Įkraunama...
Įkraunama...

Internetu parduodamos kelionės

Mane buvo sudomines pasiulymas kelionei i Kinija.
Nezinau kas ir kaip, bet ten man atrodo buvo like keletas vietu prie jau surinktos grupes. Nemanau, kad butu buve kitokios paslaugos suteiktos nei visai grupei. Nes ir agentura tokia patikimesne man pasirode - voyage-voyage g.gif
Gal kas buvot ir papasakosit kas ir kaip.

Atsakyti
QUOTE(Gezike @ 2012 06 29, 22:30)
cha
i kelione buvo iskaiciuota transportacija, viesbuciai ir keliones grafikas, sakysim pirmadieni - roma, antradieni pisa ir pan. apie papildomas islaidas nebuvo mineta, o Italijoje atnese atspausdintus popiergalius ir ikainotas ekskursijas. ju pasakymas buvo toks- mes jus veziosim i miestus pagal grafika, bet iki centro neprivesim jei nemokesit, paleisim stoty ir tvarkykites patys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o tie kurie mokejo uz vadinamas ekskursijas - buvo nuvezti ir numesti centre, kuriame po keliolikos valandu buvo sukisti atgal autobusan. nei gido, kuris vaiksciotu su jais nei nieko. Vienu zodziu autobusas atliko taksi funkcija.

Na o apie paskaityma... geriau nemetyt akmenu i tuos, kuriu nepazisti. Jei jau butume tokie lopai, kurie nesugeba taisykliu perskaityt ir kas i kaina iskaiciuota, tai seniausiai butume prazuve ir tikrai nekeliautume maziausiai i kelias pasaulio salis kasmet. Keliones mums - gyvenimo budas ir aistra. Del to net ir tokioje kvailoje Italijos situacijoje Roma aplankem uz 1 eura, i Florencija nuejom pestute, Pisa apziurejom uz 5 eurus (taksi iki miestelio), Lago di Garde nutranzavom ir niekur nepaklydom.
Beje, klientu teise zinoti, uz ka jie moka, kiek moka ir ko gali tiketis. Nepamirskit lietuviu turistu skundu, kuomet nusipirko kruiza, o gavo apsepusi laiviuksti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai gal ir jie skaityti nemokejo, arba rozinius akinius buvo uzsideje, kai laivo paveiksliuka apziurinejo g.gif  g.gif  g.gif

Sveikutės,
na bet as ir apstulbu,s kad išviso tokių apgavikų yra.... Kažkada buvom svarstę apie tokia kelionę, tačiau nesiryžom. Dabar suprantu, kad gerai padarėme smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atomine: 10 liepos 2012 - 23:15
Na, esu pirkus kelias keliones su kuponais į artimesnį užsienį. Viena jų buvo į Baltarusiją su InLt ir į Latviją su Excursus. Nei vienai iš jų jokių priekaištų neturiu thumbup.gif smile.gif Aišku, ir trukmė tokių kelionių mažesnė negu, tarkim, kelionės į Italiją, bet viskas buvo suorganizuota labai gerai ir nemačiau absoliučiai jokių skirtumų nei keliaujant nusipirkus kelionę tiesiai iš agentūros.

Taigi, bent šias dvi kelionių agentūras tikrai galiu rekomenduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirkau kruizą Talinas - Stokholmas - Ryga. Kelionių agentūra buvo InLt, tai žinokite visaks buvo ok. Gidė labai daug kur vedžiojo, pasakojo, parekomenduodavo, patardavo. Gal kiek autobusas buvo nepatogus, bet tai dzin... O šiaip viskas gerai buvo ir be jokių nesklandumų.
Reikia visada žiūrėti, kas organizuoja, kas įeina į kainą, kas ne. Visada perklausti po kelis sykius ir viskas bus gerai. bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas! Ar yra susidomejusiu siuo pasiulymu is Grupinis.lt kelione i Turkija?
Atsakyti
Gal kas nors važiavote į tokią kelionę http://www.akcijatau...mpaign=kartu.lt
labai domintų atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atgimusi @ 2012 07 17, 10:10)

