Labai grazi mammi

Nerealus grožis

KOKIA MAMMI !!!! Nuostabaus grožio, visada tokios norėjau, tikiuosi išsippildys svajonė kada
Pagaliau ir pas mane žydi jau mažuliai

Ir labiausiai nustebinęs astrophytum'as šiųmetinis čekas

Pagaliau ir pas mane žydi jau mažuliai

Ir labiausiai nustebinęs astrophytum'as šiųmetinis čekas

Dar vienas prietemoj prasiskelidęs

Žiedai pasakiški

JuzTea, nuostabiai žydi kaktuseliai
O iš šiųmečių čeko siuntinukų tikrai daug žiedų, pas mane su pumpuru atkeliavo ir žydėjo reburia.
...ir viena netektis iš to paties siuntinuko, jau atkeliavo minkštoku viduriu Hintonii Ariocarpus, patupdžiau visai sausai, bet deja, pradėjo pūt ir supuvo iš vidurio, labai gaila

O iš šiųmečių čeko siuntinukų tikrai daug žiedų, pas mane su pumpuru atkeliavo ir žydėjo reburia.
...ir viena netektis iš to paties siuntinuko, jau atkeliavo minkštoku viduriu Hintonii Ariocarpus, patupdžiau visai sausai, bet deja, pradėjo pūt ir supuvo iš vidurio, labai gaila

O pas mane numiro astrophytum asterias, kuris dar ne mano
pradejo ruduot keistai, issigandau, kad erkutes, bet paskui supratau, kad kazkokia sejinuko liga ji nukele i kaktusu roju.
O kaip jusu meduzos laikosi? gal turit kokios idomios info apie jas pasirinke?

QUOTE(Tina* @ 2012 07 10, 16:27)
O pas mane numiro astrophytum asterias, kuris dar ne mano
pradejo ruduot keistai, issigandau, kad erkutes, bet paskui supratau, kad kazkokia sejinuko liga ji nukele i kaktusu roju.

Mano irgi vienas astrophytum asterias pasimirė

Zinok as laisciau po laseli ji, kai jis ne mano. Bet jo sonai kazkokie idube buvo, paskui atsirado keistas rudavimas ir galiausiai staiga supuvo. As manau, kad cia kazkokia liga. Juk buna taip su tais sejinukais - auga auga bac ir nera ir nesuprasi kodel.
QUOTE(Tina* @ 2012 07 10, 17:02)
Zinok as laisciau po laseli ji, kai jis ne mano. Bet jo sonai kazkokie idube buvo, paskui atsirado keistas rudavimas ir galiausiai staiga supuvo. As manau, kad cia kazkokia liga. Juk buna taip su tais sejinukais - auga auga bac ir nera ir nesuprasi kodel.
Mano irgi staigiai numirė,atrodo vieną dieną gražutėlis,o kitą jau toks kaip šalnos gavęs augalas-patamsėjęs,vandeningas.Tai dabar antrą labai saugosiu,džiovinsiu