Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

As jau gavau kodukus 4u.gif
Medziagos tikrai nera mazai, o ir nesudomino labai... Siaip ne mano profesija, bet gal kaip nors susidomesiu... Jei ne tai, ne... Dalyku daug neemiau pirmam pabandymui... O jus viska skaitot kas ideta?

Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2012 09 03, 20:07)
As jau gavau kodukus 4u.gif
Medziagos tikrai nera mazai, o ir nesudomino labai... Siaip ne mano profesija, bet gal kaip nors susidomesiu... Jei ne tai, ne... Dalyku daug neemiau pirmam pabandymui... O jus viska skaitot kas ideta?

Man VA irgi nelabai buvo schmoll.gif tai perėjau į Teisę ir valdymą ax.gif
O medžiagą tai kaip kada. Kartais tikrai skaitau visą ir dar ne po kartą, o kartais probėgom.... blush2.gif bet dažniausiai viską spausdinuosi, nes kitaip man nesigauna mokytis... per daug pagundų sėdint prie kompo numaklinėt kur nors kitur blush2.gif ax.gif
Atsakyti
as tai kazkaip vakar supanikavau pamacius ta lotynu kalba ir aisku visa kita....
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2012 09 04, 04:48)
as tai kazkaip vakar supanikavau pamacius ta lotynu kalba ir aisku visa kita....

nepanikuok, nėra jinai tokia baisi irnesakyk.gif ir dėstytoja geranoriška, tik tokia senučiukė, tai laaaabai jau retai prisijungia prie moodlej smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 04 rugsėjo 2012 - 09:15
Nežinau kolkas tai viskas baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2012 09 04, 17:23)
Nežinau kolkas tai viskas baisu  doh.gif

Eh, kad man kokia geriau kalba butu smile.gif
Eh skaitau skaitau antra diena ir vis dar nesusigaudau kas tas viesasis administravimas unsure.gif Jau tikrai baisu darosi, kad ne sava sriti pasirinkau...
Atsakyti
tai dabar reikia laukti, kol dėstytojai prisijungs?
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2012 09 05, 15:37)

taip, taip, taip smile.gif kantrybes
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2012 09 05, 14:37)

Joooo..... o jie pradės prisijunginėti rugsėjo pab. - spalio pradžioj doh.gif
Atsakyti
O dabar kas yra kartais nesutampa su tuo kas gali buti arne, ir destytojai gali skirtis? Del to reikia palautki kol jie prisijungs? Och tie destytojai niekur neskuba, ne taip kaip kai kurie studentai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2012 09 05, 17:54)
O dabar kas yra kartais nesutampa su tuo kas gali buti arne, ir destytojai gali skirtis? Del to reikia palautki kol jie prisijungs? Och tie destytojai niekur neskuba, ne taip kaip kai kurie studentai  biggrin.gif

Mokomoji medžiaga nesikeičia. Gali keistis rašto darbų temos, kartais atsiskaitymų skaičius, namų darbų užduotys. Dėstytojai taip pat kartais būna kiti. Kai prisijungiate pradiniame psl. yra surašyti visi pasirinkti dalykai ir galimi dėstytojai.
O skubėti jie tikrai neskuba...... irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites;)Norejau paklausti kodel nei vienas video pas mane neatsidaro?Ar cia pas visas taip?noriu kokia paskaita pasiziureti,bet vienur neatidaro,o kitur kur reikia prisijungti su slaptazodziu,bet niekas neprisijungia doh.gif
Atsakyti