Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Jurate Paliuliene issiunte man savo adresa, sumaisete su Kristinos (Tina) el pastu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2012 07 17, 22:15)
Jurate Paliuliene issiunte man savo adresa, sumaisete su Kristinos (Tina) el pastu.... smile.gif

Ir aš gavai Jūratės adresą ax.gif matyt sumaišė ir persiuntė visom g.gif ir praeitą kartą buvau gavus.
Atsakyti
Vilnietes, tai kuriai siusti kaktusus? Apsigalvokit, as zadi issiust poryt i visus kitus miestus. Sorry anksciau niekaip negaliu, visokiu reikalu kaip tycia. Kaunietes ryt gali pas mane vaziuoti nuo pietu iki velaus vakaro.

O kas liecia siu metu uzsakyma, tai stipriai nusivyliau anglu ir galutinai isitikinau, kad is jo imti geriausia echinopsius, kuom jis ir stiprus. Idejo labai maziukus augalus, pagal kaina tai ka as zinau. Parodau savuosius:
[attachmentid=223428]
Bent jau cryptocereus galejo kelias sakeles idet ant garantijos. As pati kai tokius skabau, tai niekad zmogui po viena nededu. Zodziu taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 07 17, 22:53)
Ir aš gavai Jūratės adresą  ax.gif matyt sumaišė ir persiuntė visom  g.gif ir praeitą kartą buvau gavus.

siunčiau atsakyti ir gavot visos, ne taip ir blogai žinosit kur į svečius važiuoti biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tina, tikekites, kad visi augaliukai sveiki, prigis ir viskas bus ok. thumbup.gif
Bet siaip, mazoki augaliukai doh.gif
Nors, as kaip tik tokius megstu, nuo maziuku augintis cool.gif Visada prasau nariu, kad kuo mazesnius parinktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 07 17, 23:28)
Vilnietes, tai kuriai siusti kaktusus? Apsigalvokit, as zadi issiust poryt i visus kitus miestus.

Supratau, kad tik senbuvems tokia garbe suteikiama smile.gif Svarbiausia, kad issiustumet kaip siuntini, tada penktadieni gautume, kitu atveju po savaitgalio galim nebeatgaivint mazuliu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 07 17, 22:06)
Vilnietes, kas paimsit dalinimui, brukstelkit mikrorajona is anksto, aciu  mirksiukas.gif

Kalbėjau su Tina, prašau orientuotis į Rasas
http://www.part.lt/i...bb1b5ad1253.jpg

smulkiau parašysiu kiekvienai až, kai gausiu siuntinuką
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 07 18, 12:08)
Supratau, kad tik senbuvems tokia garbe suteikiama smile.gif Svarbiausia, kad issiustumet kaip siuntini, tada penktadieni gautume, kitu atveju po savaitgalio galim nebeatgaivint mazuliu. 4u.gif

Nei cia garbe, nei ka. Tiesiog Olivija visados dalina ir dar karta aciu jai, kad apsieme. Be to visi zino kaip ja rasti, ne karta buve.
Alezee, dekui, kad pasisiulei 4u.gif
O kaip issiust as zinau, ne viena siuntini siunciau. Siunciant greita pasto korespondencija, ja gausit kita diena ir pigiau bus nei siuntinys mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikesimes, bet ta greita ne visada tokia greita, nebent iki pietu turit galimybe issiust, tai dar yra sansu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 07 18, 12:08)
..., kitu atveju po savaitgalio galim nebeatgaivint mazuliu. 4u.gif

jei užsisakėte lapinių kaktusų ar pluoštagėlinių, tada gal............, bet jei gaunate kaktusų vaikus ar atraižas be šaknų, tai buvimas sausai jiems nepakenks.

OT-dėl pašto. Siuntas siunčiu beveik kiekvieną savaitę - visada stengiuosi į paštą nueit prieš darbo pabaigą, nes jei tai ne Centrinis pašto skyrius, tai jas sukomplektuoja ir išveža vieną kartą dienoj - užsidarant pašto skyriui. Adresatai 90 proc siuntas gauna sekančią dieną - ir Ukmergės rajonas, ir Šiauliai, ir Kupiškio rajonas...
Atsakyti
Niekada problemų nebūdavo, aš savo užkampyje jau kitą dieną gaudavau, bet visada yra rizika su mūsų paštu, jei žmogus negali anksčiau-tai negali. Tina*, didžiausias dėkui už apsiimtą rūpestį ir sugaištą laiką 4u.gif O dėl augalų mažumo, tai nieko keisto, stengiasi kuo greičiau parduot, nors dar galėtų paaugintį, kai kurie tikrai maži, o dėl lapenio tai ir paskūpavojo, nesuprantu aš apie juos, čia iš retesnių matyt, kad taip spaudžia g.gif O su tom miniatiūrom ką reis daryt-šiltnamiukus reis joms įrengt g.gif Bent jau sveiki augalai, aš pernai iš jo echinopsį gavau erkučių apėstą, aš jau bent tokio tikrai nesiųsčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2012 07 18, 13:48)
jei užsisakėte lapinių kaktusų ar pluoštagėlinių, tada gal............, bet jei gaunate kaktusų vaikus ar atraižas be šaknų, tai buvimas sausai jiems nepakenks.

Aciu, nuraminot, nebuvau siuntusis geliu 4u.gif Turbut i koki stimuliatoriu reikia merkt gavus, ar klystu?

Gerai, kad pirmam bandymui tik echinopsius uzsakinejau, tikiuosi graziai zydes (kada nors biggrin.gif ir kvepes skaniai). Ziuresim, ar bus didesni uz cia 3 lt. kainavusius miniukus. bigsmile.gif

P.S. daug siunciuosi, tikrai buvo atveju, kai keliavo 2-3 dienas greita korespondencija, bet ne pasaulio pabaiga ir cia ne priekaistas, o tik patarimas buvo del siuntos siuntimo budo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 18 liepos 2012 - 13:16