Įkraunama...
Įkraunama...

Korean Drama

http://asianwiki.com/Secret_Love
visą savaitgalį pražiūrėjau, dar liko 3 serijos. Bet užkabino! Seniai vis kažkaip traukė, bet neprisiverčiau pažiūrėt, man pirma serija kažkaip nepatiko, nu būna,kad pats serialas labai geras, bet pirma serija nepatinka ir nustoji žiūrėt. Man taip buvo su secret garden ir kaip neturėjau jau ką veikt tada įsijungiau ir neatsiplešiau ir čia tas pats!
Kiek priverkiau, baisiai niūrus ir liūdnas serialas, seniai tokį perpildytą neteisybės mačiau. Bet man patinka, kažkaip smagu kartais ir tokį pažiūrėt melodraminį. Tiesą sakant gyvenimiška istorija, kaip vienas neteisinga sprendimas gali nulemt tolesnį gyvenimą.
Aktoriai super, tik ta pagrindinė aš ją mačius Full house 2 tai tame man ji labai negraži buvo ir nepatiko, bet Secret tiesiog super.
Žodžiu šią dramą bežiūrint galima išmokti vieną dalyką: jei myli tau gali šaut pačių keisčiausių minčių norint išgelbėt mylimąjį, tačiau jei ir jis irgi tave myli niekada neleis prisiimt savo kaltės.
Po šito jaučiu kelias bent dienas reiks daryt pertrauką, nes po tokių gerų reikia pravėdint galvą, nes daug kas nublanksta.

Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2015 02 09, 12:27)
annyeonghaseyo

Gal kas radot kokiuose nors torrentuose ar pan. paziureti The Con Artists (The Technicians ar Criminal Designer)? cia tikriausiai super optimistiska doh.gif
as paziurejau 3 ar 4 serialus (Boys over Flowers, The heirs, Secret Garden, Lie to Me, My Love from a Star) liko keli nepabaigti (School, Birth of a Beauty, Dream High), gal kada nors.

Annyon 4u.gif Kai rasim, pranešim gossip.gif Iš kažkokių nežinomų svetainių siųstis nesinori, o įprastose kol kas dar nėra. Aš lygiai taip laukiu Gagnam blues, radau originalo kalba, bet kažkaip pabūgau, kad kokių nesąmonių neprisisiųsčiau blush2.gif

QUOTE(Sofija_las_vegas @ 2015 02 09, 15:42)
http://asianwiki.com/Secret_Love
visą savaitgalį pražiūrėjau, dar liko 3 serijos. Bet užkabino! Seniai vis kažkaip traukė, bet neprisiverčiau pažiūrėt, man pirma serija kažkaip nepatiko, nu būna,kad pats serialas labai geras, bet pirma serija nepatinka ir nustoji žiūrėt. Man taip buvo su secret garden ir kaip neturėjau jau ką veikt tada įsijungiau ir neatsiplešiau ir čia tas pats!
Po šito jaučiu kelias bent dienas reiks daryt pertrauką, nes po tokių gerų reikia pravėdint galvą, nes daug kas nublanksta.

Puikus serialas, pagrindinė pora paliko didžiulį įspūdį, ypač lūžis, berods 12 serijoje wub.gif O va dabar jie abu filmuojasi Kill me, heal me. Kantriai pažiūrėjau pirmas serijas, galvojau, gal priprasiu, bet nutariau savęs nekankinti. Tokio blogo scenarijaus ir režisieriaus senokai nemačiau. Gaila aktorių darbo ir jų laiko.

Kas matėt Empress Ki? Sakiau sau, kad niekada tokių ilgų nežiūrėsiu, bet pakliuvau hihihi.gif
Serialas pilnas visko, ko tik širdis geidžia. Ir vaizdų, ir veiksmo, ir išminties, ir jausmų, ir nerealių aktorių. Ir neįsivaizduoju, kas bus, kai jį baigsiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 09 vasario 2015 - 21:26
Ech šiandien baigiau Secret Love ir tokia tuštumas, nežinau pats paskutinis epizodas kiek kitokio norėjau, pabaiga good, bet tempė tempė viską ir paskutinėj serijoj tas skubėjimas viską sudėliot į vietas jautėsi, bet šiaip tikrai viena geriausių mano matytų dramų kol kas, dedu didelį pliusą ir šiek tiek gailiuosi, kad tik dabar prisiruošiau pažiūrėt smile.gif tik galvoju čia koks ketvirtas serialas su aktorium Bae Soo-Bin rolleyes.gif
dabar galvoju ką reiks traukt į savo sąrašą žiūriu turiu nepabaigtų krūvą ir Mr. back ir hotel king ir liar game ir birth of beauty , bet kažkaip vis ko naujo norisi ir nežinau ką toliau žiūrėt... biggrin.gif blush2.gif man būna labai sunku po gero serialo kitą išsirinkt smile.gif
kaip tik šiandien žiūrinėjau Empress Ki aprašymą, bet kažkaip pabūgau daug serijų labai pasirodė, bet mačiau,kad labai dideli reitingai.. smile.gif
Tiesą sakant gėda prisipažint bet nesu nei vienos dramos ale istorinės mačius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija_las_vegas @ 2015 02 10, 01:04)
Ech šiandien baigiau Secret Love ir tokia tuštumas, nežinau pats paskutinis epizodas kiek kitokio norėjau, pabaiga good, bet tempė tempė viską ir paskutinėj serijoj tas skubėjimas viską sudėliot į vietas jautėsi, bet šiaip tikrai  viena geriausių mano matytų dramų kol kas, dedu didelį pliusą ir šiek tiek gailiuosi, kad tik dabar prisiruošiau pažiūrėt smile.gif tik galvoju čia koks ketvirtas serialas su aktorium Bae Soo-Bin  rolleyes.gif
dabar galvoju ką reiks traukt į savo sąrašą žiūriu turiu nepabaigtų krūvą ir Mr. back ir hotel king ir liar game ir birth of beauty , bet kažkaip vis ko naujo norisi ir nežinau ką toliau žiūrėt... biggrin.gif  blush2.gif  man būna labai sunku po gero serialo kitą išsirinkt smile.gif
kaip tik šiandien žiūrinėjau  Empress Ki aprašymą, bet kažkaip pabūgau daug serijų labai pasirodė, bet mačiau,kad labai dideli reitingai..  smile.gif
Tiesą sakant gėda prisipažint bet nesu nei vienos dramos ale istorinės mačius  blush2.gif

Iš visų mano matytų doramų didžioji dauguma buvo tokios, kad po jos pabaigos, atrodo, jau nieko geresnio nebus, bet taip tik iki kitos pradžios biggrin.gif

Istorinių mačiau gal 4, bet nė viena nė iš tolo neprilygsta Imperatorei Ki. Išskyrus Frozen flower, bet tai meninis filmas, ne serialas, tai ir lyginti negalima.
Žiūrėkit Empress Ki, duodu garantiją, kad liksit be žado. Serijos lekia žaibu ax.gif
Atsakyti
Jei rekomenduojate tikrai pažiūrėsiu Empress Ki smile.gif tikrai gąsdina 51 epizodai, tačiau, jei verta dėmesio reiktų pažiūrėti, nesu ilgesnės nei 32 epizodai žiūrėjus, bus iššūkis biggrin.gif
Bet čia ateityje dabar vėl pradėjau žiūrėt Hotel King, buvau iki 12 serijos mačius, tai tęsiu, kažkaip atsiverčiau sąrašą ir sugalvojau pabaigti jį ir visai prigavo iš naujo, nėra super, bet įdomu kaip ten kas toliau bus blush2.gif
Iškilo man dilema mano draugė vis žino,kad aš žiūriu korėjietiškus serialus, paprašė manęs kada surengt vakarą su serialu ir jei patiks toliau pati tęs. Aš laiko gaišt nelabai noriu iš to ką mačiau, bet pažiūrėčiau dar kartą jeigu kas kelias serijas, tik va bėda niekaip neapsprendžiu ką rodyt žmogui, kuris nei kiek nesidomi korėjos kultūra ir neturi apie šalį jokio supratimo. Galvoju ar verta rimtesnę parodyt, ar juokingesnę, tas pirmas serialas svarbu. Nes po to pripranti ir atrandi kas tau patinka.. smile.gif jei kas numeti ir čiumpi kitą lotuliukas.gif O mes žinom, kad yra tikrai gerų ir vertų dėmesio filmų ten, tik va kurį pirmą ištraukt? biggrin.gif Prašau pagalbos, patarimo kokį parinkt man tą serialą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija_las_vegas @ 2015 02 11, 17:47)
Jei rekomenduojate tikrai pažiūrėsiu Empress Ki smile.gif tikrai gąsdina 51 epizodai, tačiau, jei verta dėmesio reiktų pažiūrėti, nesu ilgesnės nei 32 epizodai žiūrėjus, bus iššūkis biggrin.gif
Bet čia ateityje dabar vėl pradėjau žiūrėt Hotel King, buvau iki 12 serijos mačius, tai tęsiu, kažkaip atsiverčiau sąrašą ir sugalvojau pabaigti jį ir visai prigavo iš naujo, nėra super, bet įdomu kaip ten kas toliau bus  blush2.gif
Iškilo man dilema mano draugė vis žino,kad aš žiūriu korėjietiškus serialus, paprašė manęs kada surengt vakarą su serialu ir jei patiks toliau pati tęs. Aš laiko gaišt nelabai noriu iš to ką mačiau, bet pažiūrėčiau dar kartą jeigu kas kelias serijas, tik va bėda niekaip neapsprendžiu ką rodyt žmogui, kuris nei kiek nesidomi korėjos kultūra ir neturi apie šalį jokio supratimo. Galvoju ar verta rimtesnę parodyt, ar juokingesnę, tas pirmas serialas svarbu. Nes po to pripranti ir atrandi kas tau patinka.. smile.gif jei kas numeti ir čiumpi kitą  lotuliukas.gif O mes žinom, kad yra tikrai gerų ir vertų dėmesio filmų ten, tik va kurį pirmą ištraukt? biggrin.gif Prašau pagalbos, patarimo kokį parinkt man tą serialą  doh.gif

