - man kartais tai irgi gana sudetinga uzduotis, cia priklauso nuo kailio rusies. Nustacius kailio krypti, visas detales tikiuosi dejai pagal ant ju nurodytas kailio krypties rodykles? As kartais pamastau, kiek kailio susitaupytu, jei bet kaip detales galetum det

O koks pas tave kailis? Gal sintetinis? nes is ju nesiuvau, bet kazkur maciau, kad rekomenduojama klijuoti flizelinu

moherinis kailiukas nesitampo, bet as, radusi cia vertinga patarima, sikart irgi siunu pabandzius paklijuot
gal viska teisingai ir darei?
labai atsiprasau

neteisingai apkaltinta likai..nu bet kad neatsimenu visai, kas ten mane bare uz ta sutarsyta kaili

neisidemejau nicko, o gal reikejo
tai aisku sintetinis mano tas kailis. tiesa sakant, naturaliu ten nemaciau

buvo akrilo, patys pigiausi, bet as is principo akrilo nemegstu, tai neemiau. o sitas turbut poliesterinis

bet irgi nebrangus. ilgo plauko buvo brangesni, bet toki bijojau imt pirmam meshkiui, nes baisu tarp tu plauku pasiklysti. tai tie ilgaplaukiai gal ir yra mocheriniai, vadinas, tikra vilna tipo?

nu va, gyveni ir mokais.
jo, as detales delioju viena kryptim, netaupiai. tik vel su ta galva liko man neaisku, tai sikart kirpau pagal ta neryskia rodykle iskarpoje

ziuresiu, kas gausis.
tai darau isvada, kad mano Sirdukas visas pasiutas is neteisingos krypties kailio

bet zinokit jauciu sitam sintetiniam kailiui kailio kryptis yra ir tempimosi kryptis.. kas dar siuva is sintetiniu, gal geriau zino?
totaliai apsikvailinus pasijutau