man visos nuotraukeles labai mielos
ypac pagtinka tos, kurios padarytos gamtoje, prie vandens... dar renkuosi tas 3...labai sunku
noretusi visoms po 1 balsa duot
Aš tai vis nespėju sudalyvauti, nesinori juk bet kokios nuotraukos dėti. Padarykite konkursus ilgiau tai jau nusibodo pamatai konkursas prasidėjo išrenki nuotrauką nori talpint, o jis jau pasibaiges
QUOTE(mutantė @ 2006 05 12, 12:33)
Aš tai vis nespėju sudalyvauti, nesinori juk bet kokios nuotraukos dėti. Padarykite konkursus ilgiau tai jau nusibodo pamatai konkursas prasidėjo išrenki nuotrauką nori talpint, o jis jau pasibaiges 
nereikia miegoti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 12, 01:51)
Jeigu mes apie tą pačią pagalvojom, tai man ji visai "prikolna" - matosi, kad vaikas tiesiog žviegia iš malonumo
Tiesa, mamytės poza iš pažiūros "vyriška" - tik užmetusi akį pamaniau, kad nuotraukoje - gražutėlis ilgaplaukis tėvelis
Kada "Naujokas" tampa ne "Naujoku" ir gales balsuoti uz nuotraukas?
QUOTE(Tekle @ 2006 05 12, 15:57)
Kai parašysi 20 žinučiu.
QUOTE(Voverė @ 2006 05 12, 13:00)
Du kartus peržiūrėjau visas nuotraukas, kad rasčiau tą, apie kurią čia kalbate. Taip jau smalsu pasidarė
QUOTE(Jurgyte @ 2006 05 12, 16:30)
Du kartus peržiūrėjau visas nuotraukas, kad rasčiau tą, apie kurią čia kalbate. Taip jau smalsu pasidarė
Ko gero radau.
as irgi paskaicius perziurejau atidziai...ale tik dar labiau susiintrigavau
QUOTE(Flirta @ 2006 05 12, 17:27)
Eikit jūs eikit, toks gražus konkursas,
o ir čia kabinėjatės. O dar prisimenamas ir prieš tai buvęs... nesuprantu Jūsų 
Papildyta:
Pamenu ir aš tą nuotraukytę, bet irgi nesuprantu, kas ten jau tokio baisaus buvo
. na bet čia jau praeitis, o aš kabinėtis irgi mėgstu 
Papildyta:
Pamenu ir aš tą nuotraukytę, bet irgi nesuprantu, kas ten jau tokio baisaus buvo
o man abu pastarieji konkursai
Tai gal merginos įvardinkit konkrečiai apie kurią kalbate? bo jau tikrai įdomu pasidarė
galbūt čia kiekviena apie skirtingą kalbate?
QUOTE(mutantė @ 2006 05 12, 12:33)
Man atsibosta laukti konkuro pabaigos