Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2012 12 11, 12:19)
Žinoma galima  4u.gif ir per egzaminą gali naudotis viskuo ką turi topsecret.gif visa medžiaga, spręstais uždaviniais, knygomis ir t.t.  ax.gif jeigu moki ir supranti tai padeda, bet jeigu nemoki nieko ir ta logika frusty.gif: tai jokios knygos nepadės irnesakyk.gif

Kaip tu jauties prieš atsiskaitymą? Ar darysi?

Oj, jauciuosi blogai, labai bijau, nes neisspendziu be klaidu, lyg ir uzdavinys gerai padarytas, bet vis klaida iveliu, jau nekalbu apie dedukcija... Vadovaujuos taisyklem, issprendziu, o kai pasitikrinu pagal issprestus, tai neteisingai isprestas verysad.gif
Kaip suprantu, tai tau logika sekasi, pavydziu... blush2.gif
Dabar galvoju, kaip destytojas vertins sprendimus, ar jei bus nors viena klaida - neigiamai, ar ivertins tiek, kiek isspresta tasyklingai? g.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDhalia: 11 gruodžio 2012 - 13:45
QUOTE(mamaEgle @ 2012 12 11, 12:01)
tai jie dar paskirs, juk yra dar laiko, gruodžio pradžia tiktai... man nelabai kaip laikai, planavau kiek vėliau skristi, tai nežinau ką daryti mastau.gif su visais smagiau laikyti, bet paskui labai anksti baigsis egzaminai, o aš vasario pr. norėčiau dar Lt būti.... o be egzaminų dar kokią savaitę smagu, bet ilgokai....

as jau pamirsau ka reiksia laikyti su visais, man netgi pradeda p[atikti laikyti individualiai ax.gif smile.gif ir man jau atrodo, kad gruopdzio pabaiga, o ne pradzia.. sesija mano uzsitese sikart biggrin.gif lotuliukas.gif
o sesija visa laika megzta uzbaigti ne vasario pabaigoj, nes destytojai kazkaip nelinke laukti, sukisa viska anksciau biggrin.gif
Atsakyti
neislaikiau jau antra karta civilinės spec. dalies pas Matkevičiu, gal kas galit pagelbeti su uždaviniais ir teorija verysad.gif

mirokx@mail.ru
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 12 11, 11:42)
Oj, jauciuosi blogai, labai bijau, nes neisspendziu be klaidu, lyg ir uzdavinys gerai padarytas, bet vis klaida iveliu, jau nekalbu apie dedukcija... Vadovaujuos taisyklem, issprendziu, o kai pasitikrinu pagal issprestus, tai neteisingai isprestas  verysad.gif
Kaip suprantu, tai tau logika sekasi, pavydziu...  blush2.gif
Dabar galvoju, kaip destytojas vertins sprendimus, ar jei bus nors viena klaida - neigiamai, ar ivertins tiek, kiek isspresta tasyklingai?  g.gif  verysad.gif

jeigu jinai man sektųsi ir ją suprasčiau, jau seniai būčiau išsilaikius, o ne tempus gal 5 metus topsecret.gif man ten tooooks kosmosas doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(Kadija @ 2012 12 11, 12:02)
as jau pamirsau ka reiksia laikyti su visais, man netgi pradeda p[atikti laikyti individualiai ax.gif  smile.gif ir man jau atrodo, kad gruopdzio pabaiga, o ne pradzia.. sesija mano uzsitese sikart biggrin.gif lotuliukas.gif
o sesija visa laika megzta uzbaigti ne vasario pabaigoj, nes destytojai kazkaip nelinke laukti, sukisa viska anksciau biggrin.gif

nu jo, tavo sesija šį kartą gal spalio mėn. prasidėjo.... doh.gif
iki vasario pabaigos niekad netempė, bet iki sausio tikrai. logikos egzas visada būdavo apie sausio 27-29 (paskutinė mėn. šeštadienį), o dabar 18 arba 19 dienomis doh.gif

QUOTE(cuoliukė @ 2012 12 11, 12:07)
neislaikiau jau antra karta civilinės spec. dalies pas Matkevičiu, gal kas galit pagelbeti su uždaviniais ir teorija verysad.gif

mirokx@mail.ru

console.gif pažiūrėsiu ką turiu, bet jau gal viską išsiuntus esu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 12 11, 15:43)
jeigu jinai man sektųsi ir ją suprasčiau, jau seniai būčiau išsilaikius, o ne tempus gal 5 metus topsecret.gif man ten tooooks kosmosas  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai kai sprendi uzdavini, ji isprendi, pusiau isprendi ar visai pro sona varai? doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 12 11, 15:43)
jeigu jinai man sektųsi ir ją suprasčiau, jau seniai būčiau išsilaikius, o ne tempus gal 5 metus topsecret.gif man ten tooooks kosmosas  doh.gif  doh.gif  doh.gif
nu jo, tavo sesija šį kartą gal spalio mėn. prasidėjo....  doh.gif
iki vasario pabaigos niekad netempė, bet iki sausio tikrai. logikos egzas visada būdavo apie sausio 27-29 (paskutinė mėn. šeštadienį), o dabar 18 arba 19 dienomis  doh.gif
console.gif  pažiūrėsiu ką turiu, bet jau gal viską išsiuntus esu mastau.gif

pažiūrėkit gal ka turite, nes aš jau nežinau kaip man mokintis kad islaikyti, ir tie uždaviniai tokie man neįveikiami atrodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 12 11, 14:58)
Tai kai sprendi uzdavini, ji isprendi, pusiau isprendi ar visai pro sona varai?  doh.gif  smile.gif

Jusu AZ pilna, prasitrinkite mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai ne siandien logikos atsiskaitymas? Kaip cia as taip apsiskaiciavau? blink.gif O kiek streso bereikalo patyriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 12 11, 17:29)
Tai ne siandien logikos atsiskaitymas? Kaip cia as taip apsiskaiciavau?  blink.gif  O kiek streso bereikalo patyriau  doh.gif

ne, kitą antradienį thumbup.gif aš irgi taip buvau supratus kad šiandien mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 12 11, 14:43)

nu jo, tavo sesija šį kartą gal spalio mėn. prasidėjo....  doh.gif
iki vasario pabaigos niekad netempė, bet iki sausio tikrai. logikos egzas visada būdavo apie sausio 27-29 (paskutinė mėn. šeštadienį), o dabar 18 arba 19 dienomis  doh.gif

ojezau, kaip gedingai pavariau.. nusisnekejau ir klaidu kiek, smegenys buksuoja rolleyes.gif tikrai, ne iki vasario, o iki sausio men. pabaigos netempia smile.gif man isvis sausi tik 2 egzaminu datos paskirtos, likusiu 4 egzu datu nera- labai erzina, nes dazniausiai tada su destytoju buna itin sudetinga susisiekti.
mano sesija nuo rugsejo pabaigos, bet nesiskaito- nes ten likutis buvo egzas is praeito semestro blush2.gif lotuliukas.gif ir teeeesis dar ilgai blink.gif
na ka, pries miega reikia rast dar jegu TVT paskaityti..

Atsakyti
Oho aš tokiu metu jau miegu, o dar kažkas naktimis skaito... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2012 12 12, 08:32)
Oho aš tokiu metu jau miegu, o dar kažkas naktimis skaito...  blush2.gif

man vakare geriau mokytis, nei ryte.. smile.gif be to sako, kad valanda pries miega gauta informacija gerai issisaugo smegenyse biggrin.gif
Atsakyti