Įkraunama...
Įkraunama...

L'oreal professional

QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 06 06, 09:22)
Sveikos, o nei viena nebandete L'Oreal Serie Expert Force Vector kaukės? aprasymas tai puikus ax.gif  biggrin.gif

http://www.topbeauty...ce-vector-kauke

Turėjau, kai tik ji pasirodė rinkoje biggrin.gif Mano dažytam plaukui patiko, spindintys, gražiai krito, pamenu.
Atsakyti
Daug kartu esu turejusi absoliut repair kauke - geresnes kaukes nesu turejusi thumbup.gif
plaukai lieka svelnus, blizgantys, graziai krentantys wub.gif tik kasdieniam naudojimui netinka, nes ipranta plaukai, geriausia man karta i savaite smile.gif
Atsakyti
Atsiliepimas apie naują L'Oreal plaukų linija Mytnic Oil

user posted image

cia
http://lithuaniabeau...ouffle-dor.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aliona_aa: 30 rugsėjo 2013 - 14:12
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 09 30, 13:11)
Atsiliepimas apie naują L'Oreal plaukų linija Mytnic Oil

user posted image

cia
http://lithuaniabeau...ouffle-dor.html

Labai smagus blogas! smile.gif super wink.gif As ir esu isbandzius siuos sampunus ir kondicionierius tai nieko lb ypatingo negaliu pasakyt, manau neverti kainos smile.gif
Atsakyti
Gal zinote, kur Vilniuje galima isigyti L'Oreal Majirel plauku dazu?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(clue @ 2013 09 14, 18:25)
absoliut repair kauke

Man si nieko gero, bet tik veliau suzinojau, kodel netiko. Pasirodo, ji yra pazeistiems, sausiems plaukams, maniskius labai labai apsunkindavo, apveldavo tarsi.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 10 02, 09:41)
Man si nieko gero, bet tik veliau suzinojau, kodel netiko. Pasirodo, ji yra pazeistiems, sausiems plaukams, maniskius labai labai apsunkindavo, apveldavo tarsi.

O sakykite, kuri Jums tiko kauke? 4u.gif nes man tas pats buna, apsunkina, apvelia, nutysta lyg riebaluoti... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 10 02, 16:59)
O sakykite, kuri Jums tiko kauke? 4u.gif  nes man tas pats buna, apsunkina, apvelia, nutysta lyg riebaluoti... schmoll.gif

Daugiau nebandziau, bet siule liss ultime. Absolut repair buvau issirinkus savarankiskai.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 09 05, 17:55)
Ar yra bandziusiu liss ultime kauke?

Turiu sia kauke- man ji NEPAKARTOJAMA wub.gif Esu tikrai nemazai isbandziusi, bet si viena geriausiu. Net oranzine kerastase kauke ja lenkia ir gerokai mirksiukas.gif Mano plaukai tamsus, ilgi, ir anksciau megdavo pasisiausti, o po loreal'io kaukes jie lygut lyguteliai, jokio issikisimo is bendro plauku ilgio thumbup.gif Jokio tiesintuvo, dziovintuvo nereikia kad jie butu lygus ir glotnus.
Siandien dar isigyjau tos pacios serijos seruma:
user posted image
tai kol kas taip pat labai patinka smile.gif
Kauke tai tikrai siulau ismeginti mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
labai švelnina,apsaugo plaukus, jie tampa lyg šilkiniai, lengvai išsišukuoja, bet nemačiau Lietuvoje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nellihartje @ 2013 10 02, 18:47)
user posted image
labai švelnina,apsaugo plaukus, jie tampa lyg šilkiniai, lengvai išsišukuoja, bet nemačiau Lietuvoje  unsure.gif

Ko? Serumo? Jei taip, tai as pirkau expert salelej, pc "Panorama" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2013 10 02, 20:12)
Ko? Serumo? Jei taip, tai as pirkau expert salelej, pc "Panorama"  mirksiukas.gif

o, gali būt, kiek mokėjai? nes man teko tik užsienyje naudoti, nes vaikino sesuo kirpėja tai visokio gėrio parūpina plaukučiams puoselėt tongue.gif
Atsakyti