Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2012 07 11, 12:06)
Kristina yra ištęstinių studijų metodininkė. Jų yra keletas, pagal kursus suskirstytos. Viena iš turėtų paskaičiuoti kokių dalykų tau trūksta pagal programą ir bus aišku tada. nes nuotolinėse nelabai pasakys, jie pasako, tik ką turi išlaikius. O kokias užskaitas daro ir į kokį kursą priima, pasako kitos metodininkės. Pieškok čia kurios nors ir paskambink. Tik nežinia kada iš atostogų grįš :masto:
mes nuotolinėse, o ne nuolatinėse studijose. Todėl labai gaila, bet negaliu pasakyti  4u.gif

Dekui, dar palauksiu savaite, kadangi mane nusiunte pas TV falkulteto referente, kuri kuruoja nuotolines studijas, tai as dabar kantriai ir lauksiu ka ji pasakys, ir kur dar nusius biggrin.gif

O man visada visus kvitus iskart susiuncia.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 07 12, 09:17)
Dekui, dar palauksiu savaite, kadangi mane nusiunte pas TV falkulteto referente, kuri kuruoja nuotolines studijas, tai as dabar kantriai ir lauksiu ka ji pasakys, ir kur dar nusius  biggrin.gif 
O man visada visus kvitus iskart susiuncia..  ax.gif

Tai teisingai tave nusiuntė. Palauk dabar
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 07 12, 11:07)
Tai teisingai tave nusiuntė. Palauk dabar

laukiu.. nei pakarta, nei paleista dabar tokia jauciuosi ax.gif rolleyes.gif

Beje norejau pasiteirauti, is ko baudziamosios egzamino bendraja dali ruoseisi? ar is moodle medziagos ar is kokio vadovelio?
Atsakyti
Dabar gavau ir sutarti (dar nesumokejus uz registracija). Bet va ko nesuprentu - rinkausi pirmam pusmeciui dalykus ir sutartyje nurodyta tu kreditu metinis skaicius. Tai kaip suprasti? Ar as per pusmeti visus kreditus turesiu imti? Ir kaina pagal mano apskaiciavimus turejo buti 2100lt o atsiunte 2520lt? gal kuriai galiu parodyti sutarti nes dabar labai pasimeciau blush2.gif as noriu tik pusmeciui 30 kreditu o ne viso kurso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 07 12, 11:29)
laukiu.. nei pakarta, nei paleista dabar tokia jauciuosi  ax.gif  rolleyes.gif
Beje norejau pasiteirauti, is ko baudziamosios egzamino bendraja dali ruoseisi? ar is moodle medziagos ar is kokio vadovelio?

dar iš Piesliako vadovėlio 4u.gif

QUOTE(BlackDhalia @ 2012 07 12, 12:06)
Dabar gavau ir sutarti (dar nesumokejus uz registracija). Bet va ko nesuprentu - rinkausi pirmam pusmeciui dalykus ir sutartyje nurodyta tu kreditu metinis skaicius.  Tai kaip suprasti? Ar as per pusmeti visus kreditus turesiu imti? Ir kaina pagal mano apskaiciavimus turejo buti 2100lt o atsiunte 2520lt? gal kuriai galiu parodyti sutarti nes dabar labai pasimeciau  blush2.gif  as noriu tik pusmeciui 30 kreditu o ne viso kurso  unsure.gif

atsiųsk eglemama@ gmail.com pažiūrėsiu kas ten yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 12 liepos 2012 - 17:08
QUOTE(mamaEgle @ 2012 07 12, 18:08)
dar iš Piesliako vadovėlio  4u.gif
atsiųsk eglemama@ gmail.com pažiūrėsiu kas ten yra

Oj aciu, kad taip sutinkat man padeti, jus jau daug kartu pagelbejot, bet pagaliau prisiskambinau metodininkei ir viska issiaiskinom 4u.gif Jei nepyksite, issisaugosiu jusu email'a. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 07 12, 16:48)
Oj aciu, kad taip sutinkat man padeti, jus jau daug kartu pagelbejot, bet pagaliau prisiskambinau metodininkei ir viska issiaiskinom  4u.gif  Jei nepyksite, issisaugosiu jusu email'a.  smile.gif

žinoma nepyksiu 4u.gif maža kas, gal kada reikės ax.gif tik jei ilgiau neatrašysiu, tai čia parašyk, kartais nepasitikrinu aš jo, ypač vasarą blush2.gif čia toks, daugiausiai SM skirtas ax.gif
Atsakyti
mamaEgle,
dekui 4u.gif , turiu vilties pradeti mokytis dar vasara smile.gif lotuliukas.gif o per egzamina kas kliuvo? ten yra kokiu uzdaviniu ar tik teorija bendrojoj daly? unsure.gif

BlackDhalia, ka pasirinkai pirmajam pusmeciui, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 07 13, 07:22)
mamaEgle,
dekui  4u.gif , turiu vilties pradeti mokytis dar vasara smile.gif  lotuliukas.gif  o per egzamina kas kliuvo? ten yra kokiu uzdaviniu ar tik teorija bendrojoj daly?  unsure.gif
BlackDhalia, ka pasirinkai pirmajam pusmeciui, jei ne paslaptis?  smile.gif

vien uždaviniai. Duota situacija ir reikia pritaikyti straipsnius, tuo pačiu viską paaiškinant kas yra kas.

