Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio išlaidos

QUOTE(LolitCafe @ 2013 08 10, 11:20)
Na as irgi is tu, kuri perka non stop  blush2.gif kosmetikai isleidziu apie 200lt

paaukiu kremo 15 ml metams

o kiek isleidziate grozio proceduroms? smile.gif
koki paakiu naudojate?
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 08 10, 10:20)
Dezodoranto uztenka 3-5 men

Oho, man 1 menesiui maksimum, arba per menesi net 1.5 buteliuko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 08 11, 21:02)
Oho, man 1 menesiui maksimum, arba per menesi net 1.5 buteliuko  blink.gif

blink.gif Nu aišku negali dyvytis, kiekvienam savo, bet man tai per mėnesį sunaudot.... g.gif Nebent tepčiau 2-3kart dienoj biggrin.gif Šiaip gal kad turiu vienu metu 3-4 pažastukus, tai ir užtenku geram pusmečiui, bet jei turėčiau jį vieną, tai nujaučiu bent 2mėn tikrai pakaktų...

Beje, padariau liepos mėn suvestinę, kiek pradralinau grynai savo įgeidžiams tenkinti doh.gif
Rūbai - 780,- o realiai nieko ir nenusipirkau - JuicyCouture treningiukas, HaleBob triušio kailio megztukas ir Aero pigi maikytė....
Aksesuarai - 342,- FENDI saulės akinukai ir Jcrew auskariukai....
Kosmetika - 306,- (visko nevardinsiu, nes yra kosmetikos išlaidų temoj išklotinė)...
Masažai - 60Lt (nežinau ar tinka įskaičiuoti, bet priskiriu grožio išlaidoms)
Viso už viską - 1488,- unsure.gif unsure.gif unsure.gif (vatukų, krapštukų, pastų nebeskaičiuoju, nes nemėgstu jų įtraukinėt į grožio ir savo įgeidžių išlaidas).... Ačiū D... šį mėn kirpykloj nebuvau cool.gif

Rugpjūtį būsiu nepalyginamai "ramesnė", nes kol nedariau tokių išklotinių, tai maniau nė velnio daug ir neišleidžiu, o pasirodo..... mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 11 rugpjūčio 2013 - 21:52
Norika, kokius masazus daret
Atsakyti
Ėjau biški kuprą masažuot biggrin.gif Nes mažumėlę lašiakais apaugo ir šiaip matyt nuo vaiko tąsymo vis paskauda, pasiskundžiau šeimos gydytojai, tai dalį gavau nemokamai, dalį primokėjau (bet labai juokingom kainom), tai prie to pačio ir rankas, ir dekolte išmasažavo "anticeliulitiškai" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 08 11, 21:29)
blink.gif  Nu aišku negali dyvytis, kiekvienam savo, bet man tai per mėnesį sunaudot.... g.gif Nebent tepčiau 2-3kart dienoj  biggrin.gif

tai as ir tepu 2-3 kartus dienoje biggrin.gif Dazniausiai du.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 08 11, 22:29)
Rugpjūtį būsiu nepalyginamai "ramesnė", nes kol nedariau tokių išklotinių, tai maniau nė velnio daug ir neišleidžiu, o pasirodo.....  mastau.gif

o kodel mazinsite islaidas,jei finansai jusu nevarzo?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2013 08 11, 20:28)
o kiek isleidziate grozio proceduroms?  smile.gif
koki paakiu naudojate?

Dazniausiai viska pati sau pasidarau - manikiura, pedikiura, depiliacija, antakiu korekcija, plauku dazymas. Kiekviena menesi einu patrumpinti kirpciuku 5-10lt, kas 3-4 menesi visu plauku kirpimas 50lt.
Dabar paakiams naudoju SebaMed krema, kitas manau bus is Clinique ax.gif

QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 08 11, 22:02)

QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 08 12, 09:45)

As ir tepu po 2 kartus, einu i dusa 3 kartus dienos begyje.

Visoms gi skirtingai, man tarkim 1 lupdazio ir 1 lupu balzamo uztenka metams, o kai kurios per menesi sugeba sutepti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 08 11, 22:02)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 08 12, 08:45)

Aš labai noriu rasti priemonę, kurios užtektų ryte pasitept po dušo ir kad užtektų iki kito ryto unsure.gif Bet ir man taip neišeina, arba tept reikia kelis kart dienoj, arba prakaituot doh.gif

QUOTE(kumiko @ 2013 08 12, 11:29)
o kodel mazinsite islaidas,jei finansai jusu nevarzo?

Laukia kelionė, kurios MB neremia iš principo, nes vykstam su drauge biggrin.gif , užtat tenka pačiai atsidėti pinigėlių, nes džiaugiuos kad MB aplamai dar mane vieną pailsėt ir pasiganyt išleidžia.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti