Įkraunama...
Įkraunama...

Internetu parduodamos kelionės

QUOTE(Maja Di @ 2014 10 26, 22:38)
Dėl nuogalių bigsmile.gif .

o tai ka nuogaliai?Ka trukdo vaikams?Tuo labiau ne visa Fuerte tik nuogaliai,ju visur yra. smile.gif
Atsakyti
Man su Plus Travel irgi viskas ok buvo. Ėmėm variantą, kai viešbutį sužinai tik nuskridęs, tai niekas nenuvylė. Norėjau, kad viešbutis būtų ant jūros kranto, taip ir buvo 4u.gif Vienintelis nepatogumas- naktiniai skrydžiai.
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2014 10 28, 16:05)
Man su Plus Travel irgi viskas ok buvo. Ėmėm variantą, kai viešbutį sužinai tik nuskridęs, tai niekas nenuvylė. Norėjau, kad viešbutis būtų ant jūros kranto, taip ir buvo  4u.gif Vienintelis nepatogumas- naktiniai skrydžiai.

Kur buvot?
Kiek * viesbutis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika23: 28 spalio 2014 - 16:35
QUOTE(Nika23 @ 2014 10 28, 17:32)
Kur buvot?
Kiek * viesbutis?

Prie Alanijos (12 km iki centro), kursuoja maršrutiniai autobusai. Viešbutis 5* "Drita"
Atsakyti
Šis naujas pasiūlymas kelionėms, parduodamos vos ne prieš metus su "viskas įskaičiuota" už tokią kainą labai įtartinos ax.gif . Net į telefoną pasiūlymą gavau, ar tik nesiruošia bankrutuot g.gif
http://beta.lt/visa-...53Dsupermama.lt
Atsakyti
Nesuprantu tokio zmoniu mastymo.Bankrutuoti gali bet kuri agentura ir bet kuris organizatorius ir bet kada,abejoju ar jums pranes apie tai is anksto.))
ir kuom blogai tie skrydziai?anksti ryte atskrendi ir kai iskrendi tai nesvarbu kelinta ,issikrauti is viesbucio numerio reikia vistiek iki 12 val.Kaip tik gerai ,kad dar iki kokiu 7 vakaro dar gali palikus savo cemodanus pasivaiksciuoti arba ir prie juros nueiti paplaukioti.Tiesiog atrodo kaip kaz koks nusistatymas pries kitus organizatorius ,uzsiciklina zmones kad tik tez turas ir novaturas pats geriausias.As irgi visada keliavau su jais ,paskui su kitu saliu agenturais ir pabandziau siaip idomu buvo su plius travel.Ir zinote tikrai geras organizavimas ,geri zmones dirba.Abejuoti aisku gakime kiekvienas ,bet jei nezinome tai nors nesakykite bajku del tu bankrotu.))
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2014 10 30, 22:06)
Nesuprantu tokio zmoniu mastymo.Bankrutuoti gali bet kuri agentura ir bet kuris organizatorius ir bet kada,abejoju ar jums pranes apie tai is anksto.))
ir kuom blogai tie skrydziai?anksti ryte atskrendi ir kai iskrendi tai nesvarbu kelinta ,issikrauti is viesbucio numerio reikia vistiek iki 12 val.Kaip tik gerai ,kad dar iki kokiu 7 vakaro dar gali palikus savo cemodanus pasivaiksciuoti arba ir prie juros nueiti paplaukioti.Tiesiog atrodo kaip kaz koks nusistatymas pries kitus organizatorius ,uzsiciklina zmones kad tik tez turas ir novaturas pats geriausias.As irgi visada keliavau su jais ,paskui su kitu saliu agenturais ir pabandziau siaip idomu buvo su plius travel.Ir zinote tikrai geras organizavimas ,geri zmones dirba.Abejuoti aisku gakime kiekvienas ,bet jei nezinome tai nors nesakykite bajku del tu bankrotu.))

