Įkraunama...
Įkraunama...

53 tema - breketukai :)

QUOTE(Highlander @ 2012 07 26, 02:06)
Sveikos, mergytės!

Turiu ir aš tokią problemytę: kreivi dantukai... Prašau priėmimo į jūsų būrį ir prisistatau.
Taigi, sulaukusi garbingo 26 metų amžiaus sumąsčiau, kad laikas šitą reikaliuką kartą ir visiems laikams susitvarkyti! Ir taip ta mintimi gyvenau, kad kiekvieną laisvą minutę praleidau skaitydama forumus, tad jaučiuosi jau šiek tiek pasikausčiusi šioje srityje  cool.gif  Labai jūs viena kitą palaikote šiame kelyje, tad norėčiau būti šitos grupės dalimi  blush2.gif  Taigi, susirinkusi kiek įmanoma daugiau informacijos, ėmiausi pirmųjų veiksmų! Registravausi pas kelis gyd. konsultacijai  smile.gif  Pasinaudosiu vienu iš patarimų ir išklausysiu kuo daugiau nuomonių mano atveju, kadangi jis, deja, gan sudėtingas.
Beje, mergytės, turiu klausimuką, nes žinau, kad bent viena forumietė su tuo susidūrė... Bandžiau registruotis pas D.L Vilniuje, tačiau eilės milžiniškos... Tad pasirinkau pirmąją konsultaciją Kaune. Bet man būtų nepatogu gydymą tęsti Kaune, kadangi gyvenu Vilniuje... Tad noris užbėgt įvykiams už akių ir pasiklausti, ar girdėjote apie tokį atvejį, kad gydytoja perkeltų pacientus iš vieno miesto į kitą?
Toks tas mano prisistatymas ir netgi pirmasis klausimas  4u.gif  Tikiuosi smagiai ir lengvai eisime šiuo pasirinktu keliu  drinks_cheers.gif

kiek laukti teks?
Aš vis dar neapsisprendžiu pas ką registruotis... doh.gif Kažkaip linkstu prie E.Zasčiurinskienės g.gif Yra pas ją besilankančių?
Atsakyti
QUOTE(alkaponė @ 2012 08 02, 14:04)
kiek laukti teks?
Aš vis dar neapsisprendžiu pas ką registruotis...  doh.gif Kažkaip linkstu prie E.Zasčiurinskienės  g.gif Yra pas ją besilankančių?

Taip! biggrin.gif
Airoosia, kaip sekes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 08 02, 17:06)
Airoosia, kaip sekes? 4u.gif

4u.gif Vakar vizito metu virsuje pakeite viela i storesne, ir prikabino 7-ukus, o apacioje viela paliko ta pacia, tik nukarpe visokias vielutes, kurios kai kur buvo apsuktos aplink breketus, mano dideliam dziaugsmui nueme spyruoklyte, ir prikabino ta nelaimeli 1-uka lotuliukas.gif Ir as niekaip negalejau patiketi, kad jis taip greit "vaziuos" i lanka, nes vos isejus is ortodontes apziurejau dantukus, tai dar jis buvo gerokai atsokes i liezuvio puse, bet po valandos paziurejus i veidrodi net nusterau - jis jau beveik lanke! clap.gif Tokio greito pokycio net neisivaizdavau bigsmile.gif Ikelsiu foto, kaip dabar atrodo dantukai, orto sake, kad sakandis kazkiek pasitaise i geraja puse, virsutiniai dantukai apsitiesino, tik dabar man lyg ir tarpelis darosi tarp pirmuku virsuje, ir jie tokios nelabai grazios formos pasidare (taip pakrypo)... na gal viskas placiau nuoraukose matysis ax.gif O juokingiausia tai, kad liezuvis niekaip negali apsiprasti, kad jam nebera jokios kliuties, lieciant apatinius dantukus, atrodo kazko truksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airoosia @ 2012 08 03, 16:17)

Airoosia, oho, kokie neįtikėtini pokyčiai thumbup.gif . Įsivaizduoju kaip smagu, kai taip greit jis pajudėjo į savo vietą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2012 08 03, 16:27)
Airoosia, oho, kokie neįtikėtini pokyčiai  thumbup.gif . Įsivaizduoju kaip smagu, kai taip greit jis pajudėjo į savo vietą  thumbup.gif

