Ech... vis per ta taupuma
jau nusipirkau keleta ea is love-eko. Idomu, ar jie geri? neturiu su kuo palygint
Merginos kazkada skaiciau, kad is taukes saknu spiritines istraukas darot. Spirito neturiu istraukom daryti. Tik dezinfekavimui truputi
O maceratas gal irgi nieko butu?
QUOTE(Chazam @ 2012 08 27, 14:44)
Sveikos
Labai noreciau suzinoti, ar kokosu aliejus is pigu.lt kokybiskas? Gal kasnors pirko, olmuhle solling vadinasi.
Būtent šis Jūsų paminėtas aliejus yra geras
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2012 08 25, 18:46)
Dėl šaltalankų aliejaus - dažnai būna gaminamas maceratas, ir jei jis geras, tai ar saulėgrąžų, ar alyvuogių aliejuje, ne bėda.
Pasitikslinsiu.
Man buvo kilusi mintis pasigaminti savo gamybos šaltalankių aliejaus, kad ir 3 ml, bet čia tikriausiai iš fantazijų srities.
Ne iš fantazijų, pernai aptarinėjom, merginos pasakojo kaip daro, ir internete paieškojus tikrai rasi visokių gamybos būdų. Nepasidalinsiu nes pati niekad negaminau. Sumala atrodo uogas, nusunkia, sultis deda į šaldytuvą, ten per 1-2 paras paviršiuje nusistovi aliejus, jis kyla nes lengvesnis, nusemia, nupila ir turi tikrą gryną. Grūdelius likusius galima užpilt aliejum maceratui. Bet darbo yra... O sultys gėrimui lieka.
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2012 08 28, 12:09)
Sumala atrodo uogas, nusunkia, sultis deda į šaldytuvą, ten per 1-2 paras paviršiuje nusistovi aliejus, jis kyla nes lengvesnis, nusemia, nupila ir turi tikrą gryną. Grūdelius likusius galima užpilt aliejum maceratui. Bet darbo yra... O sultys gėrimui lieka. 
Būtent šį būdą aš ir žinau
QUOTE(alioniukas @ 2012 08 22, 16:07)
manau pagal si recepta ir turejo gautis daug kremo, nes naudojamas MontanovL ir ji reikejo plakti. Turejo gautis skysti putesiai.
labai fainas kremukas,atodo riebus kaip isitepi bet po poros minuciu jo riebaliuko nelieka oda labai svelni palieka, buvo beveik visa ateme
aciu alioniuk uz atsakymus
taip simulgeli reikes uzsisakyti kada nors
vel noriu merginu pagalbos ir patarimo, uzsimaniau kazka naujo isbandyt. kremui noriu pagerinima kazkoki nusipirkt(sausai odai ), vis tik ruduo ir reikes rimtesnio kremuko
ka patartumet pasirinkt is : lanolino, alantoino, inulino, colageno? reikalavimas butu daugiau drekinimo... dekui
Sveikos 
Norėjau paklausti tokio klausimo. Vėl pradedu intensyviai lankyti baseiną, bet žinau, kad visi tie chlorai nėra gerai odai.
Užsienio forumuose skaičiau, kad reiktų naudoti aliejų mišinius, gerai išsitepti odą prieš ir tai bent kažkiek apsaugos nuo chloro. Tad klausiu ar naudoti betkokį mano odai tinkantį aliejų ar gal kurie yra geriau? Kokį mišinuką gal patartumėt pasigaminti?
Na šiaip būtų įdomu išgirsti kaio savo odą prieš ir po baseino prižiūri plaukiojančios
Ačiū!
Norėjau paklausti tokio klausimo. Vėl pradedu intensyviai lankyti baseiną, bet žinau, kad visi tie chlorai nėra gerai odai.
Užsienio forumuose skaičiau, kad reiktų naudoti aliejų mišinius, gerai išsitepti odą prieš ir tai bent kažkiek apsaugos nuo chloro. Tad klausiu ar naudoti betkokį mano odai tinkantį aliejų ar gal kurie yra geriau? Kokį mišinuką gal patartumėt pasigaminti?
Na šiaip būtų įdomu išgirsti kaio savo odą prieš ir po baseino prižiūri plaukiojančios
Ačiū!
QUOTE(Gutka @ 2012 09 02, 16:54)
vel noriu merginu pagalbos ir patarimo, uzsimaniau kazka naujo isbandyt. kremui noriu pagerinima kazkoki nusipirkt(sausai odai ), vis tik ruduo ir reikes rimtesnio kremuko
ka patartumet pasirinkt is : lanolino, alantoino, inulino, colageno? reikalavimas butu daugiau drekinimo... dekui 
Mano favoritas sausai odai yra jūsų nepaminėti fitosteroliai
QUOTE(bu_bu @ 2012 09 02, 19:52)
Sveikos 
Ačiū!
Ačiū!
Tiesa pasakius is patikimo zmogaus girdejau kad norint kuo maziau chloro isissavint pries einant i baseina reik viska nusipaut vandeniu...
QUOTE(bu_bu @ 2012 09 02, 19:52)
Sveikos 
Ačiū!
Ačiū!
Sveika:)
aš turėjau šiandien atidaryti baseino sezoną, ale pasigavau kažkokią blectvą
šiaip tai pagal visas taisykles, tai negalima prisitepus eiti į baseiną..nes paskui visi aliejai vandeny ir plaukios:) ir šiaip nelabai pajutau skirtumo, ar tepu kuom nors odą, ar nea..Užtai tik veidą patepu riebesniu kremu ir viskas..