Kai jus keliavot i Turkija su plus travel,koks lektuvas buvo,kokios firmos ir t.t.
Bankrutuoja tie, kurie noro bankroto,kurie tai daro specialiai,cia mano nuomone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DzonisJA: 30 spalio 2014 - 23:19
QUOTE(Maja Di @ 2014 10 30, 19:25)
Šis naujas pasiūlymas kelionėms, parduodamos vos ne prieš metus su "viskas įskaičiuota" už tokią kainą labai įtartinos ax.gif . Net į telefoną pasiūlymą gavau, ar tik nesiruošia bankrutuot g.gif
http://beta.lt/visa-...53Dsupermama.lt

Suvedus Freshtravel.lt, atidaro Plius travel psl., o apie plus travel, kiek pamenu, daug gero parašyta buvo.
Atsakyti
QUOTE(DzonisJA @ 2014 10 30, 23:17)
Kai jus keliavot i Turkija su plus travel,koks lektuvas buvo,kokios firmos ir t.t.
Bankrutuoja tie, kurie noro bankroto,kurie tai  daro specialiai,cia mano nuomone

Šiemet keliavau su tez tur'ais į Turkiją- lektuvas small planet, nepasakyčiau kad kažkoks išskirtinis, prabangesnis.....
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2014 10 31, 09:25)
Suvedus Freshtravel.lt, atidaro Plius travel psl., o apie plus travel, kiek pamenu, daug gero parašyta buvo.

Nežinau, man kažkodėl tas Plius travel pasitikėjimo nekelia, labai norėčiau popigiaja Turkijon nuvažiuot, bet bijau rizikuot, nebent prieš kokias 2 savaites pirkt ax.gif . Man labai įtartina, kad 2015 m. rugsėjui jau pardavinėja ax.gif .

QUOTE(kaktuselis @ 2014 10 31, 09:38)
Šiemet keliavau su tez tur'ais į Turkiją- lektuvas small planet, nepasakyčiau kad kažkoks išskirtinis, prabangesnis.....

Tai tezai ir kitur su small planet skraidina, jūsų klausė dėl Plius travel.
Atsakyti
QUOTE(DzonisJA @ 2014 10 31, 00:17)
Bankrutuoja tie, kurie noro bankroto,kurie tai  daro specialiai,cia mano nuomone

Lektuvo marke neparasysiu,nes negaliu jatsiminti ,gal ir biliete buvo parasyta,bet turku avialinijos corendon.Kaip man atrodo man ten kaz kaip vietos daugiau net negu small planet kai skrydau.Siaip visas organizavimas buvo tikrai geras.As net ir darbe sakaiu ,kad jei nori savaites kur ors nebrangiau pailseti,gali rinktis pliustravel tikrai,na dar VRK irgi keliavau su autobusu ir keltais,tai irg nors ir pigiai mokejome per grupini ,bet esuirgi patenkinta.Bet as megeja ilgesniu atostogu,tad daugiausia ziurineju is Varsuvos ir jau ne pirma karta isitikinau ,kad pigiau negu is Vilniaus iseina,cia kalbu su kaina iki Varsuvos ir atgal su autobusu .
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2014 10 31, 13:07)
Lektuvo marke neparasysiu,nes negaliu jatsiminti ,gal ir biliete buvo parasyta,bet turku avialinijos corendon.Kaip man atrodo man ten kaz kaip vietos daugiau net negu small planet kai skrydau.Siaip visas organizavimas buvo tikrai geras.As net ir darbe sakaiu ,kad jei nori savaites kur ors nebrangiau pailseti,gali rinktis pliustravel tikrai,na dar VRK irgi keliavau su autobusu ir keltais,tai irg nors ir pigiai mokejome per grupini ,bet esuirgi patenkinta.Bet as megeja ilgesniu atostogu,tad daugiausia ziurineju is Varsuvos ir jau ne pirma karta isitikinau ,kad pigiau negu is Vilniaus iseina,cia kalbu su kaina iki Varsuvos ir atgal su autobusu .

mane traukia lapkricio men Madeira,palyginus su visais buvusiais ir busimais pasiulymais kaina labai viliojanti,pigiau negu itaka,o dar is VNO,bet idomu ,is kur jie ta lektuva nuomuojasi,gal small planet.reiks dar pasidomet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DzonisJA: 31 spalio 2014 - 15:05