QUOTE(Amil'a @ 2012 12 11, 11:33)
Ar yra čia gyvų?
Pasakokit ką gegužiukams kalėdų senis dovanu atneš?
Uzsakiau vaikams kaledoms si
chatimals ziurkena 
atsius jiems sia savaite, pabijojau, kad veliau gali but ispirkta is www.lavinantys.lt

Žaislinis gyvūnas, juokingai atkartojantis garsus
Ar čia tu ar tavo žiurkėniukas?
Paspausk žiurkėno leteną, įrašyk ir išklausyk. Jis pakeitė balsą! Išdykėlis!
Tai "stebuklinis" žaisliukas, skirtas vaikams nuo 3 metų. Skirtas juokauti, bendrauti su draugais, labai patariame turintiems bendravimo ir tarties problemų, vaidmeniniams, socialiniams gebėjimams vystyti. Žiurkėniukai būna trijų rūšių - Maksas, Sofi ir Oskaras.
Stai tokia knygele , kaip tik Rusnelei
Įgarsinta abėcėlė
knyga, kalbanti ir raidėmis iš abėcėlės ir gyvūnų, transporto, gamtos reiškinių garsais
Ši puikiai apipavidalinta knyga padės mažyliui greitai ir lengvai pažinti raides! Vaikas ir be suaugusiųjų pagalbos galės ją tyrinėti knyga pati taria raides ir žodžius, iliustruodama juos įvairiais garsais. Mažajam tyrinėtojui tereikia paspausti raidės mygtuką. Smalsumą bei dėmesį žadins ir pateikti klausimai ar trumpi iliustracijų apibūdinimai. Toks pažinimo būdas ir patrauklus, ir veiksmingas. Knygelė tvirtai įrišta, kartoniniais lapais.
Tokios knygutės padeda pripratinti mažylius prie knygos ir koncentruoti dėmesį. Gamintojų nurodymu amžiaus grupė 3+
Igarsino teta Beata
is musu vaikystes.
IR atejo laiskas i emaila, kad galiu dvi knygeles vaikams nemokamai uzsakyt iki 11 lt ( ne daugiau), nemokamai. Tai uzsakiau "keturmecio uzduotys" ir spalvinimo knygele "snieguole ir 7 nykstukai" su 40 lipduku
Aisku , gaus dar nuo mano tevu kazka, nuo vt (vaiku tevo) ...jis berods undinele su svieciancia uodega is maximos, nes Austeja jam jau parode ir pasisake , kad nori. Dar kazka numates.Nuo vt mamos.Nuo jo seneliu, aisku nuo mano tetu, nes visada po smulkmena padonavoja mano vaikams, man.
Darzeli renka po 20 lt. Mano Rusnele bus kaciukas.