Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2012 12 05, 19:01)
metodininkės ketvirtadieniais ilgiau dirba. Jos pradeda nuo 11 ir turi būti iki 19 val. (bent jau taip mačiau darbo laiką parašytą rugsėjo mėn.)

O tai tu pirmą kartą laikai, koks dar perlaikymas????

cia viska makaluoja ta nauja tvarka, destytojai daznai neisigilina, kad mes nuotolininkai ir pagal bendra tvarka raso kada laikyti..,tipo nelaikei- skola smile.gif o gal cia destytojai patogiau taip buvo.. g.gif nesuprasi kartais

kiek as suprantu, tai ryt iki 19 val turi metodininkes but, tik ziuresim kada man ta egzamina leis laikyti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 05 gruodžio 2012 - 19:13
QUOTE(Kadija @ 2012 12 05, 17:13)
kiek as suprantu, tai ryt iki 19 val turi metodininkes but, tik ziuresim kada man ta egzamina leis laikyti..

o kelintą pradžia?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 12 05, 19:15)
o kelintą pradžia?

parase man kad 16.20 smile.gif o budi kaip suprantu nuo 15 val.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 12 05, 17:17)
parase man kad 16.20 smile.gif o budi kaip suprantu nuo 15 val..  g.gif

Tai spėsi iki 19 val. viską išlaikyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 12 05, 19:19)
Tai spėsi iki 19 val. viską išlaikyti  thumbup.gif

kad tik butu ka rasyt... viskas, pertrauka baigesi, reikia varyt mokytis.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 12 05, 17:21)
kad tik butu ka rasyt... viskas, pertrauka baigesi, reikia varyt mokytis..  smile.gif

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Svekutes, 4u.gif
yra planu is istestiniu studiju pereiti i nuotolines - aisku dar reikia pasidometi pas metodininke ar toks variantas yra imanomas...
Bet pries tai dar norejau jusu pasiklausti, kaip pagal nuotoliniu studiju programa vyksta mokymaisi, atsiskaitymai, egzaminai, dalyvavimas paskaitose, bendravimas su destytojais ir pan. Visiskai nieko nezinau, nenutuokiu.
Tik pastebejau, per MRU tema eidama, dalyvaudama jose, kad kai kurios n metu kazkaip mokosi, atsideda tuos mokslus, vel mokosi, vel atysideda g.gif
ar taip galima? mums sake kad studijas stabdyti galima tik 1a karta g.gif ?nebesuprantu.

buciau labai dekinga jei kuri nepagailetu laiko ir pasidalintu kaip kas vyksta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 06 gruodžio 2012 - 09:19
QUOTE(Kadija @ 2012 12 04, 13:04)
mamaEgle, as vel su prasymu. Gal netycia turi ir gali el.pastu atiusti moodle medziaga seimos teises?
Beje, ar egzamine seimos teises rinkaisi uzdavinius ar testa?

Kada laikysi ŠT? Pas ką? Aš laikiau tai rinkausi antrą kartą uždavinius,man pasirodė lengviau nei testas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2012 12 06, 09:51)
Kada laikysi ŠT? Pas ką? Aš laikiau tai rinkausi antrą kartą uždavinius,man pasirodė lengviau nei testas ax.gif

Gilberta, o, tai viska isbandei ir testa ir uzdavinius smile.gif as kita savaite laikysiu, rinktis bandysiu uzdavinukus manau, nes man arciau dusios smile.gif be to, gal ka is patirties galesiu parasyt kazka.. g.gif o destytoja, neprisimenu dabar pavardes, su dviguba pavarde berods.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 12 06, 13:53)
Gilberta, o, tai viska isbandei ir testa ir uzdavinius smile.gif as kita savaite laikysiu, rinktis bandysiu uzdavinukus manau, nes man arciau dusios smile.gif be to, gal ka is patirties galesiu parasyt kazka..  g.gif o destytoja, neprisimenu dabar pavardes, su dviguba pavarde berods..  smile.gif

Labai gera dėstytoja thumbup.gif Jei spresi uždavinius,galima naudotis CK.
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2012 12 06, 12:00)
Labai gera dėstytoja thumbup.gif  Jei spresi uždavinius,galima naudotis CK.

kad tik tavo zodziai issipildytu 4u.gif
Beje, kada pas Kun.ce.vi.ciu laikysi? as maniau, jau gal islaikei.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 12 06, 14:07)
kad tik  tavo zodziai issipildytu  4u.gif
Beje, kada pas Kun.ce.vi.ciu laikysi? as maniau, jau gal islaikei..  ax.gif

13 susitariau,bet neturiu moodle medžiagos unsure.gif
Beje, turiu geru ŠT konspektų mirksiukas.gif
Atsakyti