Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam leliukus ir draugiškai laukiam II (71 d

QUOTE(aaistulis @ 2013 01 07, 16:12)
na pasirodo antibiotiku neprireiks, tyrimai geri, dabar belieka issiaiskint, kodel ta sona skauda blink.gif  netikiu,kad lelius kazka butu uzspaudes,mazuliukas dar jis visai, kokia tik apie kilograma sveria hihihi.gif  hihihi.gif
faini faini tie bumsikai, bet si karta kai laukiuosi,tai greiciau gimdyti noriu,o su pirmagimiu norejau,kad laikas sustotu nestumo metu ax.gif  blush2.gif

su gerom naujienom thumbup.gif
Atsakyti
Tai va, treciadieni leidziuos ovitreli, penktadieni 10.30 1-asis IUI.. desinej kiausidej 5 mazi folikulai, kairej - 1 dominuojantis, siuo metu 17mm ax.gif vyro turto uzteks 3IUI..
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 01 07, 19:04)
Tai va, treciadieni leidziuos ovitreli, penktadieni 10.30 1-asis IUI.. desinej kiausidej 5 mazi folikulai, kairej - 1 dominuojantis, siuo metu 17mm ax.gif vyro turto uzteks 3IUI..

clap.gif uj koks jaudinantis dabar laukimas bus bigsmile.gif bigsmile.gif

O mano "dickis" ryt jau i darzeli zygiuoja bigsmile.gif sulaukem savo laiko,ner ko ilgiau laukti, nu jau kaip jaudinuosi,tai nusisauk doh.gif labiausiai bijau ne jo asaru,bet savo asaru,kad tik neapsiverkciau prie jo doh.gif doh.gif nors dar sia savaitele as su juo kartu po kelias valandas pabusiu, nuo kitos savaites - jau vienas liks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2013 01 06, 18:35)
bye1.gif

su simtuku  clap.gif  mirksiukas.gif

kaip jautiesi, kaip lelius pilve gyvena?
gal jau buvai pas daktare ir patvirtino nestuma?  bigsmile.gif

ač tai lyg ir gerai jaučiuosi wink.gif teip, neiškenčiau ir šiandien buvau ryte pas daktarę biggrin.gif , tai tikrai nestuke.gif 9mm pagal tą echoskopą ir 5 sav. nors pagal mmm tai 5sav ir 2 dienos. na, bet ten echoskopas caro r....ko laikų... kai pagalvoju, kad kai pirmo laukiausi, lankiausi pas kitą daktarę, visa apparatūra jau iš naujesnių, viskas ten patogiau buvo, tai tokia dabar nuskurdus jaučiuosi... bet ne jau į kauną važinėt, beveik 100km į vieną pusę...nu nežinau... doh.gif

QUOTE(kufuke @ 2013 01 07, 11:03)
Spermos isvirkstimas i gimda, inseminacija kitaip ax.gif
Papildyta:
O as sveikinu su 99 dienom mirksiukas.gif  biggrin.gif

Aciu uz palaikyma wub.gif

a, na tai lyg ir taip supratau blush2.gif palaikau ir aš. tikiuosi, kad dabar jums labai greitai pasiseks. galiu tik įsivaizduoti, kaip jaudiniesi. 4u.gif
Atsakyti
bye1.gif

QUOTE(Zwaaaigzdute @ 2013 01 08, 00:07)
ač tai lyg ir gerai jaučiuosi wink.gif teip, neiškenčiau ir šiandien buvau ryte pas daktarę biggrin.gif , tai tikrai  nestuke.gif  9mm pagal tą echoskopą ir 5 sav. nors pagal mmm tai 5sav ir 2 dienos.

thumbup.gif dar karteli sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zwaaaigzdute @ 2013 01 08, 01:07)
ač tai lyg ir gerai jaučiuosi wink.gif teip, neiškenčiau ir šiandien buvau ryte pas daktarę biggrin.gif , tai tikrai  nestuke.gif  9mm pagal tą echoskopą ir 5 sav. nors pagal mmm tai 5sav ir 2 dienos

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zwaaaigzdute @ 2013 01 08, 00:07)
ač tai lyg ir gerai jaučiuosi wink.gif teip, neiškenčiau ir šiandien buvau ryte pas daktarę biggrin.gif , tai tikrai  nestuke.gif  9mm pagal tą echoskopą ir 5 sav. nors pagal mmm tai 5sav ir 2 dienos. na, bet ten echoskopas caro r....ko laikų... kai pagalvoju, kad kai pirmo laukiausi, lankiausi pas kitą daktarę, visa apparatūra jau iš naujesnių, viskas ten patogiau buvo, tai tokia dabar nuskurdus jaučiuosi... bet ne jau į kauną važinėt, beveik 100km į vieną pusę...nu nežinau... doh.gif
a, na tai lyg ir taip supratau blush2.gif  palaikau ir aš. tikiuosi, kad dabar jums labai greitai pasiseks. galiu tik įsivaizduoti, kaip jaudiniesi. 4u.gif

Smagu, kad su gerom naujienom is gines, dar karteli sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites smile.gif
visas su naujais metais noreciau asveikinti,kad visas aplankytu gandras 4u.gif

Zwaaaigzdute sveikinimai nestuke.gif thumbup.gif wub.gif nu jus ir greitus thumbup.gif lengvo nesiojimo
Atsakyti
QUOTE(dymaxxx @ 2013 01 23, 14:36)
sveikutes mergaites  smile.gif
visas su naujais metais noreciau asveikinti,kad visas aplankytu gandras  4u.gif

Zwaaaigzdute sveikinimai  nestuke.gif  thumbup.gif  wub.gif  nu jus ir greitus  thumbup.gif lengvo nesiojimo

Kaip pati? mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif kufuke, kaip tavo reikaliukai? ax.gif
o aš ligoninėj beveik visą savaitę gulėjau... verysad.gif buvau lb išsigandus, bet dabar jau namie, paskirtas gulimas rėžimas, ramybė ir jokio fizinio krūvio... atsisluoksniavimas pas mane nedidelis...bet daktarai sako, kad turėtųviskas susitvarkyti, tai vat, dabar tik guliu ir viskas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zwaaaigzdute @ 2013 01 25, 08:35)
sveikos smile.gif  kufuke, kaip tavo reikaliukai? ax.gif
o aš ligoninėj beveik visą savaitę gulėjau... verysad.gif  buvau lb išsigandus, bet dabar jau namie, paskirtas gulimas rėžimas, ramybė ir jokio fizinio krūvio... atsisluoksniavimas pas mane nedidelis...bet daktarai sako, kad turėtųviskas susitvarkyti, tai vat, dabar tik guliu ir viskas... unsure.gif

gulek ir saugok savo mazyli 4u.gif
Atsakyti
Sveikos bye1.gif

Zwaaaigzdute ir aaistuli kaip jums sekasi?

gal pas kitas jau yra geru naujienu? bigsmile.gif
Atsakyti