Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Labai grazi mammi wub.gif
Atsakyti
NUOSTABI.manau vaikiuka augina.
Atsakyti
Nerealus grožis wub.gif
Atsakyti
KOKIA MAMMI !!!! Nuostabaus grožio, visada tokios norėjau, tikiuosi išsippildys svajonė kada wub.gif

Pagaliau ir pas mane žydi jau mažuliai 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Ir labiausiai nustebinęs astrophytum'as šiųmetinis čekas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Dar vienas prietemoj prasiskelidęs 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Siemet ziuriu kaip niekad cekiukai zydi smile.gif Juztea grazuoliai tavo ziedai.
Atsakyti
Žiedai pasakiški thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
JuzTea, nuostabiai žydi kaktuseliai wub.gif
O iš šiųmečių čeko siuntinukų tikrai daug žiedų, pas mane su pumpuru atkeliavo ir žydėjo reburia.
...ir viena netektis iš to paties siuntinuko, jau atkeliavo minkštoku viduriu Hintonii Ariocarpus, patupdžiau visai sausai, bet deja, pradėjo pūt ir supuvo iš vidurio, labai gaila verysad.gif
Atsakyti
O pas mane numiro astrophytum asterias, kuris dar ne mano doh.gif pradejo ruduot keistai, issigandau, kad erkutes, bet paskui supratau, kad kazkokia sejinuko liga ji nukele i kaktusu roju.

O kaip jusu meduzos laikosi? gal turit kokios idomios info apie jas pasirinke?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 07 10, 16:27)
O pas mane numiro astrophytum asterias, kuris dar ne mano  doh.gif pradejo ruduot keistai, issigandau, kad erkutes, bet paskui supratau, kad kazkokia sejinuko liga ji nukele i kaktusu roju.

O kaip jusu meduzos laikosi? gal turit kokios idomios info apie jas pasirinke?

Mano irgi vienas astrophytum asterias pasimirė verysad.gif turbūt perliejau..Tai visa laimė kad 2 atsisiunčiau ir į skirtingus vazonus susodinau,gal antram mažiau vandens teko g.gif o gal čia kokia liga? g.gif nors abu gražuoliai,atrodo sveiki buvo..
Atsakyti
Zinok as laisciau po laseli ji, kai jis ne mano. Bet jo sonai kazkokie idube buvo, paskui atsirado keistas rudavimas ir galiausiai staiga supuvo. As manau, kad cia kazkokia liga. Juk buna taip su tais sejinukais - auga auga bac ir nera ir nesuprasi kodel.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 07 10, 17:02)
Zinok as laisciau po laseli ji, kai jis ne mano. Bet jo sonai kazkokie idube buvo, paskui atsirado keistas rudavimas ir galiausiai staiga supuvo. As manau, kad cia kazkokia liga. Juk buna taip su tais sejinukais - auga auga bac ir nera ir nesuprasi kodel.

Mano irgi staigiai numirė,atrodo vieną dieną gražutėlis,o kitą jau toks kaip šalnos gavęs augalas-patamsėjęs,vandeningas.Tai dabar antrą labai saugosiu,džiovinsiu smile.gif gal pavyks kaip nors išsaugot(čia mano patys pirmieji astrophytum mažuliukai tad patirties 0 unsure.gif )
Atsakyti