Įkraunama...
Įkraunama...

53 tema - breketukai :)

sveikos bigsmile.gif
pasidalinkite, prašau, kas kiek laiko darote profes. burnos higieną ? dariau prieš pat breketų sudėjimą kovo pab, o dabar jau tiek apnašų...atrodo, ir valau dažnai įv. šepetėliais, ir skalauju skysčiais, ir t.t. bet taip kaupiasi... turbūt nebelaukti, nueisiu... hm, kaip dažnai rekomenduojama darytis nešiojant breketus..?.. blush2.gif ačiū wink.gif

p.s. gal kokią ypatingą ir dantų pastą patartumėt, kuri ypatingai gerai šalina apnašas nešiojant breketus smile.gif
Atsakyti
Forever Aloe pasta gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmusis: 16 rugpjūčio 2012 - 11:55
Man pirmadienį jau nuims breketus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2012 08 16, 11:05)
sveikos  bigsmile.gif
pasidalinkite, prašau, kas kiek laiko darote profes. burnos higieną ? dariau prieš pat breketų sudėjimą kovo pab, o dabar jau tiek apnašų...atrodo, ir valau dažnai įv. šepetėliais, ir skalauju skysčiais, ir t.t. bet taip kaupiasi... turbūt nebelaukti, nueisiu... hm, kaip dažnai rekomenduojama darytis nešiojant breketus..?.. blush2.gif ačiū wink.gif

p.s. gal kokią ypatingą ir dantų pastą patartumėt, kuri ypatingai gerai šalina apnašas nešiojant breketus  smile.gif

Sveika, as taip pat profesionalia dantu higiena dariausi pries uzdedant breketukus, tai pati higieniste pasake, kad nesiojant breketus, profesionalia higiena rekomenduojama daryti mazdaug kas 4 menesius, nes visvien pati taip gerai neisvalai dantuku (ypac breketuotu), kaip profesionale ax.gif
Papildyta:
QUOTE(+Burbulė+ @ 2012 08 16, 11:57)

Sveikinimai!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(airoosia @ 2012 08 16, 13:16)
Sveika, as taip pat profesionalia dantu higiena dariausi pries uzdedant breketukus, tai pati higieniste pasake, kad nesiojant breketus, profesionalia higiena rekomenduojama daryti mazdaug kas 4 menesius, nes visvien pati taip gerai neisvalai dantuku (ypac breketuotu), kaip profesionale  ax.gif
Papildyta:
Sveikinimai!!! thumbup.gif

Labuka, aš irgi kažkur kas 4mėn.higiena darausi, nes apnašos labai greitai užsideda ax.gif
Papildyta:
QUOTE(+Burbulė+ @ 2012 08 16, 12:57)

Didžiausi sveikinimai clap.gif gal nuotraukytes parodytumete visos tiesinimo eigos? Kiek laiko nešiojote breketukus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2012 08 16, 12:57)

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliuxx @ 2012 08 16, 13:54)
Didžiausi sveikinimai clap.gif gal nuotraukytes parodytumete visos tiesinimo eigos? Kiek laiko nešiojote breketukus? smile.gif

Įdėsiu, kai nuims "prieš" ir "po".
Ačiū už išankstinius sveikinimus smile.gif
Jau kai liko kelios dienos iki nuėmimo, tai pradėjo visur breketai draskyti, žaizdelės atsirado sad.gif Labai gerai padeda šaltalankio aliejus, iškart.
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2012 08 16, 12:05)

Apačioj 4,5 mėnesio, viršuj 3 mėn ir dariau jau higieną, su dantų valymu sakė viskas puiku, bet tarpdančiai - oi, trūksta kruopštumo valant, o taip stengiuos, atrodo verysad.gif unsure.gif , jaučiu trauksiu higieną daryt kas 3 mėnesius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmusis @ 2012 08 17, 14:45)
Įdėsiu, kai nuims "prieš" ir "po".
Ačiū už išankstinius sveikinimus smile.gif
Jau kai liko kelios dienos iki nuėmimo, tai pradėjo visur breketai draskyti, žaizdelės atsirado sad.gif Labai gerai padeda šaltalankio aliejus, iškart.

Man dažnai žaizdelės atsiranda, reikės ir man alėjuką išbandyti. g.gif smile.gif Su nekantrumu lauksime nuotraukyčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alkaponė @ 2012 08 02, 14:04)
kiek laukti teks?

Sveikute! Atsiprašau už tokį vėlyvą atsakymą... Darbai darbukai, o ir vasara pasidžiaugti norisi, sunku mane prie kompiuterio išlaikyti ax.gif Kai skambinau dėl konsultacijos Vilniuje, pasiūlė registruoti tik nuo kitų metų, kadangi daktarė daug pacientų turi, anksčiau neišeina... Nuliūdau, tačiau radau išeitį - registruotis Kaune smile.gif Tuomet pati pasiprašiau spalio pabaigoje, kadangi būsiu laisvesnė ir galėsiu daugiau vizitų į Kauną planuotis. Iškart užregistravo spalio pabaigoje, nors gal galima buvo ir artimesnę datą pasirinkti...
Atsakyti
O Jums nebuvo tokios situacijos, kad reikia užpildyti tarpą implantais arba protezuoti? Kaip tada, ar pirmą už protezuoji ir tik po to nuima breketus? Ar pirma nuima breketus ir po to protezuoji?
Atsakyti
Sveikos,

vakar buvau pas gydytoją, kadangi jau praėjo 3 mėn. po breketų uždėjimo, vakar padarė man burnos higieną ir.....
ir pasakė, kad kitą mėnesį man nuims breketus jau clap.gif clap.gif clap.gif

dar laukia estetinis plombavimas apačioje, o viršutiniai dantys bus protezuojami laminatėmis ax.gif tai labai faina, kad iki holivudo jau visai netoli thumbup.gif

aj dar liepė nešiot tas elastines gumytes ant visų krūminių dantų doh.gif nu kaip nepatogu ir skauda, kad visą naktį negalėjau miegot, šiandien jau apsipratau, tiek nedaug liko, ištversiu.... bet vat pirmą kartą pajutau kad skauda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juoda/kava: 21 rugpjūčio 2012 - 13:39