Įkraunama...
Įkraunama...

Internetu parduodamos kelionės

QUOTE(Maja Di @ 2013 11 07, 20:45)
Na nežinau. Mes pavasarį buvom, atsižegnojom... Vien "ekskursijos"po fabrikus doh.gif ... Atsilupinėję sienos "5 žv." vaišbuty doh.gif . Viemam kam tai maistui priekaištų neturiu, bet ir tai jokių ledų, mažas vaisių pasirinkimas kaip 5 žvaigždutėm. Vienintelis viešbutis Antalijoj atitiko 5 žv. ir tai 1 naktis.
Papildyta:
Tiesa, jersiniozę "dovanų" parsivežiau, iki šiol vargstu... Kažin kokiom sąlygom ten maistas ruošiamas g.gif .

Pritariu. Tik mes skridom pačiais pirmais metais, kai tai pradėjo siūlyti. Tada gyvenom viename viešbuty, tik Pamukalėj buvom vienai nakčiai apsistoję kitame. Man nepatiko žiauriai- vien tik tampymas po parduotuves, fabrikus, o dar gidas papuolė toks jau nevykęs, kad žodį reikia pešt. Žodžiu, buvau 2 kartus Turkijoj, bet antras kartas atmušė norą greitu laiku vykt ten, nors dar liko noras Kapadokiją pamatyt smile.gif
Atsakyti
Happyfly.lt gudrauja ir apgaudineja:

Kelionių agentūroje nusvilusi moteris siunčia įspėjimo žinią
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2014 01 21, 17:05)

bet tai ne naujiena - pakolkas visi lietuviški ineto puslapiai ryanair ir wizzair skrydžius pardavinėja nelegaliai - visi happy, makal, skrendu ir t.t. Artimiausiu laiku gal kas keisis, bet lig šiol - norite problemų - pirkite ten.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2014 01 21, 16:33)
bet tai ne naujiena - pakolkas visi lietuviški ineto puslapiai ryanair ir wizzair skrydžius pardavinėja nelegaliai - visi happy, makal, skrendu ir t.t. Artimiausiu laiku gal kas keisis, bet lig šiol - norite problemų - pirkite ten.

Man cia ne visai aisku kodel dalis keliautoju perka ne tiesiogiai Wizzair ar Ryanair svetainese o per minetus tarpininkus. Kaip suprantu jie prie vezeju kainos dar prideda savo mokesti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donnabona: 21 sausio 2014 - 15:47
Patikėk nežinau - bet spėju. Deja, tokių minčių negaliu leisti į eterį. Bet kokiu atveju - pirkti visada saugu ir patikima - tik ryanair ir wizzair puslapiuose. visi kiti nelegalai.
Atsakyti
Ar vis tik kas nors esate vaziave i grynai pazintine kelione i Turkija su tais wow travel, aplankant Efesa ir kitas senovines vietas? Gal galite pasidalinti ispudziais? smile.gif
Atsakyti
<Iskilo klausimas, ar nusipirkus kelione ir uzsiregistarvus pagal nurodyta nuoroda wow travel puslapyje, jie turi i el.pasta atsiusti kazkoki patvirtinima, kad registracija sekminga ir pan.? Nes mes negavome jokio laisko, tik uzsiregistravus tame paciame psl nurode, jog mazdaug aciu uz registracija.> tikle

As nusipirkau kelione wow travel i Turkija kovo 23-30, registracija tokia ir buvo - Aciu ir daugiau nieko.
Bandysiu skambinti vasario 3d. pirmadieni, gal kas paaiskes.
Parasyk man el.pastu: mergaiteiss@gmail.com
Nemoku cia bendrauti blush2.gif
Atsakyti
O perkant beta.lt ar grupinis.lt keliones ar būna išvykimas iš Klaipėdos? Nekalbu apie tas keliones kur reikia skristi. Bet va būna neblogų kelionių į Latviją, Estiją, ir kiek pasižiūriu, nebūna kad vežtų ir nuo Klaipėdos verysad.gif Gal kam teko pirkti, gal ir nuo Klp paima? biggrin.gif
Atsakyti
Is prakeiktos KLP net i normalias keliones su normaliom agenturom niekas neima, nebent kartais kai yr 4 keliautojai uz ta papildoma 130Lt /zmo paima....

http://beta.lt/klaip...p;category_id=1

O gal i sita pazintine kas gundotes? Is KLP tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerile: 09 kovo 2014 - 22:13
QUOTE(nerile @ 2014 03 09, 23:12)
Is prakeiktos KLP net i normalias keliones su normaliom agenturom niekas neima, nebent kartais kai yr 4 keliautojai uz ta papildoma 130Lt /zmo paima....
http://beta.lt/klaip...p;category_id=1
O gal i sita pazintine kas gundotes? Is KLP tongue.gif

Žiūrinėjau ir aš šią ekskursiją, bet gąsdina tos ekskursijos po fabrikus, maitinimas nelabai aiškus, kas įskaičiuota gyvenant viešbučiuose?
Atsakyti
As manau, kad uz tas 2 vakarienes reikes susimoketi, tik vel-neivardyta, kiek pusryciu priklauso. O i fabrikus ka? as su Nova*** esu vaziavus, tai patikekit-tose kailiuir juvelyrikos parduotuveje irgi puse dienos pragaisom...
Atsakyti
QUOTE(emilsima @ 2014 03 10, 10:38)
Žiūrinėjau ir aš šią ekskursiją, bet gąsdina tos ekskursijos po fabrikus, maitinimas nelabai aiškus, kas įskaičiuota gyvenant viešbučiuose?

Jau šitų ekskursijų man atrodo neišvensit iš bet kur pirkdami biggrin.gif
Tik pristato, kad pvz į odos fabriką ar medvilnės fabriką, o ten tik parduotuvės
Atsakyti