O vasarą ir aš vis ruošiuosi pradėti mokytis........... blush2.gif tiesą sakant jau daug padariau: atsispausdinau medžiagą Konstitucinės teisės, sakiau pradėsiu.... bet jau savaitė kaip ramiai jinai guli nepajudinama..... ir vis reikia pradėti.... kitą šeštat. skrendam į Lt trim savaitėm, tai tikrai nesimokysiu, grįšim jau ir rugpjūčio vidurys bus..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 07 13, 09:22)
mamaEgle,
dekui  4u.gif , turiu vilties pradeti mokytis dar vasara smile.gif  lotuliukas.gif  o per egzamina kas kliuvo? ten yra kokiu uzdaviniu ar tik teorija bendrojoj daly?  unsure.gif
BlackDhalia, ka pasirinkai pirmajam pusmeciui, jei ne paslaptis?  smile.gif

Pasirinkau Logika, Teisės teorija, Specialybės kalba, Teisės istorija,
Profesinė užsienio kalba (anglų k.) (I dalis) 4u.gif
Norejau teises teorija dviems semestrams imti, bet sake neskaldo, tai atmeciau psichologija ir filosofija, nes noriu islaikyti 30 kreditu skaiciu (kaip nuolatinese) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 07 13, 12:10)
Pasirinkau Logika, Teisės teorija, Specialybės kalba, Teisės istorija,
Profesinė užsienio kalba (anglų k.) (I dalis)  4u.gif
Norejau teises teorija dviems semestrams imti, bet sake neskaldo, tai atmeciau psichologija ir filosofija, nes noriu islaikyti 30 kreditu skaiciu (kaip nuolatinese)  smile.gif

Jeigu finansai leidžia galėjai ir tas dvi imti. Sudėtinga nėra, o būtų lengviau kituose semestruose, kai prasidės visokios teisės ax.gif O dalykų niekada neskaldo, kiek prašyta kreditų tam semestrui tiek ir reikia imti. Nebent vieno dalyko būna dvi dalys, kaip pvz. baudžiamosios teisės: baudžiamoji teisė bendra dalis ir baudž. teisės spec. dalis. Tada gali per du semestrus imti. Ir negalima imti pirma spec. dalies, o paskui bendrą. (Imti gali, bet neleidžia egzamino laikyti, kol su bendrąją neatsiskaitai)
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 07 13, 09:42)
vien uždaviniai. Duota situacija ir reikia pritaikyti straipsnius, tuo pačiu viską paaiškinant kas yra kas.

O vasarą ir aš vis ruošiuosi pradėti mokytis...........  blush2.gif tiesą sakant jau daug padariau: atsispausdinau medžiagą Konstitucinės teisės, sakiau pradėsiu.... bet jau savaitė kaip ramiai jinai guli nepajudinama..... ir vis reikia pradėti.... kitą šeštat. skrendam į Lt trim savaitėm, tai tikrai nesimokysiu, grįšim jau ir rugpjūčio vidurys bus.....  doh.gif

Dekui uz info- uzdaviniai nelabai dziugina.. unsure.gif Atsispauzdinimas yra gera pradzia thumbup.gif o man reikes nusipirkti Piesliako knygeles, kad bent jau guletu biggrin.gif nors dabar turiu butinai civ. proceso rasliava parasyti, bet dabar darbu kaip tik padaugejo, kolegos atostogauja doh.gif zodziu, vakarais reikes kazka daryti, o taip gera buvo dabar savaite kita sau savaitgalius ir vakarus laisvus turet biggrin.gif

Dalia, sveikinu pasirinkus! gera pradzia- puse darbo 4u.gif

o del spec. dalies ir bendrosios, mamaEgle, o kaip jie patikrins? manes nei adminsitracinej, nei civilinej nera klause ar islaikiau benraja pries laikydama specialiaja. be to ir ziniarascius destytojai kartais ilgai pas save uzlaiko.. gali buti islaikes- o rezultato nebus.. manau, cia daugiau del paciu studentu sakoma, juk imti is galo viska siek tiek nelogiska ir sudetinga mokytis..
beje dabar maciau lyg ir vel konstitucine isskyre i LT ir lyginamaja.. g.gif
Atsakyti