Įkraunama...
Įkraunama...

Korean Drama

Su sventemis visus!
As truputi pristabdziau savo ziurejimus. Baigiau ant dienu "Vineyard man", baigineju ziureti "Arang and magistrate". Ruosiuosiu ziureti "Miss you". biggrin.gif Tai tiek siems metams 4u.gif
Atsakyti
Šiuo metu žiūriu tris dramas - Arang and Magistrate, 1% of Anything ir Equator Man 4u.gif Visos labai įdomios thumbup.gif
Atsakyti
Na va Equator man baigiau siandien,pabaiga kazkaip tik labai jau nuspejama buvo smile.gif
Atsakyti
Sveikos,siandien pabaigiau 1% of anything thumbup.gif labai lengvai žiūrėjosi tai greit pabaigiau smile.gif Vis dar nedažiūriu Arang and Magistrate,siunkiai man su ja. Taip pat žiūriu Bad guy ir Miss you pradėjau smile.gif
Atsakyti
Su savim as cia kalbuosi biggrin.gif Missing you suvalgiau greit,prie arang vis dar negrystu,nezinau kazkaip nesinori blush2.gif
Atsakyti
Aš tai pradėjau žiūrėti "A Hundred Years Inheritance" ir "Flower Boy Next Door". Čia dėl to, kad mėgstu žiūrėti "ongoing'us". ax.gif
Tikiuosi, kad įdomiai prasidėję, šios dramos neišsisems.

BigBang, "1% of Anything" aš irgi kažkada žiūrėjau, prisimenu, kad geros emocijos po to liko. smile.gif

Bandžiau kabintis į "Glass Mask", bet iškenčiau tik kelias serijas doh.gif ir tos kelios serijos buvo pačios keisčiausios kokias mačiau per visą savo dramų žiūrėjimo laikotarpį. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fula @ 2013 01 20, 14:25)
Aš tai pradėjau žiūrėti "A Hundred Years Inheritance" ir "Flower Boy Next Door". Čia dėl to, kad mėgstu žiūrėti "ongoing'us".  ax.gif
Tikiuosi, kad įdomiai prasidėję, šios dramos neišsisems.

BigBang, "1% of Anything" aš irgi kažkada žiūrėjau, prisimenu, kad geros emocijos po to liko. smile.gif 

Bandžiau kabintis į "Glass Mask", bet iškenčiau tik kelias serijas  doh.gif ir tos kelios serijos buvo pačios keisčiausios kokias mačiau per visą savo dramų žiūrėjimo laikotarpį.  lotuliukas.gif

Aš iš tavo listo dramas ziuriu tongue.gif
Dar golden bride paemiau smile.gif idomiai ziurisi smile.gif
Atsakyti
AS" arang and magistrate" jau baigiau ziureti pries gal pora ar tris savaites. Visai lengvai ziurejosi. Po to paziurejau" Faith". Visai patiko, ir aktorius Min Ho save reinkarnavo mano akyse po"City Hunter" biggrin.gif . Po to ilgai nezinojau ko naujo imtis,skaiciau ivairias rekomendacijas ir pradejau ziureti "I love to kill" ir "Partner". Bet nelabai jie man kabinantys. Siuo metu ziuriu (ka ir zadejau kazkada daryti) "I miss you" ir tikrai nenuvyle,nuo pirmos serijos pritraukiantis thumbup.gif . Ziuriu ir kaifuoju,greit baigsiu tongue.gif

P.S tiesa,nors cia ir apie doramas snekam,bet kaip jums korejietiski filmai? As labai daug nesu macius,bet pakankamai,kad susidaryti nuomone,kad jie puikus. Man tiesiog atradimas! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deluxe: 31 sausio 2013 - 20:00
QUOTE(deluxe @ 2013 01 31, 20:56)
kaip jums korejietiski filmai?  thumbup.gif

Aš taip pat nesu daug jų žiūrėjus, bet neabejoju, kad yra tikrai vertų dėmesio.
Paskutinis mano žiūrėtas "Heartbreak Library" padarė tikrai neblogą įspūdį. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fula @ 2013 02 10, 19:02)
Aš taip pat nesu daug jų žiūrėjus, bet neabejoju, kad yra tikrai vertų dėmesio.
Paskutinis mano žiūrėtas "Heartbreak Library" padarė tikrai neblogą įspūdį.  thumbup.gif

Nesu macius sito,reiks zvilgtereti smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif pabaigiau pagaliau arang and magistrate,na 6.5/10 smile.gif
dar liko pabaigti golden bride ir bad guy smile.gif bet manau dar ir kazka naujo pradesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2013 03 23, 02:09)
Labas vakaras smile.gif pabaigiau pagaliau arang and magistrate,na 6.5/10 smile.gif
dar liko pabaigti golden bride ir bad guy smile.gif bet manau dar ir kazka naujo pradesiu  smile.gif

Nu arang and magistrate toks pradzioj idomus ir itraukiantis, o galas gan skystokas sakyciau biggrin.gif

As siuo metu ziuriu "Protect the boss" ir "Seventh grade civil servant". Abiejuose vaidina ta pati aktore pagrindiniame vaidmenyje. Dar "Your'e beautiful" japoniska remeika ziuri. Tikrai neblogas ir man labiau uz korietiska netgi patinka.
Anksciau baigiau ziureti "I love to kill"-toks gan savotiskas,liudnas ir man niurokas pasirode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deluxe: 28 kovo 2013 - 11:00