Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Sveikos,
iš pradžių noriu atsiprašyti, kad teršiu jūsų temą, bet konkrečios info internete nerandu. Taigi, mane domina kriminalistika. Žinau, kad galima mokytis MRU, bet nesuprantu, kur konkrečiai reiktų stoti? Ar į teisę, baigti ją ir poto pasirinkti kriminalistiką, ar į Teisę ir ikiteisminiį procesą? Jei stot į tą antrą, tai Viešojo Saugumo fakultetas yra Kaune, aš pati iš Vilniaus... tai turbūt netiks... Gal galėtumėt mane apšviesti dėl kriminalistikos studijų? 4u.gif Ačiū. smile.gif Tikiuosi, labai nepyksite už temos teršimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Everquens @ 2012 11 12, 16:58)
Sveikos,
iš pradžių noriu atsiprašyti, kad teršiu jūsų temą, bet konkrečios info internete nerandu. Taigi, mane domina kriminalistika. Žinau, kad galima mokytis MRU, bet nesuprantu, kur konkrečiai reiktų stoti? Ar į teisę, baigti ją ir poto pasirinkti kriminalistiką, ar į Teisę ir ikiteisminiį procesą? Jei stot į tą antrą, tai Viešojo Saugumo fakultetas yra Kaune, aš pati iš Vilniaus... tai turbūt netiks... Gal galėtumėt mane apšviesti dėl kriminalistikos studijų? 4u.gif  Ačiū.  smile.gif  Tikiuosi, labai nepyksite už temos teršimą smile.gif

ojej, ne ten pataikiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Minaya @ 2012 11 11, 23:09)
o cia ne i tema, o kokios mintys seip? del pirkimo? brangu? gal vertetu isigyti, o po to vis viena pagal save padaryti?  unsure.gif
Papildyta:
o ar tiesa kad i "nuotolinukus" siek tiek atmestiniau/ paprasciau ziuri? ne taip grieztai? kas liecia uzduotis, rasto darbus ir pan blush2.gif ?

kartais paprasciau ziuri, kartais ne. nerizikuot geriau biggrin.gif

mamaEgle, kreditu ir bnku rasto darba turiu rasyt.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 11 12, 15:20)
kartais paprasciau ziuri, kartais ne. nerizikuot geriau biggrin.gif
mamaEgle, kreditu ir bnku rasto darba turiu rasyt..  doh.gif

atsipūsk irnesakyk.gif, bet jau man labai gerai praėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 11 12, 18:33)
atsipūsk irnesakyk.gif, bet jau man labai gerai praėjo  ax.gif

o pas ka tau buvo? kazi ar destytojas nepasikeites.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 11 13, 06:32)
o pas ka tau buvo? kazi ar destytojas nepasikeites..  g.gif

Neprisimenu dabar mastau.gif dėstytoja, banke jinai dirba ir MRU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Minaya @ 2012 11 11, 19:33)
as visai sutrikusi...
Kaip parasyti rasto darba teises teorijai? destytojas kaip matau ypatingai rimtas ir uzimtas zmogus, nesiruosia terliotis... labai bijau, o suvokimo jokio... isnarsiau interneta bet nieko aiskaus neradau, gal kas galetu patarti man, zaliai, mazdaug kaip ten kas rasosi, kuo paprasciau. Gal turite ideju del temu? kokia patartumete rinktis, kas paprasciau ir efektingiau?

Reikalavimus dave?
Kiek pamenu pries keturis metus, tai mums buvo duoti du uzdaviniai,kuriuos reikejo isspresti remiantis teorija. O pas koki destytoja esi?
Atsakyti
Sveikutes,

Dar visko neperskaičiau.
Aš tai pat mokinuosi teisę, jau net nepamenu nuo kada. Dėl vienokių ir kitokių priežasčių vis nepavyksta baigti. (Stabdau ir stabdau). Kiek teko girdėti,daugiau nebegalima stabdyti?
Man liko tik tiesioji- keli egzai (turbūt patys patys man baisiausi-logika, filosofija, užsienio teisės istorija- gal ką ką turit?)(neužskaityti iš Kolegijos ir kursinis (gal netyčia turit medžiagos-tema "Tarptautinių sutarčių vieta ES sistemoje).
Net nežinau nuo ko pradėti (nei dukrytė,nei darbas neleidžia mokintis) ir nerandu iš ko,nes labai atitrūkus nuo MRUNI gyvenimo.
Jei kas ką galit patarti,padėti rašykit: megane212@gmail.com

Sėkmės mokslo verpetuose... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 11 13, 12:17)
Neprisimenu dabar mastau.gif dėstytoja,  banke jinai dirba ir MRU  ax.gif

sakau, kad man rodos, kad pasikeite (praeitam forume moteris rasiusi maciau).. mums dabar vyrukas biggrin.gif bet siandien iveikiau didziaja dali rasto darbo, liko tik isvados clap.gif o tada smaugsiu likusius rasto darbus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 11 13, 23:19)
sakau, kad man rodos, kad pasikeite (praeitam forume moteris rasiusi maciau).. mums dabar vyrukas  biggrin.gif bet siandien iveikiau didziaja dali rasto darbo, liko tik isvados  clap.gif o tada smaugsiu likusius rasto darbus..  doh.gif

Kas gavo teises teorijos pirmo namu darbo ivertinimus? As nerandu, kur ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 11 14, 17:09)
Kas gavo teises teorijos pirmo namu darbo ivertinimus? As nerandu, kur ieskoti?

atsidarai moodle teises teorija, kaireje yra skiltis grades- ten buna ivertinimai, jei destytojas juos ikeles 4u.gif
Atsakyti
Moksliukės, ar išmirėt?
Atsakyti