Vakaras su serialu? Ilgas turėtų gautis biggrin.gif Neaišku, koks draugės skonis, bet rinktis tikrai yra iš ko. Aš tai parodyčiau filmą Frozen flower. Visiems skoniams turėtų tikti. Arba The Grandmaster, nuostabus filmas. Nesvarbu, kad ne korėjietiškas, labai didelio skirtumo nebus pirmam kartui. Svarbu pritraukt bigsmile.gif

Ką tik baigiau Healer. Taip gaila, kad baigėsi, pagrindinis aktorius mane užbūrė wub.gif Bus kaip su Heirs, kurį žiūrėjau 3 kartus ir tikrai žiūrėsiu dar, kai bus badas bigsmile.gif

Žiūrėkit Imperatorę, labai lauksiu atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 11 vasario 2015 - 19:36
QUOTE(Mosso @ 2015 02 11, 19:32)
Vakaras su serialu? Ilgas turėtų gautis  biggrin.gif Neaišku, koks draugės skonis, bet rinktis tikrai yra iš ko. Aš tai parodyčiau filmą Frozen flower. Visiems skoniams turėtų tikti. Arba The Grandmaster, nuostabus filmas. Nesvarbu, kad ne korėjietiškas, labai didelio skirtumo nebus pirmam kartui. Svarbu pritraukt  bigsmile.gif
Ką tik baigiau Healer. Taip gaila, kad baigėsi, pagrindinis aktorius mane užbūrė  wub.gif  Bus kaip su Heirs, kurį žiūrėjau 3 kartus ir tikrai žiūrėsiu dar, kai bus badas  bigsmile.gif

Žiūrėkit Imperatorę, labai lauksiu atsiliepimų  smile.gif

man atrodo rizikinga nuo istoriniu pradeti, kaip pirmam kartui. as rinkciausi lengva romantine komedija kokia nors. ax.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus, tai va, kad nežinau koks skonis tai itin sunku, nes visi tie itin populiarūs amerikietiški vis tiek skiriasi nuo korėjietiškų biggrin.gif skonis manau paprastas, kad įdomu būtų, o va su tuo kas įdomu ir sunku, man
iškilo toks klausimas ką čia parodžius...
Vakaras su serialu tikrai ne visų pvz 16 serijų žiūrėjimas lotuliukas.gif
kelių serijų pažiūrėjimas, o jei patiks lai toliau žiūri, bet kažkaip išgyrus ir pasakojus kaip fainai nesinori kokios reakcijos labai negatyvios.. smile.gif Todėl nežinau ką pasiūlyt pirmiausia smile.gif nes ir mano pačios gana platus peržiūrėtas asortimentas,o kuo daugiau žinai, tuo daugiau jų gerų ir labai sunku vieną imt ir sakyk ši man buvo geriausia biggrin.gif
O dėl filmo tai vis tiek filmas yra filmas, o ji nori būtent pamatyt į ką aš akis varvinu ir apie kokius serialus pezu bigsmile.gif
va čia ir išnyra problema, kad rekomenduot lengviau kažką kas yra matęs ką nors, sunku įsivaizduot bent man kaip žmogus mato ir suvokia visiškai niekada nematęs jokio azijietiško serialo ir nėra matęs tų filmų azijietiškų, nes šaudo gaudo,siaubo nežiūri o lt kitokių nelabai ir rodo iš azijos smile.gif žodžiu per savo ilgą liežuvį įsitaisiau bėdą ir laužau galvą ką čia parodyt, bet taip, kad pritraukt tolesnį žiūrėjimą.. dirol.gif visgi galvoju galbūt nuo linksmesnių reik pradėt, ech nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija_las_vegas @ 2015 02 11, 21:32)
va čia ir išnyra problema, kad rekomenduot lengviau kažką kas yra matęs ką nors, sunku įsivaizduot bent man kaip žmogus mato ir suvokia visiškai niekada nematęs jokio azijietiško serialo ir nėra matęs tų filmų azijietiškų, nes šaudo gaudo,siaubo nežiūri o lt kitokių nelabai ir rodo iš azijos  smile.gif žodžiu per savo ilgą liežuvį įsitaisiau bėdą ir laužau galvą ką čia parodyt, bet taip, kad pritraukt tolesnį žiūrėjimą.. dirol.gif visgi galvoju galbūt nuo linksmesnių reik pradėt, ech nežinau  blush2.gif

