QUOTE(kramtuskee1 @ 2012 09 06, 21:14)
O tai sios gydytojos prognozes geresnes
Geresnes ir tokios, kokiu mazdaug laukiau, o laukiau, del to, kad pas odontologe lankausi profilaktiskai, kas puse metu, jei atsiranda kokia skylute susitvarkyti ir pakalbedavom, kad jeigu turiu galimybe, galeciau pagalvoti apie ortodontini gydyma, nes pasak jos pradejus formuotis protiniams dantims ir uzstume mano iltini dantuka, jis pries tai buvo truputi kreivas, o sitas "uzlipes" priekini danti pradejo stumti atgal ir lankantis pas skirtingus odontologus ta pati sake. Ta pati patvirtino ir gyd. Margelyte, sake, jei net nuspresciau, jog ortodontiskai nesigydyti vis tiek siulo pasalinti protinius, kad daugiau dantuku nekreivintu (per pastaruosius 5 metus man labai issikreivino), sake dantukai turetu isitiesinti ~6 men, o paskui sakandzio tvarkymas. Pas gyd. Viduto iskart pasake, kad jeigu noriu susitvarkyti ir sakandi reikia butinai chirurginio gydymo, nes vis pabreze, kad kairej pusej mano zandikaulis labai nusileides ir, jog tikriausiai reiketu ne tik zandikaulio operacijos, bet ir smakro korekturos, gal net nosies. Tai isivaizduokit, kaip jauciaus, noredama atsistumti viena dantuka, jauciausi tarsi gavusi pasiulyma pasikeisti veida

grizus visaip svarsciau ir galvojau, jeigu, kaip ji sake, mano kairysis zandikaulis LABAI nusileides ar neturetu tai matytis vizualiai?

Aisku as ne gyd. ir sito tiksliai nezinau, bet kas labai priverte ja suabejoti, tai jog pasake, kad mano virsutiniu centras geras ir priekiniu dantuku judinti ir stumdyti negalima, nezinau bet man tik issisiepus pries veidrodi matosi, kad tas iltinis nustume mano centra ir jis tikrai nera toje vietoje, kurioje turetu buti. Jeigu nesirenku chirurginio gydymo pasiule susitvarkyti tik tam, jog pagerinciau estetini vaizda ir gydymas istraukiant 3 danti, o jis taip matosi, kai sneki, sypsaisi, be to iltinis atsistates to tarpo nepanaikintu, tad kazkaip iskart iskilo asociacijos apie bomzus

ir keista buvo, kad apie tuos protinius nieko net neuzsimine, o iskart siulymas raut 3ia ir dar nepatiko, jog tiesinant tik ta iltini ir darant tai del estetikos pasake, jog gydymas(breketu nesiojimas, netvarkant sakandzio) truks 2 metus ir po to mano priekiniai virsutiniai bus atsikise i prieki ir tarp nuo ju iki apatiniu bus mazojo pirsto tarpas. Is tikruju jau sedint ir laukiant sedejo jos dvi pacientes jau be breketu ir ju virsutiniai buvo atsikise i prieki, jau tada pagalvojau, jog nenoreciau tokio galutinio rezultato. Nezinau, gal sios gyd. toks gydymo budas

Del ko galiu ja pagirti, jog bendrauja maloniai. Ech issiliejau

tikiuosi jau greitai busiu breketuota