Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Gilberta @ 2012 10 12, 20:00)
Sveikos.
O praktika kiek kreditų?
Beje,ar mums reikia registruotis į egzaminus pagal naują tvarką,gal kas žino?

Praktika 10 kreditų ir nuotolinėse jos negali atlikti. O naujoji tvarka mums negalioja. Nors gal reiktų pasiklausti dar kartą, nes su Romerio tvarkos keitimosi greičiu visko gali būti....... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sakykit, o kaip reikia ikelti namu darbus? Tam psl kur pateikta uzduotis apacioje paspausti Ikelti dokumentus (bylas)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 10 13, 11:23)
Sakykit, o kaip reikia ikelti namu darbus? Tam psl kur pateikta uzduotis apacioje paspausti Ikelti dokumentus (bylas)?  4u.gif

Jo, tenai. Kaip paprastą failą prikabini.
Kokius namų darbus jau padarei?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 10 13, 14:40)
Jo, tenai. Kaip paprastą failą prikabini.
Kokius namų darbus jau padarei?

Specialybes kalbos apie didziuju raidziu vartojima pavadinimuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 10 12, 21:56)
Praktika 10 kreditų ir nuotolinėse jos negali atlikti. O naujoji tvarka mums negalioja. Nors gal reiktų pasiklausti dar kartą, nes su Romerio tvarkos keitimosi greičiu visko gali būti.......  doh.gif  doh.gif  doh.gif

negasdink... unsure.gif tie pasikeitimai jau iki gyvo kaulo igrise..

gal kas zino, Romeris dirbs lapkricio 2? Lyg ir darbo diena bus.. ax.gif
Atsakyti
Sakykit, ar geras destytojas G. Sapoka? As kazkaip jo prisibijau, nors dar nesu net virtualiai bendravus... lotuliukas.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad jis labai tylus. Kaip ten sako tyli kiaulė gylią šaknį knysa. lotuliukas.gif
Atsakyti
Jis jau prima darba paskelbe. Kazkaip toks jo aiskinimo stilius man siauba varo, atrodo, kad jis labai grieztas blink.gif
Atsakyti
nebus išnašų - neigiamas pažymys, nebus matyt lengva su juo.... man irgi žinok taip pat atrodo kaip tau
Atsakyti
Mama... gelbek! lotuliukas.gif
O ir kitam pusmeti teises istorija bus?
Atsakyti
jei išlaikysi nebus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 16 spalio 2012 - 15:32
Atsakymas atitinkantis destytoja biggrin.gif
As kazkaip nezinojau kiek temu perskaityt reikia tai tik 2 pabaigiau, o cia pasirodo visa pirma dali perskaityt reikia, kad nd padarytum, man sokas blink.gif
Atsakyti