Su Naujaisiais

QUOTE(Mosso @ 2014 01 31, 21:08)
Su Naujais 
Panika serialų žiūrovams, nes vertimai dėl švenčių sustojo.
Kas ką žiūrite, gal rekomendacijų bus?
Aš pradėjau Age of Feeling, bet po 4 serijos toks vaizdas, kad trūksta didžiulio gabalo istorijos, perėjimas kažkoks nesuprantamas. Beje, jame vaidina Boys over Flowers žvaigždė, vienas iš F4, kurio nepažinau, tik iš komentarų supratau, kad tas pats aktorius

Panika serialų žiūrovams, nes vertimai dėl švenčių sustojo.

Kas ką žiūrite, gal rekomendacijų bus?

Aš pradėjau Age of Feeling, bet po 4 serijos toks vaizdas, kad trūksta didžiulio gabalo istorijos, perėjimas kažkoks nesuprantamas. Beje, jame vaidina Boys over Flowers žvaigždė, vienas iš F4, kurio nepažinau, tik iš komentarų supratau, kad tas pats aktorius

aš iš mano paminėto The Face Reader irgi vos atpažinau blogiuką iš That Winter, The Wind Blows. Buvau bepradedanti galvoti, kad jau skiriu jų veidus

QUOTE(mjforever @ 2014 01 31, 23:06)

aš iš mano paminėto The Face Reader irgi vos atpažinau blogiuką iš That Winter, The Wind Blows. Buvau bepradedanti galvoti, kad jau skiriu jų veidus

Cha, viskas gerai, pasirodo, tas aktorius tik nuo 5 serijos ir tepradėjo vaidinti. O pirmosioms 4 ( tipo jaunystėje) buvo parinktas itin panašus.
SSH buvo nuvykęs į Tailandą, gal ten vyks ir "Human Addiction" filmavimai?

Merginos o kas yra SSH?

mjforever - ačiū už atsakymą.
Ar žiūrėjot kuri Cruel City? Vertas dėmėsio?
Ar žiūrėjot kuri Cruel City? Vertas dėmėsio?

QUOTE(BigBang @ 2014 02 02, 21:10)
Ne, bet skaičiau labai gerus atsiliepimus. Tai gal ir verta

Nejaugi niekas nežiūrite My Love from the Stars?

Pirmąkart labiau žaviuosi moterimi aktore. Nereali, be stabdžių.

QUOTE(Mosso @ 2014 02 02, 21:38)

Dar neziurejau, bet jau tuoj, tuoj pradesiu ziureti

QUOTE(Mosso @ 2014 02 02, 19:38)
Ne, bet skaičiau labai gerus atsiliepimus. Tai gal ir verta

Na bandau žiūrėti,tuoj baigsiu pirmą episodą,tai po kol kas toks paslaptingas,nelabai dar pagaunu kas kaip, bet po kelių epizodų manau viskas bus aiškiau

Aš žiūriu šitą

Beje prieš kažkur pusmetį bandžiau žiūrėti Man of Honor,mano liste matau kad 7 epizodus pražiūrėjau, buvau matyt neįsitraukus labai,arba nesupratau minties, bet norėčiau vistiek dar pabandyt pažiūrėt. Bėda ta, kad visur bandžiau ieškoti bet niekur nerandu kad rodytų man jį. Visuose tinklalapiuose man išmeta kad mano šalyje jis yra uždraustas (gyvenu UK). Gal žinot ką tokiu atveju daryti?

QUOTE(BigBang @ 2014 02 02, 23:05)
Na bandau žiūrėti,tuoj baigsiu pirmą episodą,tai po kol kas toks paslaptingas,nelabai dar pagaunu kas kaip, bet po kelių epizodų manau viskas bus aiškiau
Aš žiūriu šitą
Man jis geras,toks truputį su fantazija,su daug juoko,gerom emocijom,toks lengvas gan ir manau populiarus šiuo metu
Beje prieš kažkur pusmetį bandžiau žiūrėti Man of Honor,mano liste matau kad 7 epizodus pražiūrėjau, buvau matyt neįsitraukus labai,arba nesupratau minties, bet norėčiau vistiek dar pabandyt pažiūrėt. Bėda ta, kad visur bandžiau ieškoti bet niekur nerandu kad rodytų man jį. Visuose tinklalapiuose man išmeta kad mano šalyje jis yra uždraustas (gyvenu UK). Gal žinot ką tokiu atveju daryti?

Aš žiūriu šitą

Taip, jis labai populiarus, jo reitingai aukšti. Gaila, kad dabar sustojo dėl švenčių

UK sugriežtino taisykles? Nelabai ką išmanau, bet gal galima parsisiųsti LT, o paskui jau siųstis Skypu

Na va pirmą episodą Cruel city baigus galiu pasakyt kad žiūrėsiu toliau, gal tik kokybė kur žiūriu nėra labai gera, reikia kitur susirast, bet visai įtraukė, dabar smalsu kaip ten kas bus
Daug veiksmo, daug muštynių,daug kraujo, bet šiaip vistiek įdomu. Vien saldumynus žiūrėt kartais atsibosta. Įtempta tokia drama galiu pasakyt. Na o vėliau pakomentuosiu daugiau

Nors ir ne korėjietiška, bet siūlau- atsitiktinai radau japonišką Time I was in | Boku no Ita Jikan. Apie vaikiną, susirgusį šonine amiotrofine skleroze. Sunkus filmas, bet žiūrėti labai verta.