Oi, kaip sunku patarti smile.gif man pvz patiko Man From the Stars, ten aktoriai gražūs, istorija netipinė, daug humoro ir labai graži meilės linija. Labai dinamiškas, linksmas ir su labai sexy aktoriumi yra The City Hall, grynai moteriškas - Gentleman's Dignity, daug gero juoko. Jei mėgsta jaunatviškus, tada būtinai Boys over flowers arba Heirs.

O grįžtant prie tų pačių filmų, tai juk labai romantiškas yra Always su tobuluoju So Ji-Sub arba erotinis Obsessed su gražuoliu Song Seung-Hun. bigsmile.gif
Atsakyti
Žinot nusprendžiau kelis atrinkt papasakok apie ką, leist jai pačiai nuspręst, nepatiks tai nepatiks. biggrin.gif vadinasi nelemta tapt k-dramų gerbėja rolleyes.gif
O tą filmą obssessed pati pažiūrėsiu, nes nesu mačius, o visai sudomino thumbup.gif aš galvoju ko gero mūsų skonis kažkiek panašus su jūsų filmam ir dramom smile.gif
noriu dabar hotel king atsikratyt ale kažkaip dar netirpsta serijos blush2.gif
jei turėčiau daug daugiau laiko turbūt nieko neveikčiau ir varvinčiau akis biggrin.gif jau kaip pradėsiu Empress žiūrėt būtinai parašysiu atsiliepimą, bet to palūkėt dar teks doh.gif tik dabar pamačiau,kad vaidina ten tą aktorė iš Secret Garden thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, sveiki, senai buvau atejus i svecius, o viskas del "Running Man" doh.gif
Nebenueinu nuo kompo, jau virs 100 seriju perziurejau biggrin.gif
Anksciau ziuredavau rusu jumoro laidas, bet korejieciai mane suzavejo, toks subtilus jumoras, kartais epizodai is kedes vercia ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu su gera žinia smile.gif The technicians jau yra su vertimu, thumbup.gif (radau rusišką)
http://doramatv.ru/the_technicians

Aš peržiūrėjau dar vieną istorinę dramą - Warrior Baek Dong Soo - su Ji Chang Wooku, apkerėjo tas aktorius visiškai wub.gif Paskaičiavau, kad jam skyriau daugiau nei 100 valandų, o kur dar straipsnių skaitymas ir kitos jo veiklos peržiūra biggrin.gif Siužetinė linija gal ir skurdoka, palyginus su Imperatore Ki, bet užtai kokios kovinės scenos ir kaip puikiai nufilmuotos. Skaičiau, kad Wookas specialiai šiam filmui keletą mėnesių treniravosi kovinių menų mokykloje. Į rezultatą sunku atsižiūrėti.

Baigėsi ir mano mylimas serialas Heart to heart, galiu įvertinti tik aukščiausiu balu. Puiki vaidyba, nors pagr. aktoriai dar nebuvo matyti, mane nustebino pačia geriausia prasme. Visiškai kitoks serialas, atrodo paviršutiniškas, o kabina nerealiai. Komentaruose skaičiau, kad vaidyba tokia natūrali, atrodo, lyg tie personažai būtų tavo draugai.

Running Man epizodus žiūriu tik tuos, kuriuose yra mano mėgstami aktoriai, be galo smalsu ir smagu pamatyti juos gyvenimiškose situacijose thumbup.gif Žiauriai geras šou biggrin.gif
Atsakyti