Tai jau tikrai, kai matau tokius greitus pokycius - net malonu darosi nesioti breketus lotuliukas.gif Nors siandien tai ojoj kaip maudzia dantukus... wacko.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ir moterys 4u.gif
Pradėjau ir aš rūpintis savo šypsena. Lankausi Kaune pas ortodontę Euriką Kazakevičienę. Gal kam teko su ja susidurti ir turi apie ją atsiliepimų?
Atsakyti
QUOTE(airoosia @ 2012 08 03, 16:17)
po valandos paziurejus i veidrodi net nusterau - jis jau beveik lanke! clap.gif 
Sveikinimai. 4u.gif

Aš, aišku, nepretenduoju gauti "pinus" į albumą, nė neprašau, bet būtų džiugu, jei kartais savo šypsenų pokyčius parodytumėt ir viešai... blush2.gif Juk vien iš dantų lanko niekas nedemaskuos. mirksiukas.gif Labai jau smalsu... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(klopedija @ 2012 08 04, 20:20)
Sveikinimai.  4u.gif

Aš, aišku, nepretenduoju gauti "pinus" į albumą, nė neprašau, bet būtų džiugu, jei kartais savo šypsenų pokyčius parodytumėt ir viešai...  blush2.gif  Juk vien iš dantų lanko niekas nedemaskuos.  mirksiukas.gif  Labai jau smalsu...  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ir man labai smalsu...vien jau pasakojimai labai optimistiškai nuteikia, bet foto pamatyti būtų dar smagiau...
airoosia, sveikinimai thumbup.gif 4u.gif 4u.gif kiek laiko tą spyruoklę teko nešioti?

Man kol kas pati pradžia, tad pasidžiaugti nelabai turiu kuo...kas vakarą tenka prisukti gomurio plėtiklį ir laukiu, kol atsiras tarpelis tarp višutinių pirmukų....jau yra vos matomas, tad kol kas ir tokiu džiaugiuosi kaip mažas vaikas...breketukai irgi daro savo...nors dar labai maži pokyčiai, bet jau matosi, kad juda dantukai...kaip reikia atprasti spoksoti į veidrodį?? lotuliukas.gif dar niekada tiek dažnai į jį nežiūrėjau kaip dabar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scintilla @ 2012 08 04, 21:42)
airoosia, sveikinimai  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif kiek laiko tą spyruoklę teko nešioti?
...kaip reikia atprasti spoksoti į veidrodį?? lotuliukas.gif dar niekada tiek dažnai į jį nežiūrėjau kaip dabar  blush2.gif

Aciu uz sveikinimus blush2.gif Bet foto ideti viesai nelabai norisi... ax.gif Mergaites, tikrai anksciau ar veliau pamatysit visu nuotraukytes, tik aktyviai dalyvaukit... tongue.gif
O spyruoklyte ta turejau nesioti 2 menesius, ji nuolat trindavo lupa is vidaus, o pabudus ryte net isispausdavo i lupa doh.gif Dabar labai dziaugiuosi, kad visiskai nebereikia dantu vasko thumbup.gif
O i veidrodi manau spoksosi visada, nes kai laukiamas bent menkiausias pokytis, tai norisi ji kuo greiciau pamatyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau ir breketus išpardavinėja per grupines akcijas biggrin.gif Supermamos dešiniam kamputyje nuoroda šmėžuoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2012 08 06, 08:46)
Jau ir breketus išpardavinėja per grupines akcijas biggrin.gif Supermamos dešiniam kamputyje nuoroda šmėžuoja bigsmile.gif

Bet tai kaip įdomiai biggrin.gif , o kada spėti nueiti į konsultaciją, jei akcija trunka 15 val biggrin.gif ar taip čiupti ir pirkti net su gydytoju (-a) nesusitikus biggrin.gif

Man 4d vizitas assa.gif , kažkodėl labai laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abejoklė: 06 rugpjūčio 2012 - 08:13
QUOTE(Abejoklė @ 2012 08 06, 08:12)
Bet tai kaip įdomiai  biggrin.gif , o kada spėti nueiti į konsultaciją, jei akcija trunka 15 val  biggrin.gif  ar taip čiupti ir pirkti net su gydytoju (-a) nesusitikus  biggrin.gif

Man 4d vizitas  assa.gif , kažkodėl labai laukiu biggrin.gif

Kuponas galioja iki gruodžio 6 d. Jei per konsultacija paaiškėja, kad breketai žmogui netinka, pinigus grąžina. Bet kažkaip keista, kad kai mes laukiam mėnesių mėnesius eilėse, kitos klinikos turi breketus per akcijas pardavinėti. Nors.. gal tiesiog klinikai mirtinai pritrūko apyvartinių lėšų, kurias kuponų pirkėjai papildys iškarto smile.gif
Atsakyti