QUOTE(Kadija @ 2013 01 25, 11:14)
O vaikeli, del uosvio tai nekas, laikykis.. bet gal dar spesi i koki egzamina nulekti?
Man del sportinio intereso idomu ka destytoja sakys, nes pvz man jauciu tu balu kaupiamuju ir nepridejo, nes laikiau kartu su skolininkais is dieninio ir vertino bendra tvarka..

as civilini procesa issilaikiau gruodzio 5 diena iki siandin atsimenu..

Tai sekmes tau perlaikyme

, butu gerai tau dar si atvykima ji dar karta sturmuoti, nes po to vel viskas pasimirs..

del logikos reikia diaugtis
o as BP mokausi.. man su prcesais vis nesiseka, is visu daliu buna prasciausias balas.. tai nervinuos jau dabar
Papildyta:
jau nelaikysiu nieko

CPT reikia daugiau pasimokyti, vadinasi mažai buvo, o kitų irgi kažkaip nebenoriu

gal jau pavargau

bet reikia kažkaip viską užbaigti, juk belieka keli egzai ir valstybibniai... man netgi mokėti tik už valstybinius reikia, už viską jau sumokėta......
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 01 25, 12:33)
Sakykit, o kas bus jei neilaikysiu anglu k. iskaitos? Na iki semestro pabaigos liko vos kelios dienos, destytoja neatraso, neiseina suderint laiko, tuoj nutruks prieiga prie dalyko ir kas tada? Ar reikia prasyma rasyti, kad paliktu prieiga? ar ta iskaita galima laikyti tada vasara?
nieko nebus

tik parašyk metodininkei prašymą, kad paliktų prieigą prie to dalyko iki birželio 30 d. Ir dar prisimink kokia dėstytoja buvo dabar, nes jo labai dalinasi studentus: čia mano, čia ne mano.....

ir paskui jau reikės rašyti ir tartis su ta dėstytoja, kuri buvo šį semestrą.
Žmonės apkalba tada, kai nežino kaip kitaip paaiškinti, kodėl pas kažką viskas gavosi, o pas juos ne