Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(BlackDhalia @ 2012 12 01, 19:06)
Tai kaip cia gaunasi tada: man sake egzamina galima laikyti tol kol islaikysi. Tai pasirodo is tikruju galima tik 2 kartus? Antraip reikes vel is naujo uz dalyka moket? Visai pabludau...  doh.gif

Visada buvo du bandymai ir už sekantį laikymą moki. Tik seniau buvo fiksuota suma už perlaikymą, apie 130 Lt ir kildavo už kiekvieną paskesnį bandymą, o vėliau padarė pagal kreditų skaičių. Sumoki ir vėl turi du bandymus. Šiaip tai žiauriai čia, nes gerai jeigu dalykas už 3 kreditus, bet jeigu 10 ar daugiau...... doh.gif doh.gif doh.gif
Gal ne taip supratai apie egzaminų laikymą. Čia nelaikyti jo gali, kol nepasiruoši ir eisi tikėdamasi išlaikyti, o ne bandymų skaičių. Jeigu nelaikysi egzamino skolos nebus, gali nors ir už visus dalykus, kiek reikia mokslams pabaigti, susimokėti dabar, o paskui juos palaipsniui laikyti.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 12 01, 23:37)
Visada buvo du bandymai ir už sekantį laikymą moki. Tik seniau buvo fiksuota suma už perlaikymą, apie 130 Lt ir kildavo už kiekvieną paskesnį bandymą, o vėliau padarė pagal kreditų skaičių. Sumoki ir vėl turi du bandymus. Šiaip tai žiauriai čia, nes gerai jeigu dalykas už 3 kreditus, bet jeigu 10 ar daugiau......  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Gal ne taip supratai apie egzaminų laikymą. Čia nelaikyti jo gali, kol nepasiruoši ir eisi tikėdamasi išlaikyti, o ne bandymų skaičių. Jeigu nelaikysi egzamino skolos nebus, gali nors ir už visus dalykus, kiek reikia mokslams pabaigti, susimokėti dabar, o paskui juos palaipsniui laikyti.

As dabar girdejau, kad 2 kart neislaikius reikia moketi is naujo uz kreditus ir kartoti kursa... bet kaip tas kartojimas atrodo nuotolinese- nezinau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 12 02, 00:37)
Visada buvo du bandymai ir už sekantį laikymą moki. Tik seniau buvo fiksuota suma už perlaikymą, apie 130 Lt ir kildavo už kiekvieną paskesnį bandymą, o vėliau padarė pagal kreditų skaičių. Sumoki ir vėl turi du bandymus. Šiaip tai žiauriai čia, nes gerai jeigu dalykas už 3 kreditus, bet jeigu 10 ar daugiau......  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ach, vat butent, kad ne taip supratau... doh.gif Na ka gi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 12 02, 15:21)
As dabar girdejau, kad 2 kart neislaikius reikia moketi is naujo uz kreditus ir kartoti kursa... bet kaip tas kartojimas atrodo nuotolinese- nezinau.. g.gif

Koks ten kartojimas irnesakyk.gif susimokėsi ir galėsi vėl laikyti. Abejoju, kad dėstytojai nepriims vos ne už savaitės irnesakyk.gif

QUOTE(BlackDhalia @ 2012 12 02, 16:41)
Ach, vat butent, kad ne taip supratau...  doh.gif  Na ka gi  verysad.gif

Nesupratau ko taip nusivylei?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 12 02, 20:02)
Koks ten kartojimas irnesakyk.gif susimokėsi ir galėsi vėl laikyti. Abejoju, kad dėstytojai nepriims vos ne už savaitės irnesakyk.gif

Zinai kaip buna- kiaulystes desnis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 02 gruodžio 2012 - 21:02
QUOTE(Kadija @ 2012 12 02, 19:02)
Zinai kaip buna- kiaulystes desnis biggrin.gif biggrin.gif

