Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios, 19 tema

Apklausa: Kiek jums metu? (136 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ech... vis per ta taupuma doh.gif jau nusipirkau keleta ea is love-eko. Idomu, ar jie geri? neturiu su kuo palygint blush2.gif
Atsakyti
Merginos kazkada skaiciau, kad is taukes saknu spiritines istraukas darot. Spirito neturiu istraukom daryti. Tik dezinfekavimui truputi verysad.gif O maceratas gal irgi nieko butu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 27 rugpjūčio 2012 - 17:54
QUOTE(Chazam @ 2012 08 27, 14:44)
Sveikos 4u.gif  Labai noreciau suzinoti, ar kokosu aliejus is pigu.lt kokybiskas? Gal kasnors pirko, olmuhle solling vadinasi.

Būtent šis Jūsų paminėtas aliejus yra geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2012 08 25, 18:46)
Dėl šaltalankų aliejaus - dažnai būna gaminamas maceratas, ir jei jis geras, tai ar saulėgrąžų, ar alyvuogių aliejuje, ne bėda.

Pasitikslinsiu. ax.gif Maceruojamos aliejuje surinktos šaltalankio uogos. Nereikia jų trinti ar kaip kitaip apdoroti? Pas mus nemažai šaltalankių auga, tai norisi paeksperimentuoti smile.gif
Man buvo kilusi mintis pasigaminti savo gamybos šaltalankių aliejaus, kad ir 3 ml, bet čia tikriausiai iš fantazijų srities. biggrin.gif
Atsakyti
Ne iš fantazijų, pernai aptarinėjom, merginos pasakojo kaip daro, ir internete paieškojus tikrai rasi visokių gamybos būdų. Nepasidalinsiu nes pati niekad negaminau. Sumala atrodo uogas, nusunkia, sultis deda į šaldytuvą, ten per 1-2 paras paviršiuje nusistovi aliejus, jis kyla nes lengvesnis, nusemia, nupila ir turi tikrą gryną. Grūdelius likusius galima užpilt aliejum maceratui. Bet darbo yra... O sultys gėrimui lieka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2012 08 28, 12:09)
Sumala atrodo uogas, nusunkia, sultis deda į šaldytuvą, ten per 1-2 paras paviršiuje nusistovi aliejus, jis kyla nes lengvesnis, nusemia, nupila ir turi tikrą gryną. Grūdelius likusius galima užpilt aliejum maceratui. Bet darbo yra... O sultys gėrimui lieka. 4u.gif

Būtent šį būdą aš ir žinau drinks_cheers.gif Tik va reikia jau kantrybės ir nemažai uogų prisirinkti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2012 08 22, 16:07)
manau pagal si recepta ir turejo gautis daug kremo, nes naudojamas  MontanovL ir ji reikejo plakti. Turejo gautis skysti putesiai.

labai fainas kremukas,atodo riebus kaip isitepi bet po poros minuciu jo riebaliuko nelieka oda labai svelni palieka, buvo beveik visa ateme biggrin.gif reiks vel kazka gaminti ax.gif

aciu alioniuk uz atsakymus 4u.gif
taip simulgeli reikes uzsisakyti kada nors g.gif
Atsakyti
vel noriu merginu pagalbos ir patarimo, uzsimaniau kazka naujo isbandyt. kremui noriu pagerinima kazkoki nusipirkt(sausai odai ), vis tik ruduo ir reikes rimtesnio kremuko smile.gif ka patartumet pasirinkt is : lanolino, alantoino, inulino, colageno? reikalavimas butu daugiau drekinimo... dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Norėjau paklausti tokio klausimo. Vėl pradedu intensyviai lankyti baseiną, bet žinau, kad visi tie chlorai nėra gerai odai.
Užsienio forumuose skaičiau, kad reiktų naudoti aliejų mišinius, gerai išsitepti odą prieš ir tai bent kažkiek apsaugos nuo chloro. Tad klausiu ar naudoti betkokį mano odai tinkantį aliejų ar gal kurie yra geriau? Kokį mišinuką gal patartumėt pasigaminti?

Na šiaip būtų įdomu išgirsti kaio savo odą prieš ir po baseino prižiūri plaukiojančios smile.gif

Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2012 09 02, 16:54)
vel noriu merginu pagalbos ir patarimo, uzsimaniau kazka naujo isbandyt. kremui noriu  pagerinima kazkoki nusipirkt(sausai odai ), vis tik ruduo ir reikes rimtesnio kremuko  smile.gif  ka patartumet pasirinkt is : lanolino, alantoino, inulino, colageno? reikalavimas butu daugiau drekinimo... dekui  4u.gif

Mano favoritas sausai odai yra jūsų nepaminėti fitosteroliai biggrin.gif Nebus gerai rinktis vieną kurį aktyvą, dažniausiai naudojami jų kompleksai, papildantys vienas kitą, vieno tikrai negana 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2012 09 02, 19:52)
Sveikos smile.gif
Norėjau paklausti tokio klausimo. Vėl pradedu intensyviai lankyti baseiną, bet žinau, kad visi tie chlorai nėra gerai odai.
Užsienio forumuose skaičiau, kad reiktų naudoti aliejų mišinius, gerai išsitepti odą prieš ir tai bent kažkiek apsaugos nuo chloro. Tad klausiu ar naudoti betkokį mano odai tinkantį aliejų ar gal kurie yra geriau? Kokį mišinuką gal patartumėt pasigaminti?

Na šiaip būtų įdomu išgirsti kaio savo odą prieš ir po baseino prižiūri plaukiojančios smile.gif

Ačiū!

Tiesa pasakius is patikimo zmogaus girdejau kad norint kuo maziau chloro isissavint pries einant i baseina reik viska nusipaut vandeniu...
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2012 09 02, 19:52)
Sveikos smile.gif

Ačiū!

Sveika:)
aš turėjau šiandien atidaryti baseino sezoną, ale pasigavau kažkokią blectvą sad.gif
šiaip tai pagal visas taisykles, tai negalima prisitepus eiti į baseiną..nes paskui visi aliejai vandeny ir plaukios:) ir šiaip nelabai pajutau skirtumo, ar tepu kuom nors odą, ar nea..Užtai tik veidą patepu riebesniu kremu ir viskas..
Atsakyti