Įkraunama...
Įkraunama...

Internetu parduodamos kelionės

Gal kas pirkote kelionę per grupinį ar betą iš plius travel? Jie gan pigias keliones i turkiją siūlo..
Kaip atsiliepimai? Ar pakankamai patikimi?
Atsakyti
QUOTE(silk @ 2014 06 13, 09:55)
Gal kas pirkote kelionę per grupinį ar betą iš plius travel? Jie gan pigias keliones i turkiją siūlo..
Kaip atsiliepimai? Ar pakankamai patikimi?

As pirkau rugsejo 21 d i Turkija.Nezinau perskaiciau internete atsiliepimu,kiek zmoniu tiek nuomoniu,tiesa dar facebooke irgi parasyta yra .Vienems kurie keliavo raso kad super ,viskas buvo gerai ,kiti aisku liko nepatenkinti kad jiems pasiule kita viesbuti kaip as supratau kad pats viesbutis neapskaiciavo ir per daug zmoniu gavosi tuo momentu.na surizikavau si karta,bus matyt,bet stebejau ,kad keliones tirpsta parasyta ispardota daug kur.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2014 06 05, 11:53)
Ėmėme labai fainą kelionę į Italiją (Viena, Roma, Vatikanas, Verona, Piza, Florencija, Venecija) liepai - tikrai puikus pasiūlymas drinks_cheers.gif. Tik laukiame, kad daugiau žmonių prisijungtų ir kelionė - garantuota.  ax.gif Junkitės 4u.gif  4u.gif

http://beta.lt/visa-...ory_id=45771576

O Jūs skaitėte šios kelionės programą ? Įdėmiau paskaičius jokio fainumo ir nebelieka...Sudėjus visas priemokas, tiek privalomas, tiek ir eskursijas, kaina tikrai išauga beveik dvigubai. Nes tikrai atvykus pirmą kartą į nežinomą miestą, nesinorės "laisvo laiko", bet norėsis su miestu susipažinti. Taigi, priversti imtis gidą. Ir dar...įdomu ką vekti 7 kelionės dieną, jei neimsi Venecijos? Nes ryte juk išsiregistruoji iš viešbučio, tai nejaugi visą dienelę stirksosi autobuse aikštelėje, kurioje stovi autobusai ir nuo kur keliamasi į Veneciją...Gal kažkas jau buvo panašaus pobūdžio kelionėse ir galėtų pakomentuoti labiau ?
Dar ta nakvynė autobuse....tiesiog išpučia kelionės trukmė.
Gal per grubiai aš, bet čia subjektyvi mano nuomonė. Ir kiek analizavau visas grupines ir betines kelionių programas, visos tik reklamuoja KAINĄ, o kas už jos, kokie privalomi mokesčiai slypi - viskas gražiai padėti į žemutinę lentynėlę....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almaklp: 13 birželio 2014 - 22:57
QUOTE(almaklp @ 2014 06 13, 23:55)
O Jūs skaitėte šios kelionės programą ? Įdėmiau paskaičius jokio fainumo ir nebelieka...Sudėjus visas priemokas, tiek privalomas, tiek ir eskursijas, kaina tikrai išauga beveik dvigubai. Nes tikrai atvykus pirmą kartą į nežinomą miestą, nesinorės "laisvo laiko", bet norėsis su miestu susipažinti. Taigi, priversti imtis gidą. Ir dar...įdomu ką vekti 7 kelionės dieną, jei neimsi Venecijos? Nes ryte juk išsiregistruoji iš viešbučio, tai nejaugi visą dienelę stirksosi autobuse aikštelėje, kurioje stovi autobusai ir nuo kur keliamasi į Veneciją...Gal kažkas jau buvo panašaus pobūdžio kelionėse ir galėtų pakomentuoti labiau ?
Dar ta nakvynė autobuse....tiesiog išpučia kelionės trukmė.
Gal per grubiai aš, bet čia subjektyvi mano nuomonė. Ir kiek analizavau visas grupines ir betines kelionių programas, visos tik reklamuoja KAINĄ, o kas už jos, kokie privalomi mokesčiai slypi - viskas gražiai padėti į žemutinę lentynėlę....

Nors ir ne man rasete,bet papriestarausiu jums del bendro poziurio i tas ekskursijas.Vaziavau su vrk travel autobusine kelione ir tikrai ne vieno priekaisto neturiu,viskas buvo gerai.Irgi teko nakvoti ir autobuse per nakti,nieko tokio ir patikekite su mumis vaziavo labai sena moteris su tokiu aparatu kad vaiksciuoti galetu,gal po insulto zmogus .Tai zinokite tikrai nebuvo jokiu problemu nei jai nei mums.Gide buvo super,viska paaskina ,papasakojo .Kartais paziuriu pvz toptravel autobusines keliones ir palyginu ir ten juk irgi uz * pazymetus objektus reikia moketi atskirai.tai kad tikrai iseina pigiau keliones.
Atsakyti
Gal kas pirkote kelionę į Turkiją čia:
http://beta.lt/visa-...p;category_id=1
Kaip atsiliepimai? Kažin ar 5 ar 4 žvaigždutės atitinka tiek. Norim pailsėt nuo darbų, be jokių tolimų kelionių, tiesiog pagulėt kojas ištiesus ax.gif . Kaina gundo ax.gif , kažin ar nenusviltume g.gif .
Atsakyti
mano tevai neseniai grizo is Stella Beach viesbucio ir pirko per beta.lt Dabar ziuriu jau nebera sio viesbutuko g.gif Jie liko labai patenkinti ir lyginant kokiame buvo pernai metais, kiek sumokejo, tai liko labai patenkinti ir ieskosis jau rugsejo menesiui kazko panasaus.
Tame Rheme viesbutyje as buvus labai labai seniai pati ( seniau vadinos Capital Beach) tai buvo mano pirmoji kelione i Turkija. Teritorija nedidele, papludimys per pesciuju takeli ( vaziuoja juo tik aptarnaujantis personalas ir autobusai, kurie atveza turistus). Prabangos nera, nediduke teritorija, maistas skanus, labai rami vieta. Papludimys zvyro ir bangu musos supluktas vietomis pirsas. Zodziu, eilinis 4* viesbutukas. Na, imant Lietuvos kainas ir sias, as vienareiksmiskai imciau Turkija, bent oras garantuotas biggrin.gif
Atsakyti
rolleyes.gif Gal kas neseniai keliavote su VRK Travel ju siulomu vienu is kruizu? Domina atsiliepimai smile.gif
http://grupinis.lt/v...las?show_more=1
Atsakyti
QUOTE(Katren @ 2014 07 01, 22:29)
rolleyes.gif Gal kas neseniai keliavote su VRK Travel ju siulomu vienu is kruizu? Domina atsiliepimai smile.gif

Galvojom į šitą važiuoti, kai buvo pasiūlyms anksčiau, bet susiviliojom kitu pasiūlymu. Ir ką.... prametėm. Gavom pranešima, kad nusipirkta kelionė neįvyks sad.gif O šitą tinkamai datai jau išparduota buvo. Va kaip su tom kelionėm. Susiplanuoji, jau greit atrodo važiuosi, o staiga sužinai, kad nepavyks. Tai dabar staigiai ieškom kažko kito ir nekantriai laukiam grąžinamų pinigų.
Manau, kad šitas pasiūlymas tikrai neblogas, tik daug papildomų išlaidų, kurias reikia būtinai įvertinti. Aš esu plaukus tik iki Stokholmo ir atgal, labai patiko ir ekskursija po miestą, ir Vazos muziejus.
Atsakyti
QUOTE(Katren @ 2014 07 01, 22:29)

As vaziavau su si kelioniu organizatorium,tik nebuvo Oslo.Viskas buvo gerai organizuota.Nors kitoje temoje perskaiciau kitos moters nuomone,tai jai sake gide bloga,vietu autobuse iskart nesureguliavo.na del mano keliones,geguzes men,tai ne vieno priekaisto nepasakysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva155 @ 2014 07 01, 21:37)
Galvojom į šitą važiuoti, kai buvo pasiūlyms anksčiau, bet susiviliojom kitu pasiūlymu. Ir ką.... prametėm. Gavom pranešima, kad nusipirkta kelionė neįvyks sad.gif O šitą tinkamai datai jau išparduota buvo. Va kaip su tom kelionėm. Susiplanuoji, jau greit atrodo važiuosi, o staiga sužinai, kad nepavyks. Tai dabar staigiai ieškom kažko kito ir nekantriai laukiam grąžinamų pinigų.
Manau, kad šitas pasiūlymas tikrai neblogas, tik daug papildomų išlaidų, kurias reikia būtinai įvertinti. Aš esu plaukus tik iki Stokholmo ir atgal, labai patiko ir ekskursija po miestą, ir Vazos muziejus.

QUOTE(Diari @ 2014 07 01, 23:01)
As vaziavau su si kelioniu organizatorium,tik nebuvo Oslo.Viskas buvo gerai organizuota.Nors kitoje  temoje perskaiciau kitos moters nuomone,tai jai sake gide bloga,vietu autobuse iskart nesureguliavo.na del mano keliones,geguzes men,tai ne vieno priekaisto nepasakysiu. smile.gif

Aciu 4u.gif

O sakykite, ten i keliones kaina ieina po ekskursija mieste - ar idomios tos ekskursijos ar geriau atskirai, savo nuoziura miesta apziureti, nes jei gerai suprantu, laiko nebus daug?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katren: 01 liepos 2014 - 23:17
Ką tik grįžaus iš Turkijos su Plius Travel (kelionė pirkta betoj). Turkijos temoj išsamiai aprašiau įspūdžius. Tingintiems skaityti pasakysiu, jog viskas įvyko sklandžiai, esminių priekaištų nėra
Atsakyti
QUOTE(Katren @ 2014 07 02, 00:14)
Aciu  4u.gif

O sakykite, ten i keliones kaina ieina po ekskursija mieste - ar idomios tos ekskursijos ar geriau atskirai, savo nuoziura miesta apziureti, nes jei gerai suprantu, laiko nebus daug?

Kai atvaziavome i Oslo,mes vaiksiojome kartu su gide,tik jau i gala truputi liko laisvo laiko,bet visai koki valandike,per ja daug ko nepaziuresi,bet mums tikrai uzteko visur su gide.kai vaziavome su autobusu po Osla ji parode ir papasakojo apie kelias vietas ,kur mes ir paskui vieni pavaiksciojau su vyru,pasifotkinome.
Stogholme,mes nupirkome bilietus prie porto iejimo bilietus i apzvalgini autobusa hop on hop off ir atisedome ,ijungiame ausinukus ir klauseme istorija.Bet po 3 stoteliu jau supratome,kad tarpas tarp stoteliu toks nedidelis ,kad mes geriau viska apeisime pesciomis.Dovaziavome iki Vazos muzeju ,ten apie 1,5 val pabuvome ir pesciomis ejjome pagal planeli,kuri paememe autobuse(yra ir laive).Toesa bilietus i si autobusa galima nupirkti ir laive irgi.Yra dvi autobusu spalvos -raudonas ir zalias,trupuciuka skiriasi ju keliai.praejome po senamiesti,tai pasakiskas miestas.Kaz kaip man Stogkolmas ziauriai patiko,net nera ka lyginti su Oslo.Visa musu grupe ejo su gide,mes jas paskui sutikome mieste.Sake,kad ji lb idomiai pasakojo ir tikrai buvo faina,parode tikrai ka galejo.Na mes tiesiog neejome kartu,ir isejo kad veltui sumokejome autobuse pinigus,na tiek to,svarbu ,kad buvo tikrai idomu.
Sunku pasakyti ar geriau eiti atskirai,turbut kad geriau kartu,nes laiko tikrai daug nebus.bet ir daug priklauso nuo gido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diari: 02 liepos 2014 - 21:14