Oi tu, ką tu doh.gif nekalbėk taip topsecret.gif dar nusikels man valstybiniai iki rudens.... nors ir šiaip neįsivaizduoju kaip su anglų bus ban.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 12 02, 22:19)
Oi tu, ką tu  doh.gif nekalbėk taip topsecret.gif dar nusikels man valstybiniai iki rudens.... nors ir šiaip neįsivaizduoju kaip su anglų bus  ban.gif

bus gerai su anglu, pasimokyti pasakoti reikes ir viskas biggrin.gif islaikei sunkesnius egzus- sita tikrai iveiksi thumbup.gif
o as dabar galvoju kaip cia man su praktika.. as girdejau, kad jei atlieki praktika, tai tuo metu negali laikyti egzu universitete ? ta prasme ne nuotoliniu dalyku, o jei turi dar koki dalyka pasiemes istestinese... tai praktikos metu nei kursiniu atsiskaityti, nei egzu laikyti neduos?! unsure.gif

p.s. siandien gavau atsakyma del baudziamosios egzo, sedziu apsipatenkinusi dabar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 12 03, 09:23)
bus gerai su anglu, pasimokyti pasakoti reikes ir viskas biggrin.gif islaikei sunkesnius egzus- sita tikrai iveiksi  thumbup.gif
o as dabar galvoju kaip cia man su praktika.. as girdejau, kad jei atlieki praktika, tai tuo metu negali laikyti egzu universitete ? ta prasme ne nuotoliniu dalyku, o jei turi dar koki dalyka pasiemes istestinese... tai praktikos metu nei kursiniu atsiskaityti, nei egzu laikyti neduos?!  unsure.gif

p.s. siandien gavau atsakyma del baudziamosios egzo, sedziu apsipatenkinusi dabar  thumbup.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kurią išlaikei?

Kažkaip nesitiki man, kad taip galėtų būti schmoll.gif koks skirtumas tu nedirbi/dirbi ar atlieki praktiką? Tokiu atveju, jei atlieki praktiką ir negali laikyti egzų, tai kaip tada su tais kurie dirba? Irgi negalėtų laikyti egzų mastau.gif kažkaip nelogiškai gaunasi (oi, gal reikia pagal logikos taisykles išvesti hihihi.gif )

Žinai, man atrodo, kad sunkiau už anglų ir logiką nieko daugiau negali būti frusty.gif
Atsakyti
Merginos o kur ir kaip reikia registruotis į egzaminų perlaikymą? Viena dėst nenori priimti be registracijos,nors nesu dar jo laikiusi išvis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2012 12 03, 14:53)
Merginos o kur ir kaip reikia registruotis į egzaminų perlaikymą? Viena dėst nenori priimti be registracijos,nors nesu dar jo laikiusi išvis. doh.gif

Kreipkis i Margarita, kad destytoja neleidzia be registracijos laikyti egzamino . Jie dazniausiai patys su destytoja susisiekia ir issiaiskina viska. Ir man si semestra buvo tokiu, kurie liepe registruotis, nors nuotolininkam nereikia doh.gif

MamaEgle, ka as zinau, as kazkada girdejau tokia minti, tai dabar nervinuosi... gal kad studentai is tiesu atlikinetu saziningai praktika? biggrin.gif reikia parasyti ir paklausti kaip yra is tiesu. Nes is principo nesamone, as gi 6dieniais galiu atvykti ax.gif
Islaikyta baudz. bendroji.
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2012 12 03, 12:53)

Nereikia mums registruotis schmoll.gif . Parašyk dėstytojai, kad iš nuotolinių ir mums negalioja nauja tvarka.

QUOTE(Kadija @ 2012 12 03, 14:12)
Kreipkis i Margarita, kad destytoja neleidzia be registracijos laikyti egzamino . Jie dazniausiai patys su destytoja susisiekia ir issiaiskina viska. Ir man si semestra buvo tokiu, kurie liepe registruotis, nors nuotolininkam nereikia  doh.gif
MamaEgle, ka as zinau, as kazkada girdejau tokia minti, tai dabar nervinuosi... gal kad studentai is tiesu atlikinetu saziningai praktika? biggrin.gif reikia parasyti ir  paklausti kaip yra is tiesu. Nes is principo nesamone, as gi 6dieniais galiu atvykti  ax.gif
Islaikyta baudz. bendroji.

Tada rašyk ištęstinių studijų metodininkei, Margarita greičiausiai nieko nežinos apie tai. Nors kai aš pradėjau praktiką man niekas nesakė, kad negalėsiu laikyti ko nors.

Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 12 03, 16:38)

Tada rašyk ištęstinių studijų metodininkei,  Margarita greičiausiai nieko nežinos apie tai. Nors kai aš pradėjau praktiką man niekas nesakė, kad negalėsiu laikyti ko nors.

Rasysiu, siaip mano laiska, jai persiunte Margarita, tai laukiu atsakymo.. jauciu reikes pasiskambint ir pakalbeti ax.gif arba uzeiti, kai vaziuosiu egzamino laikyti.. g.gif
Atsakyti