Įkraunama...
Įkraunama...

Korean Drama

QUOTE(Fula @ 2012 08 26, 17:44)
Ar patinka?  smile.gif
Aš žiūrėjau tik porą serijų, bet kažkodėl užmečiau. Kada gal vėl pabandysiu žiūrėt. Pagrindinis aktorius man visai patinka.  ax.gif Žiūriu dabar Faith, kur jis taip pat vaidina.

Nu is pradziu sunkiai sekesi ziureti gal kokias 5 - 6 serijas, o po to isivaziavau ir idomesnis pasidare. Siai dienai 10 seriju perziurejau. Gal ne taip greitai einasi, kaip ,pvz. neseniai perziuretas per 2 - 3 dienas My name is Kim Sam Soon (tikrai prisijuokiau ir asara nubraukiau is sirdies ),bet CH irgi idomus ir ketinu ji pabaigti ziureti. Aktorius simpatiskas ir man biggrin.gif

O apie ka tas Faith? As tai dar ziuriu Love rain ar kazkaip panasiai,kam patinka meiles istorijos,tai sitas butent apie grazia tyra meile smile.gif
Atsakyti
Trumpai apie Faith.
Plastikos chirurgę vieną dieną pagrobia ir į praeitį su savimi pasiima karys iš 700 metų praeities, o tai jis padaro tam, kad ši pasinaudodama savo gydymo gebėjimais išgelbėtų karalienės gyvybę. Tokia šiek tiek fantastinė istorija. rolleyes.gif
Kiek pastebėjau tai dabar labai madoj dramos apie keliones laiku (ši jau tikriausiai kokia penkta šiais metais, jei katros nepraleidau skaičiuodama). lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fula @ 2012 08 27, 20:48)
Trumpai apie Faith.
Plastikos chirurgę vieną dieną pagrobia ir į praeitį su savimi pasiima karys iš 700 metų praeities, o tai jis padaro tam, kad ši pasinaudodama savo gydymo gebėjimais išgelbėtų karalienės gyvybę. Tokia šiek tiek fantastinė istorija.  rolleyes.gif
Kiek pastebėjau tai dabar labai madoj dramos apie keliones laiku (ši jau tikriausiai kokia penkta šiais metais, jei katros nepraleidau skaičiuodama).  lotuliukas.gif

Turetu but idomu,as dar su praeitim nemaciau ne vieno smile.gif . Gal reiks veliau uzmesti aki ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,aš aprimus su žiūrėjimais,vis nerandu yellow boots ep 5 eng sub blush2.gif o kito nenoriu pradėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KimNaNa @ 2012 09 01, 01:40)
Sveikutės,aš aprimus su žiūrėjimais,vis nerandu yellow boots ep 5 eng sub  blush2.gif  o kito nenoriu pradėt  doh.gif

Na su tais vertimais....kartais tikrai tenka ilgokai palaukti verysad.gif Bet kol lauki gali ir koki kita issirinkti ax.gif As, pvz.,ziuriu tikrai ne viena dorama siuo metu. tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif 4u.gif
Vakar įsijungiau Weddings,sena,romantinė drama 4u.gif
Atsakyti
Laba,
negalvojau, kad atskira tema yra biggrin.gif
QUOTE(KimNaNa @ 2012 07 16, 20:17)
Dabar va isijungiau seriala - Big vadinasi,antra serija jau ziuriu,visai idomus,toks kasdieniskas smile.gif

Peržiūrėjau ir aš šitą, patiko, tik gal pabaiga tokia nelabai ax.gif
Dabar žiūriu "Love rain".
Bet vistiek man labiausiai patiko "Lovers" wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Ir ašarą nubraukiau, ir juokiaus smile.gif
Tikrai nuostabus serialas wub.gif
Aš buvau parsisiuntus, bet yra ir online smile.gif
http://doramatv.ru/lovers
As ziurejau su rusiskais titrais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvija: 14 rugsėjo 2012 - 21:01
Sveikos smile.gif Nelabai turiu laiko žiūrėti dramas, bet bent savaitgalį paskiriu joms rolleyes.gif Dabar žiūriu Arang and the Magistrate. Abu pagrindiniai aktoriai man yra žinomi ir abu patinka. Yra fantastikos ,kurios aš nemėgstu ,bet kadangi drama patinka čia ji man netrukdo smile.gif

http://en.wikipedia...._the_Magistrate

Atsakyti
Aš tai Goodbye Dear Wife įsijungiau,tai dar nežinau kaip ten kas smile.gif
Weddings - labai paprasta,greit pažiūrėjau,tokia lengvo žiūrėjimo smile.gif
Dar per šią savaitę peržiūrėjau I need Romance,tai visai patiko,dabar mačiau 2 dalis yra,bet sakiau vėliau žiūrėsiu nes nemėgstu iškart abiejų dalių žiūrėt smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Prisijungsiu prie sia liga serganciu biggrin.gif

As jau perziurejau virs 40 doramu, pradejau ziureti nuo vasario menesio, ziuriu beveik kiekviena diena biggrin.gif Tik as ziuriu tas, kurios jau yra pilnai idetos, nemegstu ziureti, jeigu nepilnas serialas.

Taip pat pradejau po truputi mokintis kalba ir aisku is filmu jau kazkiek zodziu suprantu, manau ne as viena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KimNaNa @ 2012 09 16, 00:07)
I need Romance,tai visai patiko,dabar mačiau 2 dalis yra

Šitas įdomus toks. Savotiškas. Muzika man labai patiko. smile.gif
2 dalį irgi žiūrėt esu pradėjus, bet nežinia kada baigsiu, nes man ji tokia greitai nesižiūrinti, tokia, kuria reikia lėtai ir ramiai, niekur neskubant mėgautis. blush2.gif Tiesa, ten ne tęstinė, o atskira istorija, tačiau abi dalis jungia panašus stilius. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
as tai beveik kasdien ziuriu doramas. Siuo metu ziuriu sias: Boys over flowers, Your'e beautiful, I do I do. Siek tiek apleidau Love rain ir dar liko 4 serijos City hunter. Niekaip nedaziuriu,nes gan nuobodu jau ant galo. Neseniai paziurejau World they live in,gan idomi tuo paziureti,kaip doramos kuriamos. smile.gif
Atsakyti