Vat šitas pasiūlymas man labiausiai įtartinas atrodo... Kažkokia neaiški firma WOW Travel, puslapis, toks įspūdis, atidarytas tik būtent šitai kelionei... g.gif Pardavinėja pastoviai arba Beta, arba Grupinis... Pasiūlymas aišku labai gundantis, bet man įtartinai atrodo netgi nuolaida 52 proc., niekada nemačiau, kad ar Novaturas ae Teztour pasiūlytų tokią nuolaidą, nors, mano nuomone, jie tikrai galėtų. O čia vokiečių firma ruošiasi išsiųsti pilną lėktuvą už supermažą kainą... Tikrai nesu pesimistė, dažnai naudojuosi grupinių akcijų pasiūlymais, bet šitą pirkti bijočiau...
Nors mačiau per kelis kartus įsigijo labai daug keliauninkų...
Buvau ir aš susigundžiusi kelione į Kiniją, bet ten organizavo tikrai gerai žinomas kelionių organizatorius ir pardavė tik kelias vietas, matyt, tik tam kad užpildytų visą suplanuotą grupę. thumbup.gif
Susigundyčiau ir Novaturo kelionių išpardavimais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JolkaM: 17 liepos 2012 - 20:26
QUOTE(Atgimusi @ 2012 07 17, 11:10)

Atkreipkite dėmesį į išvykimo laiką - lapkričio 1 d. Šalta gi bus. smile.gif
Atsakyti
Ačiū už šią tikrai naudingą temą smile.gif
Mane šiuo metu labiausiai domina trumpos kelionės, nemažai jų mačiau siūloma į Estiją ir Saremos salą, Latviją ar Lietuvos pajūrį. Jeigu kas išbandėt, būtinai parašykit įspūdžius, labai įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suave @ 2012 07 20, 14:27)
Ačiū už šią tikrai naudingą temą  smile.gif
Mane šiuo metu labiausiai domina trumpos kelionės, nemažai jų mačiau siūloma į Estiją ir Saremos salą, Latviją ar Lietuvos pajūrį. Jeigu kas išbandėt, būtinai parašykit įspūdžius, labai įdomu  4u.gif

Ir man butu idomu apie sias keliones suzinot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2012 07 11, 20:36)
Pirkau kruizą Talinas - Stokholmas - Ryga. Kelionių agentūra buvo InLt, tai žinokite visaks buvo ok. Gidė labai daug kur vedžiojo, pasakojo, parekomenduodavo, patardavo. Gal kiek autobusas buvo nepatogus, bet tai dzin... O šiaip viskas gerai buvo ir be jokių nesklandumų.
Reikia visada žiūrėti, kas organizuoja, kas įeina į kainą, kas ne. Visada perklausti po kelis sykius ir viskas bus gerai.  bigsmile.gif

o mes pirkom kruiza Ryga-stokholmas -Ryga, nepamenu agenturos, pernai vaziavom. viskas buvo puiku, leido ir papildomai uzsiakyt ka norim pusrycius, vakariene. Ir siaip idomiai ekskursijas pravede ir Latvijoj ir Svedijoj smile.gif
Atsakyti
Pernai teko keliauti i Saremo salas. Pirkome butent sia akcija: http://kartu.lt/vilnius/akcija/sarema aisku mokejome maziau, o vaziavome paskutini lapkricio savaitgali.
Tai placiau apie kelione - autobusas nekoks... prie koju vietos maza, o jeigu sedintis priekyje atsilenkia sedyne ir miega isvis yra nepatogu. Tik viska atpirko Gide. Buvo super 4u.gif
apie viesbuti (nes viesbutis lygiai tas pats) - toks puse velnio, kambariai tvarkingi ir t.t, bet baseinas... ziauriai salta buvo, beveik kaip ir lauke, keli plaukimo takeliai, vienas jakuzzi i kuri kojos nebuvo imanoma ikisti, ir vaikams "varlynikas" padarytas. O baseine salta del to, kad yra padarytas nusileidomo takelis, kurio dalis yra isvesta per lauka. Baseine tikrai susalom, net valandos laiko neisbuvom. Del pirciu nieko pasakyti negaliu, nes nebuvom, bet kiek ejau pro sali, maciau viena garine, nebent gal dar kazkur buvo uzsislepusiu smile.gif Pusryciai tikrai sotus.
Tik antra diena, nestojom niekur Latvijoj, vaziavom tiesiai i Lietuva, nes Estijoj buvo nuveze i kazkoki supermarketa - apsipirkti, tai ten labai ilgai "ganemes".
Paciose Saremos salose tikrai grazu, jau tada buvo grazu, isivaizduoju kaip ten vasara grazu wub.gif Tikrai kelione rekomenduoju, bet ar antra syki i ta viesbuti vaziuociau - nezinau net... nors vienai nakciai bedos nera mirksiukas.gif
Atsakyti