As jau po gines, paeme tepineli, rytoj bus atsakymas.. jei geras, tai uz savaites bus IUI.. kaip ji pati sako, kad jau buvau pastojus, tai turetu but praeinami kiausintakiai.. jei tyrimas nebus labai geras, tada reikes gal kokiu 3 dienu kursa praeit.. jei bus labai blogas, tai tada reikes gydytis.. bet sako, kad pagal vaizda atsakymas neturetu buti blogas..
Dar paziurejo echoskopu, tai 2 folikulai sikart pas mane (naturaliam cikle tik 1 uzauga), 1 desinej, 1 - kairej, bet kol kas abu tik ~10mm, gleivine irgi kol kas tik 5mm, bet per savaite viskas turetu uzaugt.. sakau, keista, kad praeita karta jau 10CD buvo 18mm folis, o sikart taip velai. Tai ji sako, kad taip daug geriau, kuo panasiau i naturalia ovuliacija, kuo leciau auga, tuo kokybiskiau uzauga..
tai tokios naujienos
Papildyta:
QUOTE(aaistulis @ 2013 02 27, 15:40)
och tu velnias, jau su ta pienlige, tai

tau ji daznai kartojasi? man ne nestumo metu budavo karta kokia i puse metu, bet jau si nestuma, tai viespateliau, daugiau 2 savaiciu neistempiu, na bet toks nestumas. O tavo organizmas gal pasilpes, plius stresai sako labai itakoja

cia tas GN, tai tas kiausintakiu praeinamumo testas? nesmagu,kai viskas nusikelia, kantrybes
Aha, cia tas kiausintakiu praeinamumo testas..