Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam leliukus ir draugiškai laukiam II (71 d

QUOTE(aaistulis @ 2013 02 27, 14:02)
oho koks stipruolis thumbup.gif  ir dantuku normaliai thumbup.gif  mano Domas pirma issidaigino tik 9men. hihihi.gif

pas mus anksti, pirmas triju su puse pradejo lyst smile.gif
Atsakyti
Zodziu, si cikla nebus man nei GN, nei IUI.. pasiskaiciau siandien as apie ta GN ir paziurejau, kad negali but jokiu infekciju.. pasiskambinau: ta mano mycoplazma hominis tai nieko neitakoja.. bet man islinde lyg ir vel bakterines vaginozes pedsaku.. tai ryt tik tepineli ims, tadum skirs greiciausiai zvakuciu..
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 02 27, 15:18)
Zodziu, si cikla nebus man nei GN, nei IUI.. pasiskaiciau siandien as apie ta GN ir paziurejau, kad negali but jokiu infekciju.. pasiskambinau: ta mano mycoplazma hominis tai nieko neitakoja.. bet man islinde lyg ir vel bakterines vaginozes pedsaku.. tai ryt tik tepineli ims, tadum skirs greiciausiai zvakuciu..

nekokios naujienos 4u.gif gaila, kad dar reikes laukt
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2013 02 27, 15:37)
nekokios naujienos  4u.gif gaila, kad dar reikes laukt

Na, bent jau susitvarkysiu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 02 27, 16:18)

och tu velnias, jau su ta pienlige, tai doh.gif tau ji daznai kartojasi? man ne nestumo metu budavo karta kokia i puse metu, bet jau si nestuma, tai viespateliau, daugiau 2 savaiciu neistempiu, na bet toks nestumas. O tavo organizmas gal pasilpes, plius stresai sako labai itakoja unsure.gif cia tas GN, tai tas kiausintakiu praeinamumo testas? nesmagu,kai viskas nusikelia, kantrybes 4u.gif
Atsakyti
As jau po gines, paeme tepineli, rytoj bus atsakymas.. jei geras, tai uz savaites bus IUI.. kaip ji pati sako, kad jau buvau pastojus, tai turetu but praeinami kiausintakiai.. jei tyrimas nebus labai geras, tada reikes gal kokiu 3 dienu kursa praeit.. jei bus labai blogas, tai tada reikes gydytis.. bet sako, kad pagal vaizda atsakymas neturetu buti blogas..

Dar paziurejo echoskopu, tai 2 folikulai sikart pas mane (naturaliam cikle tik 1 uzauga), 1 desinej, 1 - kairej, bet kol kas abu tik ~10mm, gleivine irgi kol kas tik 5mm, bet per savaite viskas turetu uzaugt.. sakau, keista, kad praeita karta jau 10CD buvo 18mm folis, o sikart taip velai. Tai ji sako, kad taip daug geriau, kuo panasiau i naturalia ovuliacija, kuo leciau auga, tuo kokybiskiau uzauga..

tai tokios naujienos ax.gif ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aaistulis @ 2013 02 27, 15:40)
och tu velnias, jau su ta pienlige, tai doh.gif  tau ji daznai kartojasi? man ne nestumo metu budavo karta kokia i puse metu, bet jau si nestuma, tai viespateliau, daugiau 2 savaiciu neistempiu, na bet toks nestumas. O tavo organizmas gal pasilpes, plius stresai sako labai itakoja unsure.gif  cia tas GN, tai tas kiausintakiu praeinamumo testas? nesmagu,kai viskas nusikelia, kantrybes 4u.gif

Aha, cia tas kiausintakiu praeinamumo testas.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 02 28, 15:36)
As jau po gines, paeme tepineli, rytoj bus atsakymas.. jei geras, tai uz savaites bus IUI.. kaip ji pati sako, kad jau buvau pastojus, tai turetu but praeinami kiausintakiai.. jei tyrimas nebus labai geras, tada reikes gal kokiu 3 dienu kursa praeit.. jei bus labai blogas, tai tada reikes gydytis.. bet sako, kad pagal vaizda atsakymas neturetu buti blogas..

Dar paziurejo echoskopu, tai 2 folikulai sikart pas mane (naturaliam cikle tik 1 uzauga), 1 desinej, 1 - kairej, bet kol kas abu tik ~10mm, gleivine irgi kol kas tik 5mm, bet per savaite viskas turetu uzaugt.. sakau, keista, kad praeita karta jau 10CD buvo 18mm folis, o sikart taip velai. Tai ji sako, kad taip daug geriau, kuo panasiau i naturalia ovuliacija, kuo leciau auga, tuo kokybiskiau uzauga..

tai tokios naujienos ax.gif  ax.gif  ax.gif

visai neblogos naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2013 02 28, 17:57)
visai neblogos naujienos  thumbup.gif

Dabar svarbu rytojaus ziniu sulaukt.. ax.gif
Atsakyti
Ka tik paskambino gydytoja Ziobakiene - tepinelis absoliuciai geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ner jokiu bakterines vaginozes, leukocitu ar ko kito thumbup.gif clap.gif assa.gif assa.gif 59.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 03 01, 12:36)
Ka tik paskambino gydytoja Ziobakiene - tepinelis absoliuciai geras thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ner jokiu bakterines vaginozes, leukocitu ar ko kito thumbup.gif  clap.gif  assa.gif  assa.gif  59.gif  bis.gif

thumbup.gif sveikinu su gerais rezultatais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2013 03 01, 12:38)
thumbup.gif sveikinu su gerais rezultatais  thumbup.gif

Aciu, dziaugiuos kaip vaikas, darbe sokt pradejau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 03 01, 13:01)
Aciu, dziaugiuos kaip vaikas, darbe sokt